Chumpus Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Až teď jsem zjistil, že tu Oris nemá vlákno k letošnímu Baselworldu. Byla by škoda to nezmínit, protože letos tam měl pár velmi zajímavých kousků. Již dříve značka představila bronzové chronografy věnované Carlu Brashearovi a limitku Source of Life z řady Aquis.Oba modely jsou parádní. Tíhnu víc k bronzu, ale ta barva na potápkách je taky povedená. Velmi mě zaujal nový model s mechanickým alarmem. Kromě toho, že má tuto dnes poměrně málo vídanou komplikaci, vypadá fantasticky. A vrcholem byla nová limitka Chronoris, která se z těch dosavadních nejvíc blíží původnímu modelu ze 70. let. Oris si tím u mě jakožto u bývalého sběratele tohoto modelu trochu napravil reputaci po loňském modelu Chronoris, který sice vypadá hezky, ale nemá chronograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Pridam este jedny Oris-ky ORIS ProDiver GMT http://oceanictime.blogspot.de/search?updated-max=2018-03-29T00:00:00+08:00&max-results=10 s patentovanou ficurou RSS (Rotation Safety System) bezel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Škoda že u řady aquis porád ventujou s tvarem ruček. Předtím ty staré modely byly dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Ta datumka bez rušivé ručky je moc hezky vyřešená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Chumpusi diky, ty chronoris jsou jasnym favoritem. Moc povedeny (sice bych si je dovedl preddtavit na jinem remenu, ale jinak, za me rozhodne ano). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 V tom koženým pouzdře, ve kterém jsou dodávané, je minimálně jeden řemínek navíc, možná dva. Možná by sis vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Díky za shrnutí, taky jsem se divll, že tu Oris nic neměl, už už jsem to chtěl sepisovat Jinak za mě jednoznačně Chronoris. Nedávno jsem pořídil 1970 limitku a tohle mě zaujalo taky dost. Snad se na mě dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 V tom koženým pouzdře, ve kterém jsou dodávané, je minimálně jeden řemínek navíc, možná dva. Možná by sis vybral Az budu schopen, vyrazim je do Koskomu obhlidnout. Kazdopadne diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Oris Aquis Date - kolekce 2018. Co vy na tyto hnědé, mně se docela zamlouvají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se