speslmbcz Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Ty zelené taky opravdu moc pěkné.Tady včerejší fotky Alpinerx v akci z Levanto v Itálii, v pozadí tornádo na moři, neuvěřitelná podívaná, fakt mazec... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Tvl, tak to je mazec! Opět, stejně jako v případě Bellse a jeho fotek, obratem poslat do Alpiny. Takhle by měli prodávat hodinky do nepohody. ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Sakra a moje ještě nedorazily. Místo fotek z dovolený sem budu dávat fotky z kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Sice neostré, ale pro info jak je na tom lumi. Celkem rychle uvadá, ale oproti předchozím mechanickým Alpinerům je to posun o 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Sice neostré, ale pro info jak je na tom lumi. Celkem rychle uvadá, ale oproti předchozím mechanickým Alpinerům je to posun o 100%.Jojo, souhlasím, po nasvícení svítí parádně, vadnutí je však třeba proti Citizenům rychlejší, mají ale podsvícený displej, takže mi to ani moc nevadí... Každopádně tu svítící lunetu trošku závidím, ta je super... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Počkej, ta tvá nesvítí? Ahaaa. Tak to mám ještě větší radost z varianty kterou mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Tak jsou tady. Zelená je super. Za mě něj kombinace. Ty zelené jsou vážně super, myslel jsem si, že budou ze všech variant vypadat nejlépe a i se mi to potvrzuje. Sakra musíme dát někdy to pivo, už jeden rest máme a tyto bych taky moc rád viděl a přidal do řady focení Ty zelené taky opravdu moc pěkné.Tady včerejší fotky Alpinerx v akci z Levanto v Itálii, v pozadí tornádo na moři, neuvěřitelná podívaná, fakt mazec... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Libová fotka, to se zatraceně povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Počkej, ta tvá nesvítí? Ahaaa. Tak to mám ještě větší radost z varianty kterou mám. Jj, ty broušené nemají bohužel lumi, viz. moje noční fotka stránku nazpět... Apropo, nemáte někdo zájem o výměnu gumy? Mám novou, zabalenou oranžovou gumu a vyměnil bych ji za černou... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Libová fotka, to se zatraceně povedlo!Díky, bylo to cvaknuté narychlo, tornádo poměrně rychle postupovalo, ale byl to fakt zážitek to vidět. V televizi to je fakt jiné, než in natura... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Fakt nemáte někdo zájem o výměnu vaší černé gumy za moji oranžovou? :-(Doobjednal jsem ještě tři řemeny za plnou cenu, ale nakonec jsem si nechal ty hodinky, ke kterým se mi nehodí ta oranžová guma. Plusem pro Alpinu je, že řemeny přišly do týdne a že mi k těm řemenům přidali i vystěžejkovač a stěžejky, mínusem je, že kožený řemen je trochu natržený v místě trnu spony...Nevím, jestli to mám s Alpinou řešit... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Hele já je ještě nemám, stále se vyrábí, až budou třeba budu měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já žádnou gumu nemám, takže asi začnu shánět černou se sponou. To jsem zvedav kolik so Alpina řekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já žádnou gumu nemám, takže asi začnu shánět černou se sponou. To jsem zvedav kolik so Alpina řekne.No, žádná láce to není... :-( Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Tak dnes už měří čas zase "jen" v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Fakt nemáte někdo zájem o výměnu vaší černé gumy za moji oranžovou? :-(Doobjednal jsem ještě tři řemeny za plnou cenu, ale nakonec jsem si nechal ty hodinky, ke kterým se mi nehodí ta oranžová guma. Plusem pro Alpinu je, že řemeny přišly do týdne a že mi k těm řemenům přidali i vystěžejkovač a stěžejky, mínusem je, že kožený řemen je trochu natržený v místě trnu spony...Nevím, jestli to mám s Alpinou řešit... :-(Kdybys ji nechtel vymenit, ale prodat, tak mi napis SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 magnox> zatím bych raději preferoval výměnu... Ale pokud bych se rozhodl jinak, dám vědět. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Já ještě Alpinery stále nemám tak se zkusím zeptat jak jste s nimi zatím spokojeni. Myslím spíše fungování, synchronizaci, použitelnost smartfunkcí atd...Vám, že Alpina ten software pořád ladí. Projevuje se to nějak?Díky za zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Já ještě Alpinery stále nemám tak se zkusím zeptat jak jste s nimi zatím spokojeni. Myslím spíše fungování, synchronizaci, použitelnost smartfunkcí atd...Vám, že Alpina ten software pořád ladí. Projevuje se to nějak?Díky za zkušenostiJj, Alpina pořád ladí, už jsem jim i psal ohledně nějakých komplikací a připomínek. Hodinky jako takové fungují dobře, synchronizace a notifikace bez problémů, kompas a UV funguje dobře, výškoměr a barometr zatím nevím, tam trochu bojuji s kalibrací, activity fungují dobře, vtipné jsou zápisy spánku, kdy mi to ráno ukáže, kolikrát a jak dlouho jsem byl v noci na wc... :-DZatím až na nějaké drobné mouchy spokojenost.Snaží se na tom fakt makat, už jsem stahoval dvě aktualizace aplikace a jednu do hodinek.Za mne dobrý. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Rád bych se zeptal všech co si objednávali hodinky, zda už všem dorazily, nebo zda je tu mezi námi ještě někdo, kdo na ně stále čeká? Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Já je zatím nemám a oživuji již dříve založený seznam: Kolik nás tady vlastně bude(je) ? 1. Dokusan (zatím nedorazily)2. magnox3. Ace844. speslmbcz5. Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se