Valderek Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Jak se vůbech chová NATO ve vodě ? Já jsem totiž vždy měl na potápkách tah nebo gumu. Já bych je nosil jedině na tom natu jelikož kůže, ač se mi líbí je pro mě nepraktická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ja je nosim momentalne jenom na hadru a super. Par dni byly na gume, ale Nato mi vyhovuje vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmiroslav Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 V 11. 3. 2019 v 16:47, Valderek napsal: Jak se vůbech chová NATO ve vodě ? Já jsem totiž vždy měl na potápkách tah nebo gumu. Já bych je nosil jedině na tom natu jelikož kůže, ač se mi líbí je pro mě nepraktická. Mě se vždy nato ve vodě povolí a musím o díru utáhnout, moc to nemusím, guma je asi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Já mám NATO z chronoshopu, a nosil jsem ho nafest a neměl jsem problém ve vodě, ale zase to byl indickej oceán. Ono záleží na teplotě vody / vzduch jestli je tam velký rozdíl tak se ti smrskne zápěstí a budeš utahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Pánové, jak to vypadá s tím hesalitem, škrábe se to nebo je vše OK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Rozhodl jsem se modifíkovat lunetu na svích PHChci jí sesoustružit na velikost pouzdra odstranit hliník a indexi nechat vypálit na laseru.Napadá vás nějaký dobrý design?Mě zatím napadly pouze indexi po 5min do 20 a pak pouze 6a9 na 12 klasika trojúhelník.Luneta se možná nebude ani otáčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Možná bych si na ni nechal laserem vypalit strucna pravidla pravopisu... To by se ti ocividne mohlo hodit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 No nevim, zní to jako ,,jak zprznit hodinky". Dobře si to chlapče rozmysli, na své štěstí pomysli. Ano, zní mi to trochu cimrmanovsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 V 4. 5. 2019 v 16:33, LovecK napsal: když nemáš co říct k tématu tak jdi prudit jinam!!! Daemonultimate-je zcela samozřejmé že vše půjde uvést do původního stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 I bych měl, ale česky, kolego! A správná citace taky neuškodí, protože takhle ti já říkám, ať neprudíš!Jinak jsem zvědavý na výsledek, jestli nějaký bude, protože jsou to vcelku povedené hodinky z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Myslím že moje iy je méně škodlivé než tvoje zasírání témat.Zbohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 V 1. 5. 2019 v 19:20, Valderek napsal: Pánové, jak to vypadá s tím hesalitem, škrábe se to nebo je vše OK ? Mám je od prosince 2018 a docela je tahám. Hlavně na lítačku a hesalit ani škrábaneček. Asi ta ochranná vrstva funguje. A hlavně.. u hodinek za tuhle cenu ? klidně hesalit za dva roky dodrbu a nechám si tám dát novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 V 9. 4. 2019 v 8:48, villain83 napsal: Ja je nosim momentalne jenom na hadru a super. Par dni byly na gume, ale Nato mi vyhovuje vic.Na tom červeno-černým hadru vypadají famózně. Díky za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Nevím, jestli jste zaregistrovali, ale Certina udělala malý upgrade v nabídce DS PH200M. Nabízí je teď na Meshi. Ten, jak mám informaci, lze koupit i samostatně, ale je to docela raketa ( vzhledem k ceně hodinek samozřejmě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Mně k nim ten mesh moc nepasuje, škoda, že nezkusili zapracovat na nějakém klasičtějším tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ten tah se mi na nich taky vubec nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Pripadaji mi trochu uz preplacany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 skoda tej velkosti. nie je nieco take vo velkosti 40mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Nějaký tip na gumový řemen k těmto hodinkám? Co používáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 V 9. 4. 2019 v 8:56, xmiroslav napsal: Mě se vždy nato ve vodě povolí a musím o díru utáhnout, moc to nemusím, guma je asi lepší.Mě spíše štve, že to nato je pak dlouho mokré a trvá než uschne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se