Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Naprosto. Pochopit se dá, kdyby chtěl člověk obejít jejich zákony, pak se proti tomu prodejce logicky postaví, ale ne toto.Z jejich pohledu je to trochu jinak a máš nálepku podvodníka už tím požadavkem na obcházení...A nemusíme chodit tak daleko, podobně to mají nastaveno i v A, CH nebo D...Ale to je celkem jedno, kupuj kde chceš Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Emerický prodejce byl asi trochu duchem hnutý, protože mu může být úplně jedno, jestli někdo v ČR zaplatí nebo nezaplatí DPH a clo. Svoje peníze dostal a po ostatním je mu houby. Aspoň pamatovák pro příště, že u něho již ne.Pěkná hovadina. Pokud uvádí nižší cenu (dnes je jedno zda se jedná o gift nebo ne), pak je balíček na tuto cenu prakticky i pojištěný. V případě ztráty kupující dostane peníze zpět, ať již od PayPal či od ebay, zatímco on dostane jen těch pár dolarů. Proč by to měl, z jeho pohledu, kvůli nějakému křovákovi z Evropy, riskovat? Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Já se dnes dohadoval s UPS, proč mám platit DPH z dopravy, která je zdarma. Nakonec jsem to vyhádal, neplatím za dopravu nic, ale sdělili mi, že příště budu mít smůlu.Nicméně, pán byl ochotný, konstruktivní. I když tedy ty požadavky a prohlášení celní správy moc logiku nedávají. Pokud je doprava zdarma, tak mi ji dopočítají.Pokud je zahrnuta v ceně zboží, tak nikoliv. Pakárna A kolik to postovny respektive dph z neho vychazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Pěkná hovadina. Pokud uvádí nižší cenu (dnes je jedno zda se jedná o gift nebo ne), pak je balíček na tuto cenu prakticky i pojištěný. V případě ztráty kupující dostane peníze zpět, ať již od PayPal či od ebay, zatímco on dostane jen těch pár dolarů. Proč by to měl, z jeho pohledu, kvůli nějakému křovákovi z Evropy, riskovat?Aha, Emeričan je nadčlověk a všichni ostatní právě slezli z palmy někde v pralese, že? O důvod víc dát zpátečku. Mimochodem cena pojištění zásilky vůbec nemusí odrážet cenu zboží, a to ani v jednom směru. Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem JanNovakJan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Aha, Emeričan je nadčlověk a všichni ostatní právě slezli z palmy někde v pralese, že? O důvod víc dát zpátečku. Mimochodem cena pojištění zásilky vůbec nemusí odrážet cenu zboží, a to ani v jednom směru.Ne, nadčlověk není, právě naopak: zeměpisné a další znalosti průměrného Američana nejsou nic moc, a proto je jeho svět často zúžen jen oblast Severní Ameriky. I z toho důvodu velké procento prodejců má při prodeji psáno jen "Conus". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ne, nadčlověk není, právě naopak: zeměpisné a další znalosti průměrného Američana nejsou nic moc, a proto je jeho svět často zúžen jen oblast Severní Ameriky. I z toho důvodu velké procento prodejců má při prodeji psáno jen "Conus".Conus, to je něco jako contingent US? Ptám se vážně...Jinak mne napadá, že to vylučuje dodávku mimo US... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Conus, to je něco jako contingent US? Ptám se vážně...Jinak mne napadá, že to vylučuje dodávku mimo US...Ano, i když do toho ještě někteří zahrnují i Kanadu. Takže pokud je "conus", jinam než po Státech nezasílají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ano, i když do toho ještě někteří zahrnují i Kanadu. Takže pokud je "conus", jinam než po Státech nezasílají.Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ono to tak obecně je. Zatímco američan nebo třeba němec dodá všechny papíry dle skutečnosti, číňan nemá problém napsat na cokoliv cenu tři dolary ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Zdravim, mam dotaz ohledne pripadne platby dph a clo pro balik z Taiwanu. Celkova cena vcetne postovneho je 1100 USD a posila to soukroma osoba, nikoli obchod. Jake jsou moznosti pro co mozna nejvyhodnejsi odeslani? Prodejce je ochoten napsat jakoukoliv sumu. Predem moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Na poště po mě stejně chtěli vždy ukázat výpis z paypalu, kolik jsem skutečně platil. Případně, pokud se jim bude zdát cena podezřele malá, nebo nebude uvedena žádná, najdou si jí sami. A z toho vyměří poplatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Případně jim stačí čestné prohlášení od zasílajícího a nějakou pohádku k tomu. Třeba, že je to bratrance manželka, která tam žije, zatím si jí neplatil, budeš až v létě, když přijede a sumu v tom čestném prohlášení uvede dle dohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Anebo muzes zaplatit nejakymu kamaradovi, aby tam pro ne dojel na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 To je ale progres, driv se upravovali faktury aby se snizilo vypalne a ted proto aby clovek zaplatil tolik kolik ma podle zakona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ahoj, nebude někdo objednat z Ashford..?Když už tak by pošta šla na 1/2.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 případně někdo kdo letí v brzké době do USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 případně někdo kdo letí v brzké době do USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 U nás na Slovensku chcu vždy relevantní doklad o vykonanej platbe a ten porovnaju s fakturov . Bud chcu vypis z banky alebo potvrdenie platby z eshopu kde je posledne 4 cislie z karty ktorou bol tovar zaplateny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Mám dotaz, seiyajapan posílá hodinky z USA, nebo z Japonska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Mám dotaz, seiyajapan posílá hodinky z USA, nebo z Japonska?z JPN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se