speslmbcz Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Vypadají dobře. Parádní volbaTak jsem zkusil na ruku i ty druhé a už zase nevím... :-D Líbí se mi oboje. Oboje mají něco do sebe, jak ty decentní, tak ty živější. Sakra... :-D Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Jedno je ale jisté, oboje si nenechám.Tak teď se jen rozhodnout, které dostanou přednost. Rád bych už je vyzkoušel v terénu, co všechno a jak dobře umí... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Za mě tedy určitě oranžové nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 aka je citatelnost displeja na slnku? na tych fotkach sa to zda dost biedne, ale moze to byt fotkami, jasne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 aka je citatelnost displeja na slnku?na tych fotkach sa to zda dost biedne, ale moze to byt fotkami, jasne:)Čitelnost je velmi dobrá, displej je negativní. Má dokonce nastavitelné tři úrovně podsvícení. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 ok diky:) potom postni aj nocne foto aj s podsvitenim a lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Teda musím říct, že ta černo-ocelová verze vypadá vážně pěkně, tak že by přece jen nakonec nebyly tak špatné..hmm abych nakonec nelitoval, že jsem se tomuto počinu vyhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Teda musím říct, že ta černo-ocelová verze vypadá vážně pěkně, tak že by přece jen nakonec nebyly tak špatné..hmm abych nakonec nelitoval, že jsem se tomuto počinu vyhnul Naživo jsou oboje ještě lepší... Na fotkách vypadají oboje hůře, než v reálu. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Hodně dělá ta ocelová luneta, úplně je rozzáří, myslím, že kombinaci jsi zvolil asi jednu z nejlepších. Na IG jsem viděl ještě fotky zelených a ty vypadají taky moc dobře....sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Jakou mas barvu pouzdra ? Já mám skoro strejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Já mám vše v černé barvě, jen lunetu, ručičky a sponu stříbrné. U těch druhých mám změnu jen tu, že ručičky a pomocné indexy jsou oranžové. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Jsou pekny, ja bych si nechal ty s oranz ruckama Mas k nim i gumu a co rikas na ten pasek? Mne totiz prislo, ze guma z nich dela jeste o 50% lepsi hodinky, je fakt skvela. Jinak muzu potvrdit, ze nazivo vypadaji jeste o dost lepe, nez na fotkach. Material pouzdra je extreme nefotogenicky. Jen skoda te korunky, k ocelove lunete podle me meli, aspon jako moznost (byla tak i v konfiguratoru), nechat ocelovou a vypadalo by to jeste lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Jsou pekny, ja bych si nechal ty s oranz ruckama Mas k nim i gumu a co rikas na ten pasek? Mne totiz prislo, ze guma z nich dela jeste o 50% lepsi hodinky, je fakt skvela. Jinak muzu potvrdit, ze nazivo vypadaji jeste o dost lepe, nez na fotkach. Material pouzdra je extreme nefotogenicky. Jen skoda te korunky, k ocelove lunete podle me meli, aspon jako moznost (byla tak i v konfiguratoru), nechat ocelovou a vypadalo by to jeste lepe.Na gumu čekám, objednával jsem ještě extra strapy navíc, dnes mi psali, že snad v pátek by to mělo být doručováno. A pravda je, že kdyby ta korunka byla stříbrná, bylo by to ještě mnohem hezčí. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Tak nakonec stejně zvítězily ty decentní... :-)Takže už je testuji.Vzal jsem je do "rodné" země. :-DZkalibrovaný výškoměr - viz. fotka...Teploměr kecá, prý by měla být teplota měřena se sundanými hodinkami...Barometr nevím, v tom se moc nevyznám, kompas uvidím, až ho také zkalibruji.Více info později, ještě je vezmu do Itálie... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Teplota okolia sa nemeria na ruke, ovplyvnuje to vysledky:)Barometer staci strazit pokles tlaku, prichadza zhorsenie pocasia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Přikládám noční design, omluvte kvalitu, foceno mobilem... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Lumi vypadá OK. Jsem na ně opravdu zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak dnes psalo DHL, že se mi nějaká firma Alpina watches pokouší doručit balíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Tak jsou tady. Zelená je super. Za mě něj kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Vypadají opravdu parádně. Já se tě zelené bál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se