Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 338
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 22. 8. 2018 v 14:38, Dokusan napsal:

Nemáte někdo na prodej černou nebo oranžovou gumu?

Taky se už dlouho marně snažím o sehnání černé... :-( Omlouvám se, rád bych Ti nechal svoji oranžovou, ale pořád tajně doufám, že ji třeba někdo se mnou vymění za svoji černou...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 22. 8. 2018 v 7:35, speslmbcz napsal:

Jedna fotka ze svatby. Aneb ani k obleku nejsou tyhle hodinky marné... :photo:

Super foto a gratuluju :)

Odesláno
  V 23. 8. 2018 v 6:52, Bells napsal:

Super foto a gratuluju :)

Neee, to nebyla moje svatba. :-D

Vdávala se neteř mojí přítelkyně...

Odesláno
  V 23. 8. 2018 v 11:15, Bells napsal:

No jo, kdybych nečuměl jen po hodinkách, tak bych si i všimnul, že chybí prstýnky že :)

Já snubák stejně nenosil ani když jsem byl ženatý... :-D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pánové našla by se mezi vámi dobrá duše, která by mi své X zapůjčila k účelu sepsání recenze, respektive takového porovnání s klasickými Alpinery? Samozřejmě za nějakou úplatu, nebo tak něco, to už je dle domluvy, nechci nic zadarmo :) kdyžtak SZ prosím.

Odesláno
  V 3. 9. 2018 v 14:48, Bells napsal:

Pánové našla by se mezi vámi dobrá duše, která by mi své X zapůjčila k účelu sepsání recenze, respektive takového porovnání s klasickými Alpinery? Samozřejmě za nějakou úplatu, nebo tak něco, to už je dle domluvy, nechci nic zadarmo :) kdyžtak SZ prosím.

No problem... ;-) Budu v Praze v Kunraticích asi zítra, tak se ozvi.

Odesláno

Ahoj, dost nad těmihle hodinkami přemýšlím, líbí se mi kombinace funkčnosti a výdrže. Nicméně mám otázku na vás, kteří je již máte a to stran nositelnosti. Není těch 44mm už příliš? Jak se vám nosí na vašich zápěstích? Co výška? Není omezující? Mám obavu, že na můj cca 18cm pahýlek budou už příliš mohutné. Díky za reakce.

Odesláno
  V 6. 9. 2018 v 7:59, mtomas napsal:

Ahoj, dost nad těmihle hodinkami přemýšlím, líbí se mi kombinace funkčnosti a výdrže. Nicméně mám otázku na vás, kteří je již máte a to stran nositelnosti. Není těch 44mm už příliš? Jak se vám nosí na vašich zápěstích? Co výška? Není omezující? Mám obavu, že na můj cca 18cm pahýlek budou už příliš mohutné. Díky za reakce.

Neboj se jich. Mám extrémně úzkou ruku a v pohodě. Nositelnist jevelmi dobrá i pro úzkou ruku...

Odesláno

@mtomas: Akorát je mám půjčené na testování a sepsání nějaké recenze/porovnávačky s klasickými Alpiner 4 GMT, které vlastním a jako jo, jsou to větší hodinky (45 x 55 x 14 mm), ale na ruce mi díky nízké váze a příjemnému materiálu vůbec nevadí. Ruku mám taky 18cm (lovečák) a ještě to jde, hodinky nepřesahují, výška 14 mm je naprosto v pohodě, to mají i mé klasické Alpinery.

Odesláno

Pánové, děkuji za rychlé a pozitivní reakce. U mě je to asi dost ovlivněno i tím, že nosím spíš průměrově menší hodinky a nebo hodinky s příznivějším tvarem pouzdra a když pak vidím fotky z recenzí xových Alpinerů, přijdou mi na ruce příliš veliké...

to Bells: Na Tvoji recenzi se moc těším, kdy by se mohla objevit? Nechceš už teď v rychlosti prozradit pár prvních postřehů?

Odesláno

Samozřejmě u každého je ten pocit velikosti i subjektivní záležitostí, já třeba narovinu říkám, že bych byl raději, kdyby byly menší, ale nemůžu zase říct, že by to bylo nenositelné. Taky je otázkou, jak se na ně člověk dívá, osobně po nich nechci funkci jedněch univerzálních hodinek, byť ve střídmé verzi, jako má speslmbcz a kterou od něj mám právě zapůjčenou by se i univerzály stát mohly. Ne však u mě, v takovém případě bych jednoznačně chtěl, aby skutečně byly menší, ale každý to má skutečně jinak. Beru je spíš jako případnou náhradu Gshocků, Protreků, nebo třeba dalších smartů ala Garmin apod. a když si vezmu, jak jsou právě ty velké, tak jsou na tom Alpiny ještě hodně dobře a že jsou opravdu pohodlné mohu také potvrdil.

Budu se snažit recenzi sepsat co nejdřív, ale teď je mám teprve druhý den a ani jsem nic moc pořádně nevyzkoušel, takže na nějaké závěry je hodně brzo. Nechci opakovat to, co už jsem udělal, když jsem na ně psal určitý názor, který nebyl rozhodně trefný, když jsem je ani neviděl v reálu a nevyzkoušel je. Každopádně pozitiva převládají, nemám si moc na co stěžovat, baví mě a vypadá to, že vše funguje bez problémů, ale je potřeba vše zkusit pořádně.

Odesláno

Hlavne se s nima poradne nauc zachazet a ovladat je :-). Budu to mit k tobe blizko pro pripadnou radu a nastaveni.

Na recenzi se tez tesim.

Odesláno

Bells: Nn,urcite je neplanuju jako univerzalky,ale presne jak pises,jako nahradu GShocku atd. Ocenuji jejich civilnejsi vzhled i vydrz a prakticnost. A to je kombinace,ktera by mohla byt natolik prijemna,ze uz z ruky nepujdou a to pak zas je o te velikosti a pohodlnosti... takze se velmi tesim na recenzi a asi zacnu premyslet nad vyzkousenim.

Panove,vsem diky moc.

Odesláno
  V 6. 9. 2018 v 15:39, kuncák7 napsal:

Hlavne se s nima poradne nauc zachazet a ovladat je :-). Budu to mit k tobe blizko pro pripadnou radu a nastaveni.

Na recenzi se tez tesim.

Neodolal jsi jim jo? Myslím, že s ničím ani pomoct nebudeš potřebovat, vše je snadné, ale kdyby přece jen, tak samozřejmě neí problém, máš to kousek :)

V 6. 9. 2018 v 17:01, mtomas napsal:

Bells: Nn,urcite je neplanuju jako univerzalky,ale presne jak pises,jako nahradu GShocku atd. Ocenuji jejich civilnejsi vzhled i vydrz a prakticnost. A to je kombinace,ktera by mohla byt natolik prijemna,ze uz z ruky nepujdou a to pak zas je o te velikosti a pohodlnosti... takze se velmi tesim na recenzi a asi zacnu premyslet nad vyzkousenim.

Panove,vsem diky moc.

Za mě určitě ano, sám mám celkem jasno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...