tano Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Libovej set fotek, zlepsujes se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Sledujem tvoje počiny dlhšie a vidno pekný progres v kvalite Chcelo by to možno nový hodinkový prírastok aby bolo niečo nové na fotke. Určite by ti to pridalo na motivácií zase niečo nacvakať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 bobi: díky tano: děkuji, jde to pomalu, ale asi nějaký posun tam je. Zjistil jsem, že je lepší hodinky fotit za denního světla, což není až tak překvapivé, ale nikoliv na přímém slunečním světle. No a nebo to jen neumím, to je asi ta správná odpověď. vietor007: to máš pravdu, já bych chtěl a už mám i vybrané, ale žena říkala, že už žádné další nepotřebuji Musím chvilku počkat, aby zůstala zachována rovnováha vesmíru a nemusel jsem bydlet nějaký čas ve stanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Hromada supr fotek. Je vidět, že tě to fakt baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zrajes jako víno. Krasne fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Nemám teď vůbec čas a strašně mě to štve. Hodím sem aspoň nějaké mobilovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 shewcza: sice nemas cas, ale mas to jako dost dobry chlape!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Moc hezký.Tyhle Precisty se mi vždycky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 tano a MíraMíra: díky kluci :-) Něco málo přihodím, času není a bohužel výhledově to nevypadá o moc lépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Ty sis ten makro objektiv nekoupil, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Zatím ne. Mám ho ale půjčený- Tamron sp90mm f/2.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Tak jsem zase něco namastil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Pěkná sestava. Jedeš pořád přes mobil nebo zrcadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Krásný fotky,pěkně jsi to namastil . Upraveno 8. května 2018 uživatelem Denda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 nooski: tohle bylo zrcadlovkou, mno myslel jsem, že to jde poznat, ale mám co zlepšovat :-) Denda: díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 shewcza: to nebylo myšleno špatně, Ty dokážeš mobilem udělat fotku, že bych se s tím zrcadlem patlal ani nevím jak dlouho a výsledek by byl bídný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Fotky jak víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Nooski: já to nebral nikterak zle ;-) saboter: díky Jen mapuji stav k 7.6.2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 No, tak do takovýchto rozměrů jsem to já naštěstí nikdy nepřivedl A dokonce už víc jak tří měsíce držím setrvalej stav na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Za to plaveš v daleko větších číslech. Já jsem jen prostý pobíječ much proti Tobě :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se