bobi Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Večerní lumi tu mám ze včerejška,tak přidám dnešní na denním světle,ať to máme hezky pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Abych neporušil sérii bondovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 21 hodinami, Jenkiz napsal: První wristshot, asi bude hodinková.. Bohužel mi je nechce vrátit Kdyz ma teď Omegy, tak ve 20 tou budou minimalne Pateky a ve 30 F.P. Journe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Kdyz ma teď Omegy, tak ve 20 tou budou minimalne Pateky a ve 30 F.P. Journe To doufám ne, nerad bych, abych musel kvůli hodinkám (a ještě ne vlastním) začít krást Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Omega 2531.80.00 na modrým canvasu. Mám ho doma už docela dlouho, ale kombinaci jsem vyzkoušel poprvé až včera a není to špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 V 13. 4. 2021 v 22:02, rekib1 napsal: Podle loga na sponě to nevypadá na origo, ale třeba to je jen blbý úhel na fotce.. myslim ze to je neco takoveho https://www.etsy.com/shop/Vipstraps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Vždy když vidím ty starší modré vlnky, mrzí mě, že jsem do toho vlaku nastoupil o generaci později. Ale co už. Pěkné to máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 14 hodinami, brownwld napsal: Omega 2531.80.00 na modrým canvasu. Mám ho doma už docela dlouho, ale kombinaci jsem vyzkoušel poprvé až včera a není to špatný Mne se to libi, sekne jim to.. Kdo to vyrabi, je to campagnolo? Ty patinovany indexy a vubec stary Seamastery maji svoje kouzlo, pekna reference... Prihodim jednu z dneska.. Hesalitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 @Plina Naprosto souhlasím. Měl jsem černý vlnky - baterky a i možnost srovnat je s další modrou generací bezvlnek a poslední modrou generací s vlnama. A jako mít ty starý modrý, možná bych je musel vzhledově uznat jako nejlepší. @brownwld mě tady jima taky pěkně dráždí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 9 hodinami, Axel napsal: Mne se to libi, sekne jim to.. Kdo to vyrabi, je to campagnolo? Ty patinovany indexy a vubec stary Seamastery maji svoje kouzlo, pekna reference... Jojo, campagnolo. Mas tam i proklik na strapshop před 8 hodinami, Radik napsal: @Plina Naprosto souhlasím. Měl jsem černý vlnky - baterky a i možnost srovnat je s další modrou generací bezvlnek a poslední modrou generací s vlnama. A jako mít ty starý modrý, možná bych je musel vzhledově uznat jako nejlepší. @brownwld mě tady jima taky pěkně dráždí. Vsak se obcas objevi. Ja tento tyden nic jineho nosit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Před hodinou, brownwld napsal: Jojo, campagnolo. Mas tam i proklik na strapshop Vsak se obcas objevi. Ja tento tyden nic jineho nosit nebudu Já už jsem koukal i na Ch24, ale všechny mně tam přijdou strašně dodrbaný. O cenách nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Pokud chce nekdo vintage hodinky v dobrym stavu a konkretni referenci k tomu , tak to byva beh na dlouho trat.. mesice, klidne i roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 56 minutami, Axel napsal: Pokud chce nekdo vintage hodinky v dobrym stavu a konkretni referenci k tomu , tak to byva beh na dlouho trat.. mesice, klidne i roky.. Tak ja myslim ze @Radik nutne nepotrebuju tritiovy bondovky. Ale ono sehnat i normalni pekny bondovky ve full setu za rozumnou cenu na ChH24 je docela blahovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Sladil sem i mobilOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Já už jsem koukal i na Ch24, ale všechny mně tam přijdou strašně dodrbaný. O cenách nemluvě Ahoj, jsou nizke takze to dojebane pouzdro neni takova tragedie, nova origo luneta s vložkou stoji 7 tisic, a hodinky vyrazne prokouknou takže bych se toho nebál a jenom koupil novou lunetu.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 3 hodinami, brownwld napsal: Tak ja myslim ze @Radik nutne nepotrebuju tritiovy bondovky. Ale ono sehnat i normalni pekny bondovky ve full setu za rozumnou cenu na ChH24 je docela blahovy... přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) Ja treba poridil svy prvni tritiovy bondovky az cca pred rokem a pul, pac nejak me napadlo je zkusit na dovolene a do tydne bylo hotovo. Mozna jsem mel stesti, no spis ty ceny taky jsou nekde jinde, pac sehnat furt jdou i ve fullsetu, ale uz za nesmysl. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/omega-seamaster-professional-diver-300m-25318000-revision-04-2021/1739934049-156-2101 Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 V 19. 4. 2021 v 19:35, Plina napsal: Vždy když vidím ty starší modré vlnky, mrzí mě, že jsem do toho vlaku nastoupil o generaci později. Ale co už. Pěkné to máte. A to já mám zase nejradši přesně tuhle generaci s lesklým cifrem bez vlnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se