Přejít na obsah

Omega Baselworld 2018

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kid už je sem jednou dával z Instagramu, ale opakování a diskuze neuškodí, takhle pěkné hodinky si to zaslouží...

post-30813-0-70820300-1522989817_thumb.jpg

post-30813-0-15490500-1522990213_thumb.jpg

TECHNICAL SPECIFICATIONS ? OMEGA SPEEDMASTER CK2998 PULSOMETER

Case: 39.70mm diameter x 14mm height - stainless steel, polished and brushed - box-sapphire crystal on the dial side, plain steel back - 50m water-resistant

Movement: Calibre Omega 1861 (based on Lemania 1873) - hand-wound, cam-operated chronograph - 3Hz frequency - 48h power reserve - 18 jewels - hours, minutes, small seconds, chronograph with 30-minute counter and 12-hour counter

Dial/Bezel: Panda dial with white opaline base and black sub-counters and minute track, Alpha-shaped hands - black ceramic "pulsometer" bezel with inscription and track in white enamel

Strap: 19mm black perforated leather with white stitching - steel pin buckle

Reference: 311.32.40.30.02.001 - Limited to 2,998 pieces

Price: CHF 5,400 (before taxes)

Zdroj: https://monochrome-watches.com/omega-speedmaster-ck2998-pulsometer-panda-dial-baselworld-2018-hands-on-price/

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi blbá otázka, ale bylo u toho explicitně uvedeno, že je to lapis lazuli, nebo byly na cifru jasně patrné žilky a různé odstíny modré? Já už se takhle u fotky bicolor SM300 nachytal - a byl to klasickej modrej cifr se strukturou na sluníčku a hra stínů..

Odkaz ke komentáři

Já viděl podobnou fotku jako je tahle z r.2014, akorát s různejma stínama na cifru a sytější lapis lazuli modrou.. a skočil jsem na špek.

post-30813-0-24032000-1523010546.jpg

Což ovšem nevylučuje, že letos něco s LL opravdu na Baselu nebylo k vidění.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak na tomhle videu vypadají asi zatím nejlíp. Troufám si říct, že je stále na první pohled vidět, co je to za hodinky a na ruce vůbec nevypadají velké, nebo tlusté... Tak že největší vadou na kráse je pro mě, jak napsal Jenkiz výše, absence plastického loga. Ten zbytek je z mého pohledu v pohodě. Klidně bych do nich šel...

Odkaz ke komentáři

The Omega Speedmaster Dark Side Of The Moon Apollo 8

Omega-Dark-Side-Moon-Apollo-8-5.jpg?ixli

Omega-Dark-Side-Moon-Apollo-9.jpg?ixlib=

Omega-Dark-Side-Moon-Apollo-8-6.jpg?ixli

Omega-Dark-Side-Moon-Apollo-8-2.jpg?ixli

Brand: Omega

Model: Speedmaster Dark Side of the Moon Apollo 8

Reference Number: 311.92.44.30.01.001

Diameter: 44.25mm

Case Material: Ceramic

Dial Color: Black, skeletonized with lunar surface motif

Indexes: Applied

Lume: Super-LumiNova for hands and markers

Water Resistance: 50 meters

Strap/Bracelet: Perforated black leather with yellow accents

Caliber: Omega Caliber 1869 (special black bridge version of the 1861)

Functions: Hours, minutes, seconds, 12-hour chronograph

Power Reserve: 48 hours

Winding: Hand-wound

Frequency: 3 Hz (21,600 vph)

Jewels: 18

Price: CHF 9,000

Tak tento model mě ovšem totálně rozbil, jedním slovem nádhera :notworthy: Průhled fascinující a ta hláška na dýnku nemá prostě chybu, pro mě jednička. Jinak Seamaster se mě starší modely zamlouvají víc, reklama na vlnky pěkná, ale závěr nemastný, neslaný. Korunka heiláku mě nevadí, ba naopak bude asi dobře ovladatelná....Ale dobrý Omega, jede pěkně.... :clap: 

Odkaz ke komentáři

Cena nových Seamasterů 300: 110 000,-Kč ocel na gumě, 113 000,-Kč ocel na tahu. Na inhaus to ještě jde, ale pořád je to nárůst cca 20% proti končícímu modelu :-(

Odkaz ke komentáři

V realu by to mohlo byt nakonec nekde 80-90, to me v kontextu srovnatelnych hodinek neurazi.

Jo, na to by se našetřit časem dalo. A za Omegy s Inhouse, s keramickou lunetou a 300WR to není tak špatná cena... Kdybych neměl v plánu Moony, tak bych do nich asi šel...

Odkaz ke komentáři

Přiznám se že čím víc na ty modrý SMP čumím...tím víc se mě líbí. Akorát by to chtělo vidět na živo ten výpal vlnek, resp. jejich "dno". Působí to z některých fotek matně a divně. Ale ta bradavica místo heliáku je teda děs..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...