Conrad Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna (upraveno) Jaký by asi vypsala kurz Fortuna na vysledek. „S ohledem na témata, která mají být na tomto summitu projednávána, především výdaje na obranu a plán naplňování závazků přijatých vloni na summitu v Haagu, uvítám, pokud se jej zúčastníte spolu se mnou, abyste mohl detailně vysvětlit pozici české vlády,“ napsal Babišovi. „Petr Pavel by o popírání ústavy raději neměl hovořit, když ji sám porušuje. Zahraniční politiku České republiky určuje vláda, nikoli opozice. Prezident pouze jmenuje velvyslance a účastní se pietních aktů, zatímco vláda rozhoduje o tom, kdo bude zemi reprezentovat. Summity mezinárodních organizací rovněž nejsou vhodným prostředím pro volební kampaň. I proto se domnívám, že je správné, když českou delegaci na všech podobných akcích povede premiér. Nejsme prezidentská republika,” uvedl Macinka. Upraveno 8. dubna uživatelem Conrad
petr_cha Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna V madarsku nejsou vsechny volebni okrsky stejne velke... takze na zvoleni jednoho zastupce jsou potreba ruzne pocty hlasu... a za ty leta neni nutne spekulovat nad tim proc tomu tak je....http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_04/Screenshot_20260409_145504_X.thumb.jpg.564a8903882fe91a2302b56feac36667.jpg...takze je potreba vyhrat nejmene o vic jak 4%, pokud projdou dalsi mensi strany, tak jeste o vic...
Gustaf Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Maďaři hezkypěkně... příští rok Slováci a pak snad i my..... 4 1
paro Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna (upraveno) @Gustaf jenže Slováci koho? Jsem jen zvědav, jak proběhne předání moci v Maďarsku. Jedna naše doktorka Maďarka říkala, že ten Magyar není taky zrovna milius. Jsem zvědavý co zase vymyslí Oranžová hlava. Začínám ho podezírat z insider tradingu Upraveno 12. dubna uživatelem paro
ivan_989 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna před 2 minutami, paro napsal: jenže Slováci koho Nojo, nemáme jednoznacneho lídra ako v HU. Ale Maďari su statocni dali to. 1
Dráteník Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna jeden nacionalistickej maďar vystřídal jiného nacionalistického maďara
paro Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Snad jen ten nový nepůjde tak na ruku Putlerovi. 2 2
Radek124 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Před hodinou, paro napsal: Snad jen ten nový nepůjde tak na ruku Putlerovi. Už jenom to by bylo lepší než stále drzejší "kazačók" v podání Orbánovy brigády. Až sem slyším skřípání protéz od Mar-a-Lago, přes IVK až po Kreml 1 2
Conrad Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Tuším že sapér Vodička řekl. Ty ty kluky maďarský neznáš
instant Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna 17 hours ago, paro said: @Gustaf jenže Slováci koho? Jsem jen zvědav, jak proběhne předání moci v Maďarsku. Jedna naše doktorka Maďarka říkala, že ten Magyar není taky zrovna milius. Jsem zvědavý co zase vymyslí Oranžová hlava. Začínám ho podezírat z insider tradingu ale nie si si uplne celkom isty, ze? lol
instant Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna 16 hours ago, Dráteník said: jeden nacionalistickej maďar vystřídal jiného nacionalistického maďara moment, a to existuju aj ini madari? 1
Conrad Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) „Vy jste zastropovali marži čerpadlářů na 2,50 koruny. Nicméně marže rafinérií je 6 až 7 korun na litr benzínu. Já bych sahala do marží rafinérií,“ řekla Nerudová, načež jí do řeči vstoupila moderátorka Terezie Tománková. „K rafinériím se chci dostat. Česko žádné rafinérie nevlastní, na rozdíl od jiných zemí. Jak na ně sáhnout?“ dotázala se Tománková a Nerudová vypadala poněkud zaskočeně. „Já myslím, že to je otázka na pana premiéra, protože já od něho jako od premiéra očekávám, že tu situaci bude řešit,“ odpověděla Nerudová. e Upraveno 13. dubna uživatelem Conrad 2
Conrad Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Magyar chce pozastavit zprávy veřejnoprávních médií, dokud nebudou nestranné. Demokrat non plus ultra. Zdroj denik cz Upraveno 13. dubna uživatelem Conrad
Frantik Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Líbí se mi jak uz jedou hnojomety nasichlidi na Magyara 4
Conrad Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 4 minutami, Frantik napsal: Líbí se mi jak už jedou hnojomety nasichlidi na Magyara Není to hnojomet, uvedl jsem jeho vyjádření a mam obavu zda se všichni kteří jsou z něho dnes nadšení se za čas nestačili divit.
Harwey Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 16 minutami, Conrad napsal: Magyar chce pozastavit zprávy veřejnoprávních médií, dokud nebudou nestranné. Demokrat non plus ultra. Zdroj denik cz A dobre urobi. K tomu ficko stratil prorusku kurvu.
Frantik Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 18 minutami, Conrad napsal: Není to hnojomet, uvedl jsem jeho vyjádření a mam obavu zda se všichni kteří jsou z něho dnes nadšení se za čas nestačili divit. Nadsenej nikdo není, ale všechno je lepší než ruská kurva Orban. A to ze je vsechno za 16 let zapleveleny orbanovcema je snad jasny. To je na generální úklid!
Prochy68 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna A označení veřejnoprávní je v tomhle případě trochu mimo 1 1
Conrad Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Zdroj Info.Cz Martin Schmarz . A upřímně řečeno si nemůžeme být jistí, zda jasný volební vítěz využije svou ústavní většinu k tomu, aby obrátil zemi k liberální demokracii. Možná prostě jen provede masivní čistku v autoritářském systému a pak se mu sám postaví do čela. Magyár je nacionalista a populista. Ostatně má Orbánovu školu. Slovensku říká Horní Uhry, volá po zrušení Benešových dekretů, nedůvěřuje Ukrajincům. A vítězství nedosáhl primárně proto, že si Maďaři přejí lepší vztahy s Evropskou unií a chtějí vojensky pomáhat zemi trpící ruskou agresí. Jen většina z nich už měla dost Orbánova režimu, který je okrádal, dusil je nejhorší korupční chobotnicí v Evropě a neuměl jim zařídit prosperitu. Upraveno 13. dubna uživatelem Conrad
Frantik Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Takze by bylo vlastne lepsi, kdyby tam zůstal Orban Jako Fico a Babiš a nic neni jasne a a možná a teoreticky a........ nechme to raději tak, protože říká Smarz. Upraveno 13. dubna uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se