Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napřed jsem měl jasno teď nevím.Jaká by byla vaše volba ?

post-227-1206529496.jpg

post-227-1206529506.jpg

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

v tomto pripade je to myslim uplne jedno. krasny nadcasovy chronograf. :speak_cool:

za mna cislo 2 (teda modre, ak je to modre )

Návštěvník YPO
Odesláno

Conrade ,Conrade jasně, že ty vpravo :) ...... kup si radši tyhle pochválím je víc

Odesláno (upraveno)
Conrade ,Conrade jasně, že ty vpravo :) ...... kup si radši tyhle pochválím je víc

Moje řeč, jen jsem to nechtěl psát, když to měl být výběr z konkrétních dvou. :D

Celkem mě ruší ty čudlíky chronographu a ukouslé indexy 6 a 12.

Poměrně velké hodinky a vypadá to, jako by se jim to tam všechno nemohlo pořádně vejít.

Ale ono to bude zřejmě o ceně ;)

Jinak zajímavější mi přijdou ty vlevo.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
Napřed jsem měl jasno teď nevím.Jaká by byla vaše volba ?

Abych zahnal smutek z toho, že jsem si nechal vyfouknout před nosem YPOvy IWCka, tak jsem se stavil na Příkopě, a nechal si z vitríny vyndat zrovna tyhle dvoje, které už mám v zorném poli docela dlouho (YPOvy nemají - pouze na objednávku a termín dodání nejsou schopni ani přibližně odhadnout). Nemohl jsem se taky rozhoupat který, ale nakonec asi ty v černé verzi ( co není na fotce ). Ta s bílým ciferníkem a modřenými čísly vypadá úžasně, ale znamená to nosit je na tmavěmodrém řemínku, což mě potvrdila prodavačka. Verze se zlatem mě připadá taky fajn, ale spíš pro usedlejší typy. Takže hodinky jsou to báječný, ale asi půjdu do verze s černým ciferníkem. Časem...pokud nikde neseženu ty piloty...nebo za rozumnou cenu TopGuny. Jinak z výše uvedených určitě ty s tmavěmodrým řemínkem, a modřenými ručkami a indexy.

Odesláno (upraveno)

Ty YPOVY :). Viděl jsem je minulý týden u Dušáka a šetřím.

PS

Kupoval jsem aligátora na OMEGY a zdálo se mi, že ceny šly díky euru přeci jen trochu dolu.

Upraveno uživatelem havran
Odesláno
Ty YPOVY :). Viděl jsem je minulý týden u Dušáka a šetřím.

PS

Kupoval jsem aligátora na OMEGY a zdálo se mi, že ceny šly díky euru přeci jen trochu dolu.

Trochu šly....nejen u řemínků, ale i u hodinek. Viděl jsi přesně ten YPův typ? Ptal jsem se na něj, a nemají ho. Možná ho už prodali.

Odesláno (upraveno)
Trochu šly....nejen u řemínků, ale i u hodinek. Viděl jsi přesně ten YPův typ? Ptal jsem se na něj, a nemají ho. Možná ho už prodali.

U Dušáka šly Omegy dolů myslím o 10%. Jednou jsem se tam s nima o tom bavil a říkali, že koruna hodně posílila, že si to můžou dovolit. Dříve tam měly Railmastery za tuším že 68800 Kč, po té slevě za 62000 Kč, snad jsem ty čísla nezblbnul, ale myslím, že ne.

Jinak ty YPOvy jsou fakt pěkný.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
Abych zahnal smutek z toho, že jsem si nechal vyfouknout před nosem YPOvy IWCka, tak jsem se stavil na Příkopě, a nechal si z vitríny vyndat zrovna tyhle dvoje, které už mám v zorném poli docela dlouho (YPOvy nemají - pouze na objednávku a termín dodání nejsou schopni ani přibližně odhadnout). Nemohl jsem se taky rozhoupat který, ale nakonec asi ty v černé verzi ( co není na fotce ). Ta s bílým ciferníkem a modřenými čísly vypadá úžasně, ale znamená to nosit je na tmavěmodrém řemínku, což mě potvrdila prodavačka. Verze se zlatem mě připadá taky fajn, ale spíš pro usedlejší typy. Takže hodinky jsou to báječný, ale asi půjdu do verze s černým ciferníkem. Časem...pokud nikde neseženu ty piloty...nebo za rozumnou cenu TopGuny. Jinak z výše uvedených určitě ty s tmavěmodrým řemínkem, a modřenými ručkami a indexy.

Kolik je prosim tě počítá Dušák?

Odesláno (upraveno)

Já to myslel celkově. Třeba Speedmastery Professional s pruhledem na strojek před rokem a půl 88K a teď 78K. Řemen pořád ještě "hezkejch" 6180. Jinak jsem tam viděl přesně tyto (ale možná černý, protože u nich by mi to bylo úplně fuk) za tuším 257K. Perpéčka tam bohužel neměl. :(

Koukám na lístek a byl jsem tam 4.3.2008. Ten čas nějak letí. A že se s nima tady nikdo nepochlubil.

Upraveno uživatelem havran
Návštěvník Kamil
Odesláno

Na první pohled modré.

Jenže na druhý a další pohledy a čím víc na ně koukám, ty se zlatými indexy. Jsou zvláštní, nezvyklé a nebude je mít každý (i když u IWC každý je skoro troufalost :)). A hodí se k čemukoliv, můžeš mít jakoukoliv barvu řemenu, což u těch modrých neplatí. Takže za mě ty vlevo.

A nechceš počkat a koupit ty, co jsem doporučoval už včera v jiném vlákně a co tady doporučuje YPO a Ondraj?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...