patprom Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tak jsem si s nadcházejícím jarem říkal, že bych potřeboval něco nového, veselého a přitom klasického na ruku. Po nedlouhém pátrání jsem si řekl, že Moony v modré barvě kobinované se zlatem by mohly být tím pravým a jak se při návštěvě prodejny ukázalo, měl jsem pravdu. Mimo skutečnost, že kombinace zlata s keramikou je prostě kouzelná mě ke koupi přiměl i příběh kolem tohoto modelu - tribute Gene Cernanovi, muži, který jako zatím poslední stanul na Měsíci a jehož předci byli naši krajané (dědeček Slovák a babička Češka), tudíž pocitově mám na ruce hodinky s kouskem naší historie. Pokusil jsem se nafotit pár kousků mobilem na denním světle, abych vám alespoň trochu představil jejich krásu a jedinečnost. Snad se mi to alespoň trochu povedlo. Rozhodně nejsou a nestanou se nudnými. Podle dopadu světla a úhlu pohledu vypadají vždycky jinak. Snad se vám budou líbit jako mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 krasna limitka. myslim, ze jedina na foru. tesim se na vic fotek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Krasnej kousek a koukam, ze super antireflex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Krásně mění barvu.....asi se to blbě fotí co:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 krasna limitka. myslim, ze jedina na foru. tesim se na vic fotek:)Taky myslím, že jsou jediné. Vynasnažím se :-) Krasnej kousek a koukam, ze super antireflex :-)Ano, je tam oboustranný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Krásně mění barvu.....asi se to blbě fotí co:)Tak tak, lesknou se hezky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zajímavá kombinace materiálů a barev.. Vzadu mají klasický průhled nebo nějaký medalion? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Líbí se mi, moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jsou parádní,a ty barvičky nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Moc povedený hodinky, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Parádny kúsok, kombináciu so zlatou moc nemusím, ale na toto by som si určite zvykol užívaj a viac foto pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ano, je tam oboustrannýJe to sakra znát :-) Skoro stejne dokonalý, jako Béčka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jsou tu min. dvoje...tedy tyto plus ty druhé, o kterých vím. Jinak pěkný kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zajímavá kombinace materiálů a barev.. Vzadu mají klasický průhled nebo nějaký medalion? Dýnko je plné s rytinou Apollona, nápisem "a tribute to Gene Cernan" a číslo kusu v rámci limitky 1972ks, což je při dnešních sériích poměrně malé číslo. Pánové, děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 jojo, jsou tu dvoje, ale i tak je to vzacnost jsou nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Pokud jsou tu ještě jiné, pak doufám, že se kolega připojí s fotkami, ať to není jen na mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Super, vypadají perfektně, ta zlatá verze bude asi ještě o fous lepší, respektive hezčí. Jinak by to chtělo makro, které vytáhne ty detaily. Dýnko je moc pěkné. Jak Moony, kromě Dark Side a pandic nemusím, tak to se opravdu povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Hodinky opravdu nádherné a jen tě trochu opravím, jeho otec byl Slovák a matka Češka, no ale tím pádem vlastně i děda a babička, jak jsi psal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jeste jedna vyhoda oproti nekterym jinym Apollo limitkam - tenhle modrej cifr, rucky a lunetu nikdo jen tak jednoduse nezbastli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se