beeman Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) 11,5 ted merenoEDIT: 2221.80 quartzSent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. března 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Já právě naměřil na automatech 2531.80.00 cca 11,4mm Upraveno 26. března 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 SMPc maj cca 13mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 tak ja to taky meril skolnim pravitkem :-D Já právě naměřil na automatech 2531.80.00 cca 11,4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Na kanagon ventil už si po třetím videu zvykám, stříbrnej cifr je divnej. Když v téhle generaci začali šidit logo, v příští by mohly zase přestat s orámovanými indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Tohle tady myslím ještě nebylo: Omega Seamaster Olympic Games Collection Movement Automatic Master Chronometer Cal. 8800 with 55 hours power reserveCase 39.5mm stainless steel case with 150m water resistanceStrap Perforated leatherPrice SG$7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Tady jeste ne, ale tady uz jo... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114538-omega-seamaster-olympic-games/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Kid už je sem jednou dával z Instagramu, ale opakování a diskuze neuškodí, takhle pěkné hodinky si to zaslouží... TECHNICAL SPECIFICATIONS ? OMEGA SPEEDMASTER CK2998 PULSOMETERCase: 39.70mm diameter x 14mm height - stainless steel, polished and brushed - box-sapphire crystal on the dial side, plain steel back - 50m water-resistantMovement: Calibre Omega 1861 (based on Lemania 1873) - hand-wound, cam-operated chronograph - 3Hz frequency - 48h power reserve - 18 jewels - hours, minutes, small seconds, chronograph with 30-minute counter and 12-hour counterDial/Bezel: Panda dial with white opaline base and black sub-counters and minute track, Alpha-shaped hands - black ceramic "pulsometer" bezel with inscription and track in white enamelStrap: 19mm black perforated leather with white stitching - steel pin buckleReference: 311.32.40.30.02.001 - Limited to 2,998 piecesPrice: CHF 5,400 (before taxes) Zdroj: https://monochrome-watches.com/omega-speedmaster-ck2998-pulsometer-panda-dial-baselworld-2018-hands-on-price/ Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) a cerstve recenze zde:https://www.hodinkee.com/articles/with-the-omega-speedmaster-ck-2998-limited-edition-for-2018 Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem Rybiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Na instagramu jsem viděl fotky SM300 v bikoloru / fullgoldu s lapis lazuli cifrem, ale tedka uz to nemohu najit, nema nekdo info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Asi blbá otázka, ale bylo u toho explicitně uvedeno, že je to lapis lazuli, nebo byly na cifru jasně patrné žilky a různé odstíny modré? Já už se takhle u fotky bicolor SM300 nachytal - a byl to klasickej modrej cifr se strukturou na sluníčku a hra stínů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Hele mě to fakt přišlo jako Lapis Lazuli, byla to fotka na insta z bázlu byly tak jakože to zlaté zrnění a různé odstíny...ale tedka jak to nemuzu najit tak se mi to mozna zdalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Já viděl podobnou fotku jako je tahle z r.2014, akorát s různejma stínama na cifru a sytější lapis lazuli modrou.. a skočil jsem na špek. Což ovšem nevylučuje, že letos něco s LL opravdu na Baselu nebylo k vidění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Celkem pekne zabery smpc blue..asi to bude o zvyku, ikdyz absence plastickeho loga jim urcite ubira a na tu novou hodinovku si taky tezko zvykam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Tak na tomhle videu vypadají asi zatím nejlíp. Troufám si říct, že je stále na první pohled vidět, co je to za hodinky a na ruce vůbec nevypadají velké, nebo tlusté... Tak že největší vadou na kráse je pro mě, jak napsal Jenkiz výše, absence plastického loga. Ten zbytek je z mého pohledu v pohodě. Klidně bych do nich šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 The Omega Speedmaster Dark Side Of The Moon Apollo 8 Brand: OmegaModel: Speedmaster Dark Side of the Moon Apollo 8Reference Number: 311.92.44.30.01.001Diameter: 44.25mmCase Material: CeramicDial Color: Black, skeletonized with lunar surface motifIndexes: AppliedLume: Super-LumiNova for hands and markersWater Resistance: 50 metersStrap/Bracelet: Perforated black leather with yellow accentsCaliber: Omega Caliber 1869 (special black bridge version of the 1861)Functions: Hours, minutes, seconds, 12-hour chronographPower Reserve: 48 hoursWinding: Hand-woundFrequency: 3 Hz (21,600 vph)Jewels: 18Price: CHF 9,000 Tak tento model mě ovšem totálně rozbil, jedním slovem nádhera Průhled fascinující a ta hláška na dýnku nemá prostě chybu, pro mě jednička. Jinak Seamaster se mě starší modely zamlouvají víc, reklama na vlnky pěkná, ale závěr nemastný, neslaný. Korunka heiláku mě nevadí, ba naopak bude asi dobře ovladatelná....Ale dobrý Omega, jede pěkně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Cena nových Seamasterů 300: 110 000,-Kč ocel na gumě, 113 000,-Kč ocel na tahu. Na inhaus to ještě jde, ale pořád je to nárůst cca 20% proti končícímu modelu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 V realu by to mohlo byt nakonec nekde 80-90, to me v kontextu srovnatelnych hodinek neurazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 V realu by to mohlo byt nakonec nekde 80-90, to me v kontextu srovnatelnych hodinek neurazi.Jo, na to by se našetřit časem dalo. A za Omegy s Inhouse, s keramickou lunetou a 300WR to není tak špatná cena... Kdybych neměl v plánu Moony, tak bych do nich asi šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Přiznám se že čím víc na ty modrý SMP čumím...tím víc se mě líbí. Akorát by to chtělo vidět na živo ten výpal vlnek, resp. jejich "dno". Působí to z některých fotek matně a divně. Ale ta bradavica místo heliáku je teda děs.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se