Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Na druhou stranu, třeba je to pro dveřníka protekční post - úředník radši pošle synáčka šaškovat před školu (a zbytek času leštit knoflíky), než aby musel pochodovat na frontu...:skull:

Jo, to by dávalo smysl 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Honza.manta napsal:

Proč jen D'Artagnan? Měli vzít Tři mušketýry od podlahy, jak doporučuje v svém návrhu obsazení Miroslav Macek a přístup popisuje v básni 🙂

... Dumasových „Mušketýrů“:

Athos - starý konzervativec

Porthos - homosexuál s černošskými kořeny

Aramisa - mladá progresivní Ukrajinka

D´Artagnana - ušlechtilá lesba

kardinál Richelieu - zavilý pedofil, původně Rus Ryšeljev…

Ludvika Čtrnáctá - muž, cítící se však být postupně koněm, psem a nakonec dívkou

Mylad de Winter- xenofobní rasista

Rocheforta - Ryšeljevova agentka

atd., atd.

Děj se odehrává během neúspěšného obléhání Charkova…

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, instant napsal:

Dve hodiny Putina, panoptikum stastnych ruskych ksichtov a vyzivne komentare. Do Zumpy jak vysite. Len pre silne zaludky - ale ked rozumiete rustine tak nieco uz len znesiete.

Na tohle se nedá dívat, natož to poslouchat. Ale sem to patří.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Lynx12 napsal:

Neklesej na duchu... o víkendu jsem v TV zachytil klasiku s M. Yorkem a báječně jsem si to užil...

Stojí za vidění i jiné zpracování s  Oliver Reed, Raquel Welch, Richard Chamberlain, Michael York, Frank Finlay, Christopher Lee, Geraldine Chaplin, Jean-Pierre Cassel  z roku 1973

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Duke650 napsal:

Dlouho jsem v žumpě nebyl, tak je možné, že tato debilita se tady už probírala

Na to by jim měli napálit paragraf veřejné ohrožení 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Prochy68 napsal:

Jaškin je čurák

mně je u prdele.  Ale tohle to video, jak ti Putinovi šulínci gratulují okupační armádě k jejímu slavnostnímu dni a pak nastoupí v armádních dresech bych pouštěl mezinárodnímu olympijského výboru do zblbnutí opakovaně, než by se z toho zbláznili. Jen tak pro připomenutí, jak zasraný Rusáci nemíchají politiku se sportem. Jak by to proboha vypadalo na té olympiádě? 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Roman I. napsal:

mně je u prdele.  Ale tohle to video, jak ti Putinovi šulínci gratulují okupační armádě k jejímu slavnostnímu dni a pak nastoupí v armádních dresech bych pouštěl mezinárodnímu olympijského výboru do zblbnutí opakovaně, než by se z toho zbláznili. Jen tak pro připomenutí, jak zasraný Rusáci nemíchají politiku se sportem. Jak by to proboha vypadalo na té olympiádě? 

souhlas

Odkaz ke komentáři

Oni vlastně nemíchají politiku a sport. Pro sichr míchají válku, zabíjení civilistů, znásilňování žen a kradení dětí se sportem. Tak bohatýrský Dima Jaškin pogratuloval vrahům z Mariupolu, Bučí a Irpině.  Když na to má pajšl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...