shewcza Odesláno 8. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2024 @Jiří Sedlák díky Jirko! Mohl bych Vám ukazovat jenom lichotivé fotky, ale o tohle jsem Vás nemohl ochudit. Koupil jsem je jako tooly, takže mi to nevadí a navíc dle mého jim to extrémně sluší!
shewcza Odesláno 8. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2024 @Jiří Sedlák v celku to nevypadá zase tak dramaticky jako na poslední fotce
Jiří Sedlák Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 No právě, pěkný jsou a člověk už se nemusí bát s nima někde jebnout. Dobře navržená luneta, to černý pozadí to schytává minimálně. Kdysi jsem měl brajtle za snobskou značku, ale po nějakém čase zde úplně měním názor. Pro snoby je možná pár modelů (ty se taky nejvíc fejkujou), zbytek produkce naprosto parádní funkční kusy v precizním provedení. Když vidím, co některý kusy mají za sebou a jakou tady lidi hlásí přesnost, kvalita tam rozhodně bude.
raduzn1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 V 8. 2. 2024 v 7:39, shewcza napsal: Pěkné, pěkné, pěkné, kde já jen ty hodinky viděl?
shewcza Odesláno 27. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2024 @raduzn1 teď už jedině u Tebe jsou to bomba hodinky, časem se k nim jistě vrátím, ale ještě nevím, jestli to nebudou ty menší, který mi pořád vrtají hlavou. Chtěl bych je někde zkusit.
Daemonultimate Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Odesláno 28. května 2024 Pěkný tim makrem a ještě pod správným světlem...A v reálu vlastně super tool stav
raduzn1 Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Odesláno 28. května 2024 před 19 hodinami, shewcza napsal: @raduzn1 teď už jedině u Tebe jsou to bomba hodinky, časem se k nim jistě vrátím, ale ještě nevím, jestli to nebudou ty menší, který mi pořád vrtají hlavou. Chtěl bych je někde zkusit. Případně můžu jednou do měsíce přijet a nechat ti je dát na ruku .
shewcza Odesláno 12. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Tohle bylo, je a bude vždycky dobrý! SBDX001 byly moje první opravdu drahé hodinky, tenkrát jsem si myslel, že je to můj hodinkový vrchol a dlouho taky byl. Sla023 jsem koupil spíš z nostalgie. Jubilee ze strapcode je posunul o pořádný kus výš, hlavně tedy v nositelnosti, protože jubilee náramek mi k potápkam moc nepasuje, ale tady hraje prim především ta pohodlnost, na ten protiklad si nakonec asi taky zvyknu. Jsou to velký hodinky, především dost vysoké, ale jedno se těm klukům japonským musí nechat, že i takto velké hodinky se nosí skvěle. 2
xbraj19 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Všiml sis, jak mají flekatý ten lumibod na lunetě? Jsem neviděl snad jediné, které by to měly bez fleků.
shewcza Odesláno 12. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 @xbraj19 jj všimnul hned, ale nejedná se o nějakou barevnou vadu, je to spíš chyba nějakého vrstvení si myslím. Nicméně tohle mi nevadí. Kdyby měly ty hodinky 12mm na výšku, tak není lepších hodinek na léto, ale i tak jsou perfektní. Edit: zkusím lumibod někdy vyfotit makrem, ať to pořádně prostudujeme
shewcza Odesláno 15. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 Je to velký, je to těžký, je to tlustý, ale je to skvělý!
shewcza Odesláno 16. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 @xbraj19 myslím, že jsem měl pravdu. Podle těchto fotek to opravdu vypadá na chybu vrstvení, nebo možná jak je tam toho materiálu moc, tak to neschlo úplně rovnoměrně. Těžko říct.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se