charles Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Díky za link. Aspoň už vím, jak spravně psát slovo píča. Když má někdo radost z nových hodinek, tak mu je jedno, jestli přišly s měkkým nebo tvrdým. Tak mu nekaž radost. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natadel Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Bohužel bude limit jen 22?. Nynějších 150? končí v březnu a nákupy přes net nebudou tak zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Zatim jsem do 200 USD nemel nikdy problem. I ted mi chodi zasilky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Zatim jsem do 200 USD nemel nikdy problem. I ted mi chodi zasilky ok Tak to gratuluju, ale není na tom nic zvláštního, až od zítřka se to mění. Jo, sorry, já si nevšim, ty jen honíš příspěvky . Upraveno 31. března 2011 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 2233 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Zajímavé,předevčírem tam bylo 22EUR dnes.... 1. Zásilky zboží nepatrné hodnoty(články 23 - 24 NR 1186/2009) jsou zásilky odesílané přímo z třetí země příjemci, který se nachází ve Společenství a vlastní hodnota nepřevyšuje částku 150 EUR na zásilku. Tyto zásilky jsou osvobozeny od dovozního cla, avšak osvobození se nevztahuje na: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) Nechces si precist jeste par nasledujicich vet? Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 2233 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 hm................ Zkazil jsi mi radost, ale máš pravdu. Je potřeba číst i dále. A ne skončit u toho co se mi líbilo. Sorry za spam. Nechces si precist jeste par nasledujicich vet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 ahoj,nemate nekdo prosim akt. Zkusenost r dosilkou ze 3.zemi?pred upravou,co plati od 1.dubna znamymu:) bezne chodily i zasilky z ebay , kde nebyla faktura a byly i v hodnote pres 1000usd, bez procleni. Prodejce na balik vetsinou napsal hodnotu mnohem nizsi,napr 90 usd,dnes by asi na to chteli dolozit platbu z paypal,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ahoj,nemate nekdo prosim akt. Zkusenost r dosilkou ze 3.zemi?pred upravou,co plati od 1.dubna znamymu:) bezne chodily i zasilky z ebay , kde nebyla faktura a byly i v hodnote pres 1000usd, bez procleni. Prodejce na balik vetsinou napsal hodnotu mnohem nizsi,napr 90 usd,dnes by asi na to chteli dolozit platbu z paypal,ne? Bohuzel mam zkusenost a pomerne aktualni. Vse jde prez rentgen a vse mne zsatavili a musel jsem proclivat a platit DPH. Jeste v kvetnu vetsina prosla bez problemu. Od pulky cervence u vseho vyzadovali dolozeni ceny hodnoty zbozi a patil jsem DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 přidávám svou akutální zkušenost. Pořídil jsem Seika Monster od prodejce Pokemonyou. Zásilka dorazila včetně proclení do 4 pracovních dnů od odeslání. Fedex si za proclení paušálně naúčtoval 300 Kč a stát si ode mě na dani vzal 514Kč. I tak moc pěkná cena za super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Charlesi, protože jsi asi můj jmenovec, tak to tak nemůžu nechat a jukni prosím sem:<a href="http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&showtopic=24200&view=findpost&p=373696" target="_blank">http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=373696</a>tak ti dekuji za asi 15 min procitani vlakna o pravopisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozaaaaaaak Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Zdravim,chci se zeptat zda nekdo hodinky ktere objednal v zahranici a u kterych zaplatil nemale clo+DPH pak posilal zpet a narokoval nejak vraceni DPH od statu?Mam v DPH vic jak 4tis Kc a jelikoz si hodinky nenechavma ale vracim je puvodnimu prodejci rad bych dostal zpet i DPH.Predem diky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
none Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Čaute, nebudu zybtečně zakládat nový thread a poprosím o Váš názor a radu zde. Změnily se nějak podmínky u dovozních cel a poplatků za dovoz hodinek? Jedná se mi o to, jak vysoké clo bych musel zaplatit při zakoupení hodinek z této aukce http://www.ebay.com/itm/321313846518. Hledal jsem o tomto info na netu a poslední zmínky byly stále o tom, že nad 150 ? se platí 20% DPH a plus jsou tam pak procenta za clo. Může to někdo potvrdit nebo přidat nové info? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Clo na náramkové hodinky je 4,5% s tým, že najmenej 0,3 ?/ks a najviac 0,8 ?/ks. DPH a clu sa vyhneš len do 22?. Do 150? sa vyhneš len clu, dph už platíš. Nad 150? platíš oboje. V ČR to bude velmi podobné, keďže sme jeden colný priestor. Upraveno 17. února 2014 uživatelem tico1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
none Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Díky za rychlou reakci. Tak se na to vyprdnu a koupím to tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo_ba Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 presne tak je to na sk, tak nejak podobne aj v CR, aj ked mne sa este nikdy nestalo, ze by som platil clo, resp. dph aj pri vyssich sumach to preslo cez colnicu bez colneho dlhu a dph ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) otazka : nakup z us cena hodinek 2100 usd kolik bude dph ?462usd?dekuji Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem jan333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 otazka : nakup z us cena hodinek 2100 usd kolik bude dph ?462usd?dekujiJe v tom i poštovné ? Jinak počítej 2100+(2100*0.21)+(2100*0.03)=2604USD, ale to clo 3% může být i 0 a nebo 11%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 clo nebude, ale DPH se pocita s celkovy ceny vcetne postovnyho.. a samozrejme si to prepocitej na koruny tim nejhorsim myslitelnym kurzem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 clo nebude, ale DPH se pocita s celkovy ceny vcetne postovnyho.. a samozrejme si to prepocitej na koruny tim nejhorsim myslitelnym kurzem.A pak ještě vynásob 1,05 (tvůj odhad kurzu byl optimistický) a přičti dvě až pět stovek za služby spojené s uvolněním do oběhu (pokud si to nechceš udělat sám, ale to musíš mít dost času a ochotu stát ve dvou až třech frontách na poště v Radlicích). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se