African Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Hledám spíš už pozitivní zprávy nebo nástřely zákonů, protože těch negativních převládá a je úplně jedno jaká vláda je u koryta Zaujal mě snad budoucí zákon umožňující konečně odebírání vozidel všem postrachům silnic, kteří zfetovaný bez řidičáků ohrožují nás všechny....konečně, a taky bych je zavíral jako běžné všude v EU a ne čekal až někoho zabijou. Zaujalo mě zpřísnění zákona o týrání zvířat. Zaujala mě změna důchodového spoření, kde víme, nebo aspoň vidíme jednou ročně na výpisech jak se naše banky a pojišťovny na tom pěkně pakují. Korupci už neřeším, vadí mi to, ale zvykám si že tady byla, je a bude...prostě bez světla na konci tunelu, a je opravdu jedno kdo tam bude. Ba naopak vždycky nová vláda trochu přiškrtí kouhouty té staré, ale je pravda, že otevřou nové
Chronař Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června To je přeci všechno špatně. "Korupce mi nevadí, hlavně, že utahujou šrouby"
African Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června 3 hours ago, Chronař said: To je přeci všechno špatně. "Korupce mi nevadí, hlavně, že utahujou šrouby" Jak to myslíš? Musíš to trochu rozebrat Nepsal jsem nevadí, ale že ji neřeším a vadí...no, a teď ty šrouby.
Chronař Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června No to mi přijde stejný - když mi něco vadí, tak to řeším. Když něco neřeším, tak mi to asi nevadí natolik, abych to řešil... Utahování šroubů je přeci jasný - konkrétně, místo abychom vymáhali dodržování pravidel, spřísňujeme represi. V dopravě je to viditelný úplně nejvíc. Než smažky bez řidičáků nás víc ohrožují bezmozci s řidičákama.
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června 1 hour ago, Chronař said: No to mi přijde stejný - když mi něco vadí, tak to řeším. Když něco neřeším, tak mi to asi nevadí natolik, abych to řešil... Utahování šroubů je přeci jasný - konkrétně, místo abychom vymáhali dodržování pravidel, spřísňujeme represi. V dopravě je to viditelný úplně nejvíc. Než smažky bez řidičáků nás víc ohrožují bezmozci s řidičákama. Aha, tak to potom jó no....
kamilb Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června @African Onehdá ses tu čílil na vysypaným bordelem někde u potoka s poznámkou o životním prostředí. Co říkáš na řádění motorizovanejch na MŽP? 1
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června 40 minutes ago, kamilb said: @African Onehdá ses tu čílil na vysypaným bordelem někde u potoka s poznámkou o životním prostředí. Co říkáš na řádění motorizovanejch na MŽP? U nás na životním v CHKO stejně arogantní a zkorumpovaný zmrdi jako předtím, takže zatím žádné změny neregistruji. Jinak s potokem mě tenkrát vyhodili, že mají jiné starosti, tak jsem to předal spolku Žít spolu, ty to předali spolku Děti země, tyto předali nějakému dalšímu spolku a pak to nějací mladí volnomyšlenkáři uklidili.... Výhra? Ne, stejně to platíme všechno nakonec my a dneska řeka díky vysoké vodě cajk, bordel si v klidu odplouvá k našim polským sousedům
xbraj19 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Předpokládám, že jsi se v rámci své občanské angažovanosti k těm mladým nebohým volnomyšlenkářům přidal a pomohl jim s úklidem. 2
skalis Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) před 3 hodinami, African napsal: U nás na životním v CHKO stejně arogantní a zkorumpovaný zmrdi jako předtím, takže zatím žádné změny neregistruji. Jinak s potokem mě tenkrát vyhodili, že mají jiné starosti, tak jsem to předal spolku Žít spolu, ty to předali spolku Děti země, tyto předali nějakému dalšímu spolku a pak to nějací mladí volnomyšlenkáři uklidili.... Výhra? Ne, stejně to platíme všechno nakonec my a dneska řeka díky vysoké vodě cajk, bordel si v klidu odplouvá k našim polským sousedům Takže to vyřešila nějaká neziskovka nebo parta lidí ve svým volným čase. To jsou přesně ti lidi, proti kterým současná vláda brojí... "Výhra? Ne, stejně to platíme všechno nakonec my..." No buďto to někdo uklidí sám, nebo to někdo musí udělat za peníze. Je to práce a je normální, že za práci se platí. Upraveno 11. června uživatelem skalis 4
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června 3 hours ago, skalis said: Takže to vyřešila nějaká neziskovka nebo parta lidí ve svým volným čase. To jsou přesně ti lidi, proti kterým současná vláda brojí... "Výhra? Ne, stejně to platíme všechno nakonec my..." No buďto to někdo uklidí sám, nebo to někdo musí udělat za peníze. Je to práce a je normální, že za práci se platí. Skalis promiň, ale nebuď naivní, klidně ti vyfotím čím borka s manželem....hrdí zakladatelé místní "neziskovky" Začít Spolu jezdí a jejich haciendy, no spíš baráky o dvaceti bytech, kde se mačká několik tisíc nepřizpůsobivích Family asi o šesti lidech, která většinu historie po kriminálech než konečně přišli na to, že existují neziskovky a milión typů dotací. Už si kurňa chlapci sundejme ty růžové brýle 1
Prochy68 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Afri, nepletes si trochu pojem neziskovka? 1
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června 16 minutes ago, Prochy68 said: Afri, nepletes si trochu pojem neziskovka? Neházím všechny do stejného pytle...ale určitě některým se na začátku povedlo vydělat nemalé peníze, aby z toho pak udělali spolek, sdružení, s.r.o? Nejlepší je v tom mít co největší bordel, aby se v tom sám čert nevyznal
skalis Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 hodinami, African napsal: Skalis promiň, ale nebuď naivní, klidně ti vyfotím čím borka s manželem....hrdí zakladatelé místní "neziskovky" Začít Spolu jezdí a jejich haciendy, no spíš baráky o dvaceti bytech, kde se mačká několik tisíc nepřizpůsobivích Family asi o šesti lidech, která většinu historie po kriminálech než konečně přišli na to, že existují neziskovky a milión typů dotací. Už si kurňa chlapci sundejme ty růžové brýle Níže píšeš, že neházíš všechny do jednoho pytle, ale hned jsi to udělal. Děti země (nebo nějaký volnomyšlenkáři) uklidili bordel, ke kterýmu se nikdo neměl a kterej Tě sral. Tobě to ani tak není po chuti a v dalším postu je navíc smícháš s dotačníma podnikatelama. Já tuhle argumentaci teda nekupuju. 1 1
African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června 12 hours ago, skalis said: Níže píšeš, že neházíš všechny do jednoho pytle, ale hned jsi to udělal. Děti země (nebo nějaký volnomyšlenkáři) uklidili bordel, ke kterýmu se nikdo neměl a kterej Tě sral. Tobě to ani tak není po chuti a v dalším postu je navíc smícháš s dotačníma podnikatelama. Já tuhle argumentaci teda nekupuju. Neudělal, já jsem psal o spolcích a neziskovkách v našem městě, a to jsou většinou takové propojené pijavičky systému. Se starostou se znám osobně a klidně ti zjistím kolik za úklid město vyplázlo na prkno, protože já dám ruku do ohně za to že to zadarmo nebylo. Ono to je vcelku velmi dobře vymyšlené si myslím, celý měsíc budeme řeku plnit bordelem, a pak to jako spolek třeba za desítku městu uklidíme A k neziskovkám, v ČR působí okolo 100-150.000 neziskovek, to je dobrých duší, co? Ještě jednou říkám že neházím všechny do stejného pytle, vždycky se najdou lidi kteří to myslí dobře, ale v hodně moc případech je to taky kanál na prašule jak má být.....prostě stejně jako dotace.
xbraj19 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 1 hodinou, African napsal: A k neziskovkám, v ČR působí okolo 100-150.000 neziskovek, to je dobrých duší, co? Ještě jednou říkám že neházím všechny do stejného pytle, vždycky se najdou lidi kteří to myslí dobře, ale v hodně moc případech je to taky kanál na prašule jak má být.....prostě stejně jako dotace. Blbého ze sebe jenom dělaš, nebo to myslíš vážně? Máš vůbec tušení, co spadá pod těch tvojich 150tis "neziskovek"?
African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června 46 minutes ago, xbraj19 said: Blbého ze sebe jenom dělaš, nebo to myslíš vážně? Máš vůbec tušení, co spadá pod těch tvojich 150tis "neziskovek"? Je to matoucí a tak to má být Kámoš mi taky říkal a víš že v tom jsou i školy a tak dále....a je klid.
steel Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Hlavne, pokud mas bordel v potoce, je nutne se obratit na vlastnika, pokud je to vetsi ricka a ne vodotec tak na prislusne povodi a pokud je to v lese tak z 90% na Lesy ČR, oni to normalně uklidi, to je moje zkusenost. K neziskovkam se nema cenu vyjadrovat, az budes potrebovat, aby se ti nezisovka starala o nemohouci rodice, tak jim rekni co si o nich myslis. Neziskovy sektor supluje to co by mel delat stat. Ale v zjednodusenem svete radikalu a populistu se bez nepritele neobejdes, at uz jsou tu UA, sudetaci, neziskovky ... 3 11
African Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června 5 hours ago, steel said: Hlavne, pokud mas bordel v potoce, je nutne se obratit na vlastnika, pokud je to vetsi ricka a ne vodotec tak na prislusne povodi a pokud je to v lese tak z 90% na Lesy ČR, oni to normalně uklidi, to je moje zkusenost. K neziskovkam se nema cenu vyjadrovat, az budes potrebovat, aby se ti nezisovka starala o nemohouci rodice, tak jim rekni co si o nich myslis. Neziskovy sektor supluje to co by mel delat stat. Ale v zjednodusenem svete radikalu a populistu se bez nepritele neobejdes, at uz jsou tu UA, sudetaci, neziskovky ... Uklidí a za měsíc to tam je zase bez jakéhokoliv potrestání účastníků, kteří tam ten bordel dělají, to byla pointa debaty. Pak sem poukazal na místní cikánský zamotanec typu neziskovka, spolek, sdružení, čert se v tom vyznej, kteří na tom všem parazitují, hlavně aby tekly penízky od města a z dotací.... dvakrát jsem zopakoval že neházím všechny neziskovky do stejného pytle...a ty na mě narukuješ s neziskovou starající se o nemohoucí rodiče 1
steel Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Tak si v tom zkus udelat poradek, zjisti si co jsou neziskovky, rozmotej ten cikansky (jak jinak) spolek a pak sem napis nejaky fakta o kterych se muzeme bavit, tohle motoristicky blouzneni a tvoje myslenkovy meandry se nedaj uplne uchopit. 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se