shewcza Odesláno 19. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Svítí taky slušně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Už jsem Ti je chtěl pochválit ve vlákně Omega, ale tady jsou ty fotky ještě hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Jardo super. Teda len pozerám že to striedas naozaj ako ponožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Díky kamaráde, už se ani nevzpomenu, co mi na nich vadilo [/url]Vadily ti divny vlnky, preruseny napisem uprostred cifru. Pak ti taky vadil tvar korunky heliaku a to, ze velikost nabobtnala (nebo to vadilo mne? )Kazdopadne hezky ses do toho obul. Jestli mas jeste ty BB58, tak ty mi schovej a nos si Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Máš pravdu Ondro! Dnes mi přijdou divný právě ty vlnky na starých bondovkách. Nápis ZrO2 mi absolutně nevadí, to už jsem si natrénoval s PO 43.5. Tvar korunky vůbec neruší. Velikost sice nabobtnala, to je pravda, ale je to daň za supermoderní mašinu. BB58 nemám kamaráde, rozpočet který mám stanovený na hodinky je neúprosný a nechtěl jsem zatěžovat rodinné cash flow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Krmení dravé zvěře :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Tenhle buznatah je prostě hezčí, než ten minulý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Máš pravdu Pavle, oproti minulé generaci je o dost pohodlnější a o mnoho hezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Master chronometer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Není to vůbec špatný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Fotky z mobilu přes lupu. Nic moc, ale jedno se klukům musí nechat, to zpracování je fakt skvělé a jen těžko se tam hledají chyby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Až je budeš prodávat, tak se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Jo,jo ty vlnky jsou opravdu úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Martin je pokušitel :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Ten cifr je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 A nakonec teda černý? Já to z těch fotek nejsem schopnej s jistotou poznat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Ne, jsou modrý, ale je to foceno už po setmění u okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 To delaj ty filtry. Ale jinak skvělé detajly, jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se