Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, martar napsal:

Jen se mi nechce věřit, že ta hranice v jiné mentitě se ostře a navěky lomí na ukrajinsko-ruské hranici.

Nevím, kde jsi viděl, že by hranice mentality byla ostře a navěky na ukrajinsko-ruské hranici.

To snad nikdo netvrdí. Mezi Ukrajincema je množství lidí s ruskou mentalitou a naopak. Rozdíl mezi nima ale bude i tak. Velká část Ukrajinců svou účast v SSSR cítila jako národnostní útlak, v tom je historický rozdíl, kromě jiného.

Že jsou si podobní, díky staletému soožití, je jasné, známé a nikdo to snad nepopírá.

Navíc si myslím, že to klidně můžou mít i v genech. Prý na to stačí zkušenost dvou generací (univerzálně v přírodě), i když třeba ne silně zapsáno.

• Odpovědi 20,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Paráda! Hýbajicí se mapy, to je moje! :)

(Teda nebudu lhát, ulevilo se mi, když se ukázalo, žes v prvním přispěvku měl asi na mysli osu Skandinávie - Východořímská říše. Ta Zapadořímská byla (v kontextu diskuze) předpokládám jen překlep.

Odesláno

Už vím co je aktivní politik 

Předseda slovenského parlamentu Kollár bude mít 13 dětí s 11 ženami

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, martar napsal:

Já mít na to finance a energii, taky se budu svým koníčkům věnovat naplno :)

Neházej flintu do žita, té doby co jsou Zonky a Sildenafil není nic problém:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Zjistilo se, že se v Česku prodávají stovky luxusních automobilů, ale z převážné většiny jsou deklarované jako firemní vůz. Loni  kupříkladu z 52 Lamborghini otročí v zájmu firmy všechny.

Už vidím jak třeba zásobuje prodejnu stavebnin🤣

Odesláno

Nemůžu si pomoci, ale na strejdu Fialu už jsem daleko víc alergickej jak na celého slavného Babiše a to politiku zkouším nevnímat 😖 Kdykoliv slyším co se jim všechno podařilo, nějak se mi samovolně začne zvedat kufr....

Odesláno
Nemůžu si pomoci, ale na strejdu Fialu už jsem daleko víc alergickej jak na celého slavného Babiše a to politiku zkouším nevnímat  Kdykoliv slyším co se jim všechno podařilo, nějak se mi samovolně začne zvedat kufr....
Kdyz je nechvalis, musi se holt pochvalit sami

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, African napsal:

Nemůžu si pomoci, ale na strejdu Fialu už jsem daleko víc alergickej jak na celého slavného Babiše a to politiku zkouším nevnímat 😖 Kdykoliv slyším co se jim všechno podařilo, nějak se mi samovolně začne zvedat kufr....

Připojil bych k tomu ještě svatou trojici Jurečka, Černochová, Stanjura.

Oproti tomu jiné kafe je Langšádlová, a to z toho důvodu

že nevím, zda skutečně existuje, nebo je to jen chiméra

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Conrad napsal:

Připojil bych k tomu ještě svatou trojici Jurečka, Černochová, Stanjura.

Oproti tomu jiné kafe je Langšádlová, a to z toho důvodu

že nevím, zda skutečně existuje, nebo je to jen chiméra

Sorry, zapomněl jsem na toho vejlupka o kterém zde někdo trefně poznamenal, že vrchol jeho kariery měl být třídní učitel.

https://cnn.iprima.cz/komentar-rakusan-versus-dorota-machalova-aneb-kniha-hrichu-hnuti-stan-345161?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, Conrad napsal:

Zjistilo se, že se v Česku prodávají stovky luxusních automobilů, ale z převážné většiny jsou deklarované jako firemní vůz. Loni  kupříkladu z 52 Lamborghini otročí v zájmu firmy všechny.

V pátek jsem ho potkal v Hlučíně. S tím jezdí havíři na šichtu.

image.thumb.png.604c88904b48979efed213987eaebfb6.png

Upraveno uživatelem VS
Odesláno
před 11 hodinami, Conrad napsal:

A proč ne?

Odesláno

Když i skladník ve šroubárně mohl svého času louskat Vergilia v originále, proč by nemohl havíř na šichtu a nebo do stavebnin v něčem co vypadá jak starý Lambo? Řemeslo má prý zlaté dno... :cool02:

Odesláno (upraveno)

A opravdu chceme, aby nám stát začal povídat do toho, jaká je akceptovatelná výše nákladů? Dost lidí tady má podnikatelská / služební auta - Oktávky a Superby. Opravdu chcete, aby stát řekl - daňově uznám výdaj max. na Citigo nebo na Fabii?

Stejný případ je nájem. Nechceme, aby stát řekl - ten prosklený supermoderní palác v centru Prahy / Brna je moc luxusní. Uznám ti výši nákladů odpovídající předměstí Prahy nebo Brna.

Jo a ty podnikateli platíš zaměstnanci 100 litrů měsíčně? Ale fuj... sežeň si někoho, kdo ti to udělá za půlku. 

@Conrad: Na 100% sdílím tvoji frustraci ze stávající situace.  Ale stát už udělal svým snažením škody dost, nedávejme mu další nápady...

EDIT: I na to Lambo se totiž musí vydělat, i na to SUV za 3 / 2 / 1 mega... A nevidím důvod, aby si člověk - podnikatel nemohl udělat radost.

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

Ono by se taky slušelo připomenout, že nezanedbatelné množství "supersportů na firmu" (nejen u nás) dlouhodobě pořizují a provozují různé půjčovny a leasingovky, občas dokonce i pro samotné Italy (Serpico) - takže není důvod aby se závistiví konzumenti Blesku museli u koblih hned třídně rozohňovat nad "hajzlama podnikatelama co jim zrušili EET" :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...