Přejít na obsah

Kila nahoru

Bert

Doporučené příspěvky

• po 5 týdnech...
  • Odpovědi 335
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

Jelikož jsou Vánoce ideálním časem pro to, abychom načerpali těžce ztracená kila během celého roku, mohli bychom to tady trochu oživit. Já například už dlouho uvažuji nad tím, že bych na vánoční stromeček mohl věšet nějaké ty uzeninové ozdoby, ale manželka to považuje za barbarství - není prostě dostatečně progresivní, no. Přitom by takový vánoční stromeček jistě krásně provoněl celý byt a navodil tu správnou pohodovou atmosféru...ale jak ji přemluvit, aby konečně řekla ANO? :D

EDIT: jen taková praktická inspirace v podobě obrázku....

post-12565-0-86701600-1544525769.jpg

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecne manzelstvi neni moc progresivni zrizeni ;-).

Edit: Abych nebyl offtopic, prikladam aktualni foto kasliku na zeleninu z me lednicky. Domacnost bez manzelky ;-)

post-39943-0-53326600-1544530035_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

Mno konečně :0D dlouho sem o nějakým takovým vláknu přemýšlel ... Jak píše Bert pořád se tu řešili kila dólu, ale pro nás, kulturisty z Mauthausenu stále nic ...

Je fakt, že jsem neustále v pohybu... pořad někde litám a neposedím - což z pracovního hlediska...

z osobního sportem ku zdravý. Tak ze když ne kolo 90%, tak aspoň běh či jiný pohyb ... snažím se jíst pravidelně 6x denně.... Ale kde nic tu nic.

Pravdou je mám to dané v genech po dědovi ...

Ale neví někdo fakt funkční doplňky, po kterých bych to kilo dvě ... nejlépe 10 (deset) nabral ...

Odkaz ke komentáři

No ja tu nekde psal nejmene mesic nazpet, jak uz mam pres 80kg.. Smutne konstatuji, ze jsem se stale v podstate nehnul, pac bych do sebe musel tlacit jidlo na silu a to mi prijde na hlavu.. Tak nejak jsem se smiril s tim, ze na nejake nabirani svalu nemam prilis velky geneticky potencial, i tak ale do posliky dal chodim, protoze v tom vidim i jine benefity nez jen ty svaly. Jist 6x denne je uzasny, ale v mem pripade (delam obchodaka, porad na cestach) se to hure realizuje.. Hlavne toho casu s pripravou.. Obdivuju vsechny, co zvladnou si to jidlo rozvrhnout a den predtim pripravit.. 

Dulezity je dostatek spanku a zredkukovat stres, pac tohle dokaze tu snahu uplne zlikvidovat.. Co se tyce doplnku, tak snad ten protein je dobrej doplnek mezi jidly, pripadne po treninku. 

Jo a at se neradujes predcasne, tohle vlakno se zameruje na nabirani kil v trosku jinym duchu - poradnej zvanec, obzerstvi a tak  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Taky mi to pak došlo když sem si dal jedna a jedna dohromady po shlédnutí foodpo*na od Xenoformuse :0D

Ale co viď, za dotaz nic nedáš.... A máš pravdu, ten stres dělá strašně moc. Jen že jak to tak vypadá jako hubenost mám ve vinku datované i toto.... Tudíž mi asi nezbývá nic jiného než se s tím smířit ... A nebo počkat a dá-li bůh a zfotrovatim aspoň na pupku :0D

Odkaz ke komentáři

Axel, zkus jeste creatin. Na vetsinu lidi to funguje.

Glutamin je fajn, ale po treninku, na regeneraci.

Jinak zaklad je jidlo, ne doplnky. Pokud jsi cestak, tak to te lituju, to je masakr. Nezbyva nez si varit doma. Jist po hospodach a benzinkach, to je zabijak.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Navštívil jsem oblíbené řeznictví a koupil dvě kila bůčku, nakrájel a řádně okořenil a lehce podlil vodou a šup s tím do trouby.

post-5320-0-47389400-1548251464_thumb.jpg

Čtyři hodiny v troubě na 120, poté tři hodiny na 150.

post-5320-0-12211900-1548251481_thumb.jpg

Teď už jenom odebrat výpek , znovu lehce podlít a ještě hodinka na 150 a potom už jen tloustnout. :wub:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nějak to tady umírá, to nikdo nechce vypadat zdravě?

Včera jsem byl na obědě a dal si moravského vrabce a přinesli mi kostky libového masa a skoro bez výpeku. Tak mne to rozladilo, že jsem dneska běžel koupit tři kila bůčku, nakrájel na kostky a udělal si vlastní výpečky. Jsou skvělé - už jsem trochu ochutnal. AŤ žijí krásná těla!

post-5320-0-63964800-1552766266_thumb.jpg

post-5320-0-46558600-1552766272_thumb.jpg

post-5320-0-21853100-1552766279_thumb.jpg

post-5320-0-14261700-1552766287_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...