Přejít na obsah

PS2 - Velikonoční fotosoutěž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vyhlaseni viteze PS2 - Velikonocni souteze  :photo: 

Jeste jednou dekuji vsem aktivnim clenum Chronomagu, kteri vytahli ruce z kapes, zamysleli se a venovali svuj drahocenny cas teto Velikonocnii fotosoutezi. Rozhodovani nebylo lehke, dokonce bych rekl, ze bylo hodne tezke. :D

Musim pochvalit clena Odjinud, ktery z poslednich sil vymyslel krasny motiv s letakem z Billy, kde asi skoncily vsechny ty slupkyod brambor? Asi tim riskoval i nevoli sve pritelkyne, to se ceni! Tiper a jeho slamenka plna krasnych PS2, takovy pohled se nikdy neokouka a potesil jiste i ostatni. Honza.manta dokonce nevahal uspinit kuchynske prkenko a zdemolovat cele vajicko! Respekt! Doufam, ze jsi jej radne zrecykloval v zaludku a neskoncilo v kosi. Velice jsem se pobavil u souteznich snimku kolegy pazda1, ktery mirne pomaten vyfotil PS1 misto PS2. Ale vyfotil je krasne, moc se mi to libilo. I klasicke Velikonocni kompozice soutezicich Harwey, koromant1, arnost73, Borisslos, Jan_Jan_2006, tommasini, LordSpar, Valderek a Marcus si zaslouzi pochvalu, ta atmosfera, ta vune Velikonoc, je to tam. A co teprve obri vejce od kolegy prim-ky, to se jen tak nevidi. 

Do finale se dostali soutezici JR_2010 a jeho fotograficka naloz, kvetinky, vajicka, mazanec, zajicci, zlato a dokonce velice pekne graficke upravy! Opravdu nadhera a jeste 3 minuty pred pulnoci to bylo prvni misto...Ale pak prisel Sonny919 a jeho sladka, bezbranna kuratka, jak se trapi bez rucicek, jenom ty neohrabane zobacky, to me opravdu dojalo.  :crying_anim:

A proto jsem se rozhodl, ze vitezem se stava Sonny919 a jeho kuratka. Gratuluji. 

Sonny919 at se mi prosim ozve na chronomagzavinacfilo-boxer.de, ostatnim jeste jednou dekuji za ucast, neklesejte na mysli, ze to tentokrat nevyslo a preji mnoho uspechu v osobnim i pracovnim zivote. Nazdar. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...