Karlos Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 A já za sebe shrnu: Ať si každý koupí co chce. To je ještě jednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 A já za sebe shrnu: Ať si každý koupí co chce. To je ještě jednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Podla mna k zahadnemu puzdru pribudli i zahadne ciferniky. Sudiac z odtienu a lumi to nie su povidne lumi. Prikladam cerveny no je i cierny na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 (upraveno) To je Parexo cifr a v případě těch černých taky. Tedy dle mého soudu... Upraveno 26. května 2018 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenotaf Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 (upraveno) Na aukru se toho objevuje čím dál víc. Cifr vzďycky vypadá originální v intaktním stavu (lumi vypadají podezřele čerstvě), vložka lunety se taky tváří původně (alespoň to není Parexo), ale poudro v nerezu, kdo ví odkud. Edit: postřeh o lumi Upraveno 26. května 2018 uživatelem Xenotaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Parexo mava lumi viac do zelena, ci uz to neplati? Cierna mi naramne pripomina elton. Nebyt M ka by som si myslel, ze renovacia cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Nechci vám brát iluze, ale číselník je fík... Bohužel je už začali sekat i s pouzdry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Doplnění vložky lunety nejsou Parexo, ale nová výroba, stejně jako pouzdra a číselníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 A kto to robi, resp. dovaza, nevies? Je to lepsie spracovane ako parexo si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Bavil jsem se s prodejcem na burze a měl hromadu číselníku a pouzder, tvrdil, že se to vyrábí v Polsku. Prodávám jak jsem koupil, ale tisk byl hodně slušný, šlo to poznat je podle lumi, protože je jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Ak dobre chapem, je to tvoj inzerat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Prodávám informace jak jsem koupil " informace o výrobě v Polsku "... S inzerátem nemám nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Tak naštěstí je cifr lehce rozpoznatelný od originálu. Ručky a vložka lunety jsou vydařené. Nezasvěcená osoba nemá šanci poznat od Eltonu. S tím bude v budoucnu problém, až se to začne křížit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 A kto to robi, resp. dovaza, nevies? Je to lepsie spracovane ako parexo si myslimKdo to tady dováží ti asi nikdo neřekne. Kvalita je údajně lepší než u Parexa. Zatím jsem neviděl všechny barvy ciferníku, ale určitě se objeví.Jsem zvědav, kdy se na Aukru budou prodávat Orlíky za 5 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Mam nerezove puzdro tohto povodu, tak preto ma zaujima aj to ostatne. Spracovanie je fajne a na kazdodenne nosenie super. Jedno co ja vytykam je lahko sa tociaca luneta a to, ze ju neviem dat dole podobratim ako povodnu. Rad by som vymenil ten drotik v nej, aby to slo tazsie otacat.Ale k veci, tento cifernik je podla vas odkial?Mko sedi a Elton to nebude si myslim. Je to v záhadnom puzdre. Rucky, vlozku neriesim. To vieme, ze sa da lahko upravit, nafarbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 No potěš, ale dalo se čakat, že se toho někdo chytne, když vidíte, za kolik se prodávají dodrbané a olezlé originály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 (upraveno) Ahoj, tak už jsem měl na stole novou výrobu Eltonu a novou "záhadnou" vložku a rozdíl tam je. Elton je více černý, drobné rozdíly jsou v číslicích, ale vyvedená je jinak velice hezky a pokud bych je neviděl vedle sebe, tak se opravdu rozpozná obtížně. Parexo se nechytá... Upraveno 30. května 2018 uživatelem LordSpar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Přitom aby se udělala taková cena a v podstatě komplet celé hodinky. Podle všeho je origo pouze stroj a ty taky někdy dojdou a bude se tam cpát cokoli. Tak je v současnosti asi víc IGENů jak stříbrných octavii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Hele, a tady je jenom pouzdro...https://aukro.cz/ocelove-pouzdro-na-prim-sport-igen-6928885788 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Hej to viem, ale i novovyroba eltonu je nieco uplne ine ako original. Mam doma original, novovyrobu,od dooriana a aj tuto poslednu. Rozdiely samozrejme su. No ten cifernik by ma zaujimal, ci uz idu aj so spravnym Mkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se