radek123 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 (upraveno) V 22. 12. 2024 v 15:31, špelda66 napsal: Stačí když máš podací číslo zásilky, to je první krok vyplňování, takže dopravce ti oznámí sledovací číslo a už můžeš vyplňovat doklady. Takže jak píšeš "za letu" Edit: oznámil mi crafter blue, že odesílá zásilku, já zadal číslo do track and trace české pošty, kde se mi už objevilo, že odesláno z HK a už šlo vyplňovat přes ten portál co jsem sdílel výše to jde pouzit at to veze jakykoliv dopravce a staci jen cislo zasilky? DHL je celkem fajn, ten expres dokazal z UK dopravit balik za 24hodin, ale potrebuju ted objednat hromadu drobnosti a maji v tech 450 pausalu jen asi 5 polozek (a kazda dalsi je asi +130,-) a ja jich budu mit tak 40 tak by to mohlo byt jednodussi nez vysvetlovat anglicanovi at tam vyrobi a prilozi fakturu kde bude jen 5 polozek Upraveno 23. prosince 2024 uživatelem radek123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 (upraveno) V nabídce je "česká pošta" anebo "jiný dopravce", viz PrtScr, stačí se přihlásit a kouknout na to Upraveno 23. prosince 2024 uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) DHL další zkušenosti: Wednesday January 8, 2025 3:57 PM (UTC +09:00) Shipment information received OSAKA - JAPAN Friday January 10, 2025 9:30 AM (UTC +01:00) Delivered Service Area: BRNO - CZECH REPUBLIC, THE a výpalné i s poplatky pak necelých 24 % z ceny zásilky. Dnes ráno před 8 volá borec, jestli zaplatím online, ať se to nezdržuje a za 2 hodiny od telefonátu doručeno. Jako ta doba dodání je už celkem hustá, pod 50 hodin čistého času jestli dobře počítám. Upraveno 10. ledna uživatelem misso 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) V 22. 12. 2024 v 14:59, špelda66 napsal: Jak už tady někdo zmiňoval, nemusíš platit za celní řízení nic, stačí se přihlásit třeba přes bankovní identitu https://cportal.celnisprava.cz/web/portal/celni-prohlaseni Pak zaplatíš pouze clo a dph a hotovo Obávám se ale že to je pouze pro zásilky do 150 euro. Pokud je cena vyšší, pak odkazují na dopravní společnost. Upraveno 24. ledna uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Díky za doplnění, vždycky jsem byl pod těmi 150ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se