HondzaX Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Skvělý nápad, Dokusane. S dovolením jsem se připsal. Jak koukám, tak tedy nejsem sám. Nestihl jsem sice první vlnu objednávek (super early ani early bird), nicméně podle všeho úplně poslední jsem s objednávkou také nebyl.. Tak nevím. Snad se oba brzy dočkáme. Kolik nás tady vlastně bude(je) ? 1. Dokusan (zatím nedorazily) 2. magnox 3. Ace84 4. speslmbcz 5. Sborez 6. HondzaX (zatím nedorazily)
Tazz Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Zdravím, tak konečně od včerejška doma (po menší komplikaci) :-) Co se týče dodatečné objednávky pásku, měli v tom kluci v Alpině slušnej guláš, 1x stornovaná objednávka/vráceny peníze, měli chybné ceny - placeno přes PayPal, na 2 pokus to vyšlo, cena Coramid Navy pásku byla 192Kč (asi také chyba, ale objednávku nestornovali) + spona 220Kč.Černá guma se sponou jako bonus (prokliky od přátel), další oranžová guma a vystěžejkovač jako další bonus (nevím za co, ale potěší :-) a ke každemu pásku pár stěžejek. DPH a poplatek DHLku - 2 781Kč. Měl jsem obavy z ciferníku barvy Navy, ale na živo vypadá dobře. Za mně tedy spokojenost
speslmbcz Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Zdravím, tak konečně od včerejška doma (po menší komplikaci) :-) Co se týče dodatečné objednávky pásku, měli v tom kluci v Alpině slušnej guláš, 1x stornovaná objednávka/vráceny peníze, měli chybné ceny - placeno přes PayPal, na 2 pokus to vyšlo, cena Coramid Navy pásku byla 192Kč (asi také chyba, ale objednávku nestornovali) + spona 220Kč.Černá guma se sponou jako bonus (prokliky od přátel), další oranžová guma a vystěžejkovač jako další bonus (nevím za co, ale potěší :-) a ke každemu pásku pár stěžejek. DPH a poplatek DHLku - 2 781Kč. Měl jsem obavy z ciferníku barvy Navy, ale na živo vypadá dobře. Za mně tedy spokojenost 20180724_190750.jpg 20180725_134701.jpg 20180725_134951.jpgTak to byl dobrý nákup... :-) Nevyměnil bys černou gumu? Nabídl bych Ti za ni oranžovou... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
Dokusan Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Tazz: Pěkný, líbí se mi a dovolím si tě sem přidat 1. Dokusan (zatím nedorazily) 2. magnox 3. Ace84 4. speslmbcz 5. Sborez 6. HondzaX (zatím nedorazily) 7. Tazz
Tazz Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Tak to byl dobrý nákup... :-) Nevyměnil bys černou gumu? Nabídl bych Ti za ni oranžovou... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkJj, to byl Jinak děkuji, ale 2 oranžové stačí
speslmbcz Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Jj, to byl Jinak děkuji, ale 2 oranžové stačí Njn, to samozřejmě chápu... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
HondzaX Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Tak jsou doma! Večer snad bude čas a klid je nějak podrobil detailnějšímu zkoumání. Dokusane, jak jsi na tom ty? Už také dorazily?
Dokusan Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Já stále nic, objednavali je kolega. Bral tu sadu 2ks,jedny pro sebe a jedny pro mě.
Dokusan Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Chlapi nějaký další fotky a info pro chudáky, kteří ještě čekají na své Alpinerx?
Ace84 Odesláno 1. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 ..tak jo. Lumi test. AlpinerX vs. GMT Master II
Dokusan Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Tak příští týden budou Alpinerx. Hurá sláva. Trochu to teda trvalo, ale aspoň část prázdnin s nimi strávím.
Axel Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Tak příští týden budou Alpinerx. Hurá sláva. Trochu to teda trvalo, ale aspoň část prázdnin s nimi strávím. Mnozstvi Tebou objednanych/koupenych hodinek uz jen obtizne stiham sledovat.. Tohle je velkej ficak..
Dokusan Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Ale daří se mi jaks taks udržovat stabilní počet hodinek v hodinkovnici
Dokusan Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Tak Alpinery právě dorazily, první dojem výborný, spárování okamžité. Fotky hodím po obědě. 1. Dokusan 2. magnox3. Ace844. speslmbcz5. Sborez6. HondzaX 7. Tazz
Dokusan Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 HondzaX: Jak dopadlo podrobnější zkoumání?Já zatím spokojenost, žádné problémy popisované na Kickstartru se neprojevily.
Dokusan Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Trochu jsem v konfigurátoru nezvládl kombinaci pouzdra a strapu. Nemáte někdo na prodej něco jiného než modrý strap?
speslmbcz Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Trochu jsem v konfigurátoru nezvládl kombinaci pouzdra a strapu. Nemáte někdo na prodej něco jiného než modrý strap?Mám oranžovou gumu... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se