Lobber Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Kucí jdu na Vás s prosbou... již nějakou dobu se mi v šuplíku valí staré Longines kapsáče, u kterých sem odkládal generální opravu.. jedna se ho hodinky z roku 180* na které si dle inf. Zde nikdo netroufne a nejsou k mání již orig díly. Dostal sem od AD kontakt na Longines, kde sme celou situaci nějak z rychlíku prodiskutovali a dostali se víc jak k uspokojícímu závěru... Ale .... Jelikož toto bude má potencionálni první oprava za hranici CZ. Tak bych se rád optal zkušených na nějaké rady v této problematice.. - posílat pomocí A.D, či na vlastní pěst (když ano kým, jak atd ) - na co si dát případně pozor, co si podchytit atd. Prostě abych byl krytý po všech stránkách a nemusel po dobu lazeňského pobytu být vedne vnoci nervózní a usinat s obavou... Předem dík za jakýkoliv postřeh.L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 A co s nima máš ? Že si na to nikdo netroufne? Dej foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Asi došla baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Hodinky nikdy nepoznali tuto péči... koupil sem je ve zbidačeném stavu. Vyčistí sem je jak na povrchu, tak uvnitř a na cifru... jen do strojku si netroufnu sahat... mám tam prasklý vlásek a zdá se mi komplet nějak divný můstek, něco zatuhleho a nejde mi to kuličkou natáhnout ( nebo to je natáhlé a nechce se to rozchodut ) tuto neduhu vidím v poškozeném můstku ... Ale je to jen můj osobní názor, nepovažuji se za experta hodináře .... jinak fotto ti pošlu v SZ - Res. Odkaz zde, v postech... foto již u sebe uložené nikde nemám ... a proč se do toho nechtějí pouštět opravdu nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Bohušu : Mnnt zkusím tedy vyměnit, a doufam, že nemáš pravdu abych nevypadal jako hňup :0D :0D Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 To bych mohl dát do kupy jestli budeš chtít. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Tak jak to dopadlo? Baterka vyměněná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Zatím nijak. Ještě jsem je neviděl . Jsou někde na cestě ke mě možná . Upraveno 24. května 2018 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Tak asi jsou na cestě do Švaju, když nepiji kafe :hannibal: J, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Tak nejspíš, asi jsou na cestě do Švajcu. Nebo jinam Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) příspěvek č09 prosím o smazání , už se mi to nepodařilo včas . Nejsem oprávněn . díky Jirka Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Ve Švajcu dělají za kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se