Tichus Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Takový poloviční OT - zdá se mi, že nejsem sám, koho štve, že přestávají na bondovkách dělat plastické logo. Přijde mi docela zajímavé, že jsem nečetl ani jedinou stížnost na tištěné logo u subů...tohle byla totiž první věc (kromě nesedící lunety), co mě okamžitě uhodila do oka a nemile překvapila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 To máš tak, u jiných značek je to nehoráznost, u Rolexu je to tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Plastické logo se dělalo na 1680/8 / 1675/3/8 takže máte možnost se pochlapit kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 no ale jako fakt - u Béček se na to vyrývalo (mám dojem, že to bylo u Coltů..?), tady taky - vždycky to působí, jako že to značka začíná oje*ávat. Je ale pravda, že jak Breitling, tak Omega to, pokud vím, dělají u levnějších modelů (což podporuje dojem oje*ávání), kdežto Rolex třeba u OPček plastické logo má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) no ale jako fakt - u Béček se na to vyrývalo (mám dojem, že to bylo u Coltů..?), tady taky - vždycky to působí, jako že to značka začíná oje*ávat. Je ale pravda, že jak Breitling, tak Omega to, pokud vím, dělají u levnějších modelů (což podporuje dojem oje*ávání), kdežto Rolex třeba u OPček plastické logo má...Já myslím že u Rolexu záleží na typu ciferníku, jestli plastická korunka je místo 12ky. Plastickou korunka snad dneska nemají na ničem pokud není místo indexu ne? Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Já myslím že u Rolexu záleží na typu ciferníku, jestli plastická korunka je místo 12ky. Plastickou korunka snad dneska nemají na ničem pokud není místo indexu ne? No, u Day-Date a Sky-Dwellerů je takový náznak, jakože by to nemuselo být místo 12, ale u Day-Date to nejspíš bude kvůli Day a u Sky-Dwellerů tam kousek indexu je, ale hned na něj navazuje korunka, takže nevím, jak to vlastně mysleli. Jinak ale asi budeš mít pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Nevím jestli to tady už bylo ale dostupnost teda až na podzim (coming soon ftw...) a ta uvedená cena 113tis. (na tahu) sedí dle informací od Hanáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Ty nový Bondovky? Já myslel, že to mělo být v červenci... znamená to teda, že mám do podzimu čas na koupi těch současných keramik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Viz. "Ještě jednou dobrý den,novinkové hodinky mají cenu 113 000Kč a budou dostupné na podzim,po letních prázdninách.V případě jakéhokoliv dotazu nás ještě prosím kontaktujte.S pozdravem..." Popravdě taky jsem čekal že to bude dřív.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Díky za citaci, tak asi jo no. Ale určitě jsem někde četl "available from july".... pro mě jedině dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jási to právě taky vybavuju že to v nějakým videu, snad z Baselu padlo to July. Proto mě ten email tak překvapil. Nebo má někdo jiný info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Ofiko stránky ... August 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Já viděl podobnou fotku jako je tahle z r.2014, akorát s různejma stínama na cifru a sytější lapis lazuli modrou.. a skočil jsem na špek. a690ee34bc8b11e3a3290002c99c9c50_8.jpg Což ovšem nevylučuje, že letos něco s LL opravdu na Baselu nebylo k vidění.http://watchesbysjx.com/2018/05/hands-on-with-the-omega-seamaster-300-malachite-and-lapis-lazuli.html Našel jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Tak to je ovšem paráda - díky! Indexy nezahloubený, jen tištěný, ale ten přírodní matroš nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Koukam na ty nove bondovky a ctu tady to brblani o absenci plastickeho loga... podle me dobre ze je tistene, plasticke by se mlatilo s tema vlnkama.. zacinaji se me libit! Takovy svezi pocin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Asi tak, čím dál víc upouštím od pokukování po starých a nový se mě líbí víc a víc. Nad tím plastickým logem jsem taky přemýšlel jestli by se to nemlátilo s už tak dost živým cifrem. Popř. mají eso v rukávu na facelift za pár let.Nebýt toho pitomýho heliáku, na kterej si stejně zvykneme tak tomu snad není co vytknout a ta počáteční nevraživost hodně ustupuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Kdyby to někoho zajímalo, tak u Dušáka na Příkopech mají ty nový SMPc vystavený. K prodeji nejspíš ještě nejsou, ale bude tam nějaká akce spojená s představením novinek z Baselu, tak je tam mají. Za mě - naživo vypadají mnohem líp než na fotce, ale nějak to není ono, respektive nějak se mi vytrácí klasickej vzhled bondovek. Na ruce jsem je teda neměl, ale zkrátka mi přišly miň univerzální, než starej model, víc jako by sportovní směrem k PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Mam jen dotaz, bude se - vedle tech novych SMP - vyrabet i te soucasny s calibrem 2500? Nebo jen novy model s inhausem? Tusim, ale presto se ptam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Jen ty nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Kdyby to někoho zajímalo, tak u Dušáka na Příkopech mají ty nový SMPc vystavený. K prodeji nejspíš ještě nejsou, ale bude tam nějaká akce spojená s představením novinek z Baselu, tak je tam mají.Za mě - naživo vypadají mnohem líp než na fotce, ale nějak to není ono, respektive nějak se mi vytrácí klasickej vzhled bondovek. Na ruce jsem je teda neměl, ale zkrátka mi přišly miň univerzální, než starej model, víc jako by sportovní směrem k PO.Ja byl vcera u Hanaka a nema je tam ptal jsem se kdy dorazi a prej podzim...fakt je chci videt a dik za komentar-furt premyslim jestli neprodat ty stary s vlnkama a nekoupit ty novy s vlnkama...Uvidim jak pojedu Prahu - tohle je jedna z novinek ktera me dost zajima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se