Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
54 minutes ago, STRKKT said:

Myslím, že o komunistech toho vím dost, děkuji za optání. Nikdy jsem s nimi neměl nic společného, k jejich politice jsem byl otevřeně kritický i v dobách, kdy za to hrozila perzekuce, ale to neznamená, že se budu chovat jako buran. To, že v roce 1989/90 nedošlo k zákazu KSČ, je problém, ale po pětatřiceti letech je to hodně minulá bitva. 
Jestli nemáte argumenty proti komunistům, tak vysmíváním se fyzickému vzhledu Konečné tomu moc nepomůžete.

starykokote, ja si dovolim reagovat, ale neber to cele osobne a vobec nie v zlom, proste som stlacil ten gombik ako odpoved na temu Konecna, jej chrup a tak. nakoniec, postoj voci komunistom mas vyhraneny, za co ta chvalim.

chcel som urobit jasno vo veci udajnej picoidnosti politicky Konecnej - ja si myslim, ze ked napr. niekto povie na adresu politicky Konecnej, ze je hnusna komunisticka pica, nema na mysli jej vzhlad. Podla mna ani v najmensom. Dokonca si myslim, nech mi je odpustene, ze keby to nebola hnusna komunisticka pica, bola by to mozno celkom prijemna pani ucitelka. Jako ze v nejakom paralelnom vesmire. Ale ona prijemna pani nie je, a s jej vzhladom to prilis nesuvisi. Ale aby bolo jasno, ja nehovorim, ze je hnusna komunisticka pica. Ale keby som to nahodou povedal, tak urcite nemam na mysli jej vzhlad.

Ked uz je teda rec na konecne temy a ludsku dostojnost, tak toto je jej otec: Wiki

Karel Konečný z KSČM

potkani ksicht, ktory v 89tom nalozil jednotku ludovych milicii do autobusu a isiel branit fantasticke komunisticke zriadenie. nastastie nejaky sudruh na vyssom poschodi cerveneho totemu mal tolko zdraveho rozumu, ze ten autobus odvolal. Ten isty Konecny v rozhovore v r2008 hovori: "KSČM neusiluje o vedoucí úlohu strany, poučeni odmítame jakoukoliv diktataturu a při svých jednáních prosazujeme pluralitní systém a rovnoprávnou soutěž různých forem vlastnictví." 

Nikto nemoze za svojich rodicov, to je fakt. Ale na druhej strane, jablko nepada daleko od stromu. Konecnej vyroky tu ani nebudem uvadzat, to su same lzi a manipulativne sracky nedostojne ludskej bytosti v r.2025. Takze nie, toto nie je ziadna minula bitka, to je nedokoncena robota. Bohuzial to je realne az moc.

A ano, mas absolutne pravo nechovat sa ako buran, a citit sa ako lepsi, civlizovanejsi clovek. To ti nikto neberie, dokonca si myslim, ze to je vskutku povznasajuci pocit. Je rok 2025, pokrocili sme, ma z toho byt citit progres, nebal by som sa povedat, ze to ma mat aj istu noblesu. To myslim bez nadsadzky a zlomyselnosti. Ale ludia ako ty by nikdy, naozaj NIKDY nemali zabudat na jedno: ze na to, aby sme sa ty alebo ja mohli takto citit, sa obcas musi najst niekto o dost buranovitejsi, niekto, kto si pre nase dobro a dobro celej spolocnosti obcas - obrazne povedane - zaspini ruky alebo aspon spicky topanok od sraciek. Lebo na to, aby si mohol mat zdvihnute malicky, potrebujes, aby ti ich prvy vymasteny hajzel na ulici nezlomil a nenapchal do telesneho otvoru, vyrevujuc internacionalu, mein kampf alebo iny kus lumpenfolkloru. Proste, aby sme ty alebo ja mohli byt lepsi ludia, niekto musi riesit barbarov pred branami. Alebo v predsieni. Alebo na facebooku. A to sa len dobrym slovom nerobi. Takze priatelu, otvor flasu dobreho vina, zapni si gramofon a daj sa do kludu. Vsetko bude fajn.

P.S. tajne som dufal ze tam taticek Masaryk nakreslil vtaka a napisal: bijte je, hajzly, bijte je, zmylil jsem se kurva! Tak snad Ringo Cech napise tiez nejaky list.

• Like 9
  • Díky 4
  • Dát hlas 4
Odesláno

Koukám že jsem píchnul do vosího hnízda, vzdávám to, Kačka je krasavice, zvenku i zevnitř,  já hnusnej buran, komanči vlatně nic neprovedli a myslej to s náma dobře.

Vyvěšte si jí nad postel a nezapomeňte jí to při volbách hodit 🫡

• Sad 2
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Myslím, že ten, kdo umí argumentovat nepotřebuje v diskuzi zrovna takovou berličku. Zesměšňování druhých nejvíc ublíží právě těmto roztleskávačům. 

Komunismus může fungovat v "komunitě" nějakých lidí, kteří mají stejně nastavené hodnoty a návyky, ale v běžné společnosti, kde spolu žijí různé typy lidí, to prostě může fungovat pouze za přítomnosti policejního státu a všech negativ s tím souvisejících. Takový stát potom "normalizuje" hodnoty a návyky i u těch jedinců, kteří o to nestojí.

Odesláno

Jeden z hlavních problémů demokratického zřízení? Zastánci musí hrát fér podle pravidel. Odpůrci si těmi pravidly klidně vytřou prdel jen aby nastolili jiný režim. 

Jinými slovy: bereme ohledy na bezohledné kolaboranty 

• Like 7
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

„Skutečně se říkalo, že demokracie je nejhorší formou vlády, kromě těch, které jsme už někdy vyzkoušeli.  W  Churchill

• Díky 1
Odesláno
15 hours ago, Jehlan said:

Myslím, že ten, kdo umí argumentovat nepotřebuje v diskuzi zrovna takovou berličku. Zesměšňování druhých nejvíc ublíží právě těmto roztleskávačům. 

Komunismus může fungovat v "komunitě" nějakých lidí, kteří mají stejně nastavené hodnoty a návyky, ale v běžné společnosti, kde spolu žijí různé typy lidí, to prostě může fungovat pouze za přítomnosti policejního státu a všech negativ s tím souvisejících. Takový stát potom "normalizuje" hodnoty a návyky i u těch jedinců, kteří o to nestojí.

tak ked je rec o argumentacii a nevedomom prihrávaní protistrane, ja by som s dovolenim poukazal na zasadnu chybu, ktorej sa bežne ľudia dopúšťajú. Namiesto "v běžné společnosti, kde spolu žijí různé typy lidí, to prostě může fungovat pouze za přítomnosti policejního státu a všech negativ s tím souvisejících." je správne povedať "v běžné společnosti, kde spolu žijí různé typy lidí, to prostě nemůže fungovat." Snáď netreba vysvetľovať aký veľký je ten drobný rozdiel.

• Like 1
Návštěvník eloga
Odesláno
před 3 hodinami, hinkle napsal:

taky si to odpracoval..

IMG_2227.jpeg

Vypadá to, že Šara si to již odpracoval, míní Hřib. 👩‍🌾

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, eloga napsal:

Vypadá to, že Šara si to již odpracoval, míní Hřib. 👩‍🌾

K osobě Šary Pavel poznamenal, že státníci s pohnutou minulostí nejsou ničím neobvyklým 😅

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 23 hodinami, instant napsal:

starykokote, ja si dovolim reagovat, ale neber to cele osobne a vobec nie v zlom, proste som stlacil ten gombik ako odpoved na temu Konecna, jej chrup a tak. nakoniec, postoj voci komunistom mas vyhraneny, za co ta chvalim.

chcel som urobit jasno vo veci udajnej picoidnosti politicky Konecnej - ja si myslim, ze ked napr. niekto povie na adresu politicky Konecnej, ze je hnusna komunisticka pica, nema na mysli jej vzhlad. Podla mna ani v najmensom. Dokonca si myslim, nech mi je odpustene, ze keby to nebola hnusna komunisticka pica, bola by to mozno celkom prijemna pani ucitelka. Jako ze v nejakom paralelnom vesmire. Ale ona prijemna pani nie je, a s jej vzhladom to prilis nesuvisi. Ale aby bolo jasno, ja nehovorim, ze je hnusna komunisticka pica. Ale keby som to nahodou povedal, tak urcite nemam na mysli jej vzhlad.

Ked uz je teda rec na konecne temy a ludsku dostojnost, tak toto je jej otec: Wiki

Karel Konečný z KSČM

potkani ksicht, ktory v 89tom nalozil jednotku ludovych milicii do autobusu a isiel branit fantasticke komunisticke zriadenie. nastastie nejaky sudruh na vyssom poschodi cerveneho totemu mal tolko zdraveho rozumu, ze ten autobus odvolal. Ten isty Konecny v rozhovore v r2008 hovori: "KSČM neusiluje o vedoucí úlohu strany, poučeni odmítame jakoukoliv diktataturu a při svých jednáních prosazujeme pluralitní systém a rovnoprávnou soutěž různých forem vlastnictví." 

Nikto nemoze za svojich rodicov, to je fakt. Ale na druhej strane, jablko nepada daleko od stromu. Konecnej vyroky tu ani nebudem uvadzat, to su same lzi a manipulativne sracky nedostojne ludskej bytosti v r.2025. Takze nie, toto nie je ziadna minula bitka, to je nedokoncena robota. Bohuzial to je realne az moc.

A ano, mas absolutne pravo nechovat sa ako buran, a citit sa ako lepsi, civlizovanejsi clovek. To ti nikto neberie, dokonca si myslim, ze to je vskutku povznasajuci pocit. Je rok 2025, pokrocili sme, ma z toho byt citit progres, nebal by som sa povedat, ze to ma mat aj istu noblesu. To myslim bez nadsadzky a zlomyselnosti. Ale ludia ako ty by nikdy, naozaj NIKDY nemali zabudat na jedno: ze na to, aby sme sa ty alebo ja mohli takto citit, sa obcas musi najst niekto o dost buranovitejsi, niekto, kto si pre nase dobro a dobro celej spolocnosti obcas - obrazne povedane - zaspini ruky alebo aspon spicky topanok od sraciek. Lebo na to, aby si mohol mat zdvihnute malicky, potrebujes, aby ti ich prvy vymasteny hajzel na ulici nezlomil a nenapchal do telesneho otvoru, vyrevujuc internacionalu, mein kampf alebo iny kus lumpenfolkloru. Proste, aby sme ty alebo ja mohli byt lepsi ludia, niekto musi riesit barbarov pred branami. Alebo v predsieni. Alebo na facebooku. A to sa len dobrym slovom nerobi. Takze priatelu, otvor flasu dobreho vina, zapni si gramofon a daj sa do kludu. Vsetko bude fajn.

P.S. tajne som dufal ze tam taticek Masaryk nakreslil vtaka a napisal: bijte je, hajzly, bijte je, zmylil jsem se kurva! Tak snad Ringo Cech napise tiez nejaky list.

Krásně jsi to napsal - naprosto souhlasím 👍

• Dát hlas 1
Návštěvník eloga
Odesláno
před 12 hodinami, Micey napsal:

Jo, zaplatpanbu za soucasnyho prezidenta.

No právě 😇, ten Bašára musí makat dál jak vzteklej, aby to dorovnal....

Hřib: Piráti nejsou komunisté. Členství v KSČ je možné si odpracovat, dokazuje to i prezident.

A je to. 🙏🍾🥂

Odesláno

Hvezdnou pechotu mam dodnes doma :-)Screenshot_20250924_162014_X.jpg.2c1d0817ddae13542241239111f90c28.jpgScreenshot_20250924_162129_X.thumb.jpg.e56ae509603120e452f50a2edfcbdfe1.jpg20250924_161952.jpg.24fb275b6b0a6bf615f4b0a279b97402.jpg

Chces-li kazat pravo, tak mej pripravnej velkej kanon a hodne dolaru... jinak prijde nekdo jinej, kterej bude mit velkej kanon a hodne dolaru...

... venovano vsem expertum, kteri chteji setrit na zbrojeni, rozjebavat ekonomiku a omezovat silnou spolupraci v ramci naseho prostoru...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...