Honza.manta Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Přátelé, opravdu velmi velmi dlouho jsem zvažoval, zda je vhodné se soutěže zúčastnit nebo ne. Nakonec jsem porovnal všechna pro a proti a po skutečně důkladném zvážení celé kauzy jsem dospěl k nezvratnému rozhodnutí, že to vhodné je, ono totiž lunet není nikdy dost, že?A tím pádem se ale dostáváme k ještě důležitější části rozhodování ? a to totiž ke kvalitě a tématu obrázku. Nebylo to jednoduché rozhodování ? i vzhledem k mému sklonu nevyhazovat zbytečně peníze z okna(pochopíte na konci, jestli tedy vydržíte s nervama až do konce mého elaborátu), když si je mohu užít lépe a ekonomičtěji. Ono to není jen o dobrém světle, kvalitě pozadí a prostředí, ve kterém daná fotografie vzniká. Je to v nepodstatné míře o originalitě fotografie. Nápad musí být neotřelý a pokuď možno úplně nový a to je skutečně složitý úkol. Tím pádem se dostáváme k tomu, že to rozhodně nemůže být fotka s nějakým přiblblým králíčkem nebo barevně a jinak znehodnoceným vejcem(nepodstatnou roli v tom hraje fakt, že většina z vás, ne-li všichni máte tyto artefakty kvalitnější a hezčí než já, takže nejsem konkurence schopný). Těchto soutěžních fotografií tu bude mraky a vzhledem k tomu, že všichni(minimálně drtivá většina z vás) máte určitě lepší světlo a lepší foťák, než já, tak vám se svým telefonem nemohu kvalitativně konkurovat. Tož tak, takže zbývá už jen porazit vás na hlavu originálností fotografie a použitého prostředí. Prostředí jsem po zralé úvaze zvolil jednoznačně ? kuchyňská linka. Důvodů je víc. Jednak jsem tam před lety umístil nějaká podhledová světla, takže na fotku bude vidět. A druhak ? kvůli jednoduché omyvatelnosti(opět pochopíte na konci, jestli až tam vydržíte s nervama). A samozřejmě i vhodná volba pozadí ? dřevo je přírodní materiál a barevně ani vzhledově nikoho neurazí a ještě jednou zdůrazním ? dobře se to meje.Jestli jste skutečně se mnou vydrželi až sem, tak nezbývá, než jít do samotného vyvrcholení elaborátu ? do finále.Abych to zde netříštil, tak příspěvek zde ukončím a svoji soutěžní fotografii s nepochybnými ambicemi stát se vítěznou fotografií, dám do následujícího příspěvku.Děkuji za pozornost, servíruje se foto.
Borisslos Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Tatar zapomenutý na zahradě už letos asi nebudu moci použít. :-)Veselé Velikonoce všem.
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Zítřejší společnost: Nejen hodinky PRIM!!!
filo-boxer Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Super! Těším se na další fotky.
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 DSC_0119.JPG DSC_0111.JPG DSC_0125.JPG Jako pěkný, né že ne, jen tam nějak nevidím ty PS2.
padza1 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Jako pěkný, né že ne, jen tam nějak nevidím ty PS2. Máš pravdu, už bylo večer a neuvědomil jsem si, že se soutěž týká pouze PS2, tak pardón
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Tak nějak mám pocit, že ve vsech obchodech brzy dojdou kinder vejde. Vedoucí už můžou dávat na pulty i prošlé kusy...
LordSpar Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Pekne Velikonocni pondeli, plan byl docela jiny, ale nakonec jsem doma zkusmo naaranzoval sve sporty s tulipany a velikonocnimi vajicky ;-) Neni jich tam 250, ale radost delaji velikou...
JR_2010 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Tak já ještě našel v šuplíku jednu fotku po dědovi, tak mu ji sem přihlásím, když on sám to už udělat nemůže...
Valderek Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Jen tak Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Marcus Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Tak já ještě našel v šuplíku jednu fotku po dědovi, tak mu ji sem přihlásím, když on sám to už udělat nemůže... IMG_0044.JPGTo jsi udělal dobře, ta se mi moc líbí. --- Velikonoce jdou do finále, přidám taky dvě fotky. Na první je bohatá výslužka, uložená do termotašky, aby se potraviny nezkazily a tekutiny nedejbože nezteplaly. Nesmí samozřejmě chybět výběrčí nástroj a časomíry. A doma to všechno pohlídá pan Travňáček, maskot našich letošních Velikonoc.
Sonny919 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 tiež som niečo nafotil, konkrétne pokus dvoch veľkonočných kurčiat o nasadenie lunetky na modrásky
LordSpar Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 to Sonny: Wow - to je opravdu paradni dilko ;-) Dostala me cedule Under Construction!!! :-p
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se