Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
[mention=68842]Vorel[/mention], [mention=18934]EpsteinBarr[/mention] Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka [emoji3]

Počkej...ty je jako ještě nemáš?
Odesláno
před 4 hodinami, Radik napsal:

@Vorel, Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka :D

😂

Já je zatím ještě nemám 😃 Moje účty jsou momentálně ve stávkové pohotovosti, tak něco nového by mohlo být nejdřív na vánoce 😃 

Zatím se zabývám tím, jestli budu potřebovat víc Moony nebo AT, a pokud AT tak barevnou verzi. Ty modré co jsem zkoušel byly sice zajímavé, ale téhle variantě modré nějak nemůžu přijít na chuť. Potřeboval bych ještě vidět, jak vypadá v reálu černá 🙂

Odesláno
Ne!

Tos mě docela zklamal. I když je teda fakt, že co jsme se viděli naposledy, taky jsem ještě nic nekoupil. Jdu napsat inzerát.
Odesláno
před 30 minutami, Vorel napsal:

😂

Já je zatím ještě nemám 😃 Moje účty jsou momentálně ve stávkové pohotovosti, tak něco nového by mohlo být nejdřív na vánoce 😃 

Zatím se zabývám tím, jestli budu potřebovat víc Moony nebo AT, a pokud AT tak barevnou verzi. Ty modré co jsem zkoušel byly sice zajímavé, ale téhle variantě modré nějak nemůžu přijít na chuť. Potřeboval bych ještě vidět, jak vypadá v reálu černá 🙂

To já mám v barvě celkem jasno, jen teda na tenhle level výdaje už podstatně míň.

před 20 minutami, ragu napsal:

Tos mě docela zklamal. I když je teda fakt, že co jsme se viděli naposledy, taky jsem ještě nic nekoupil. Jdu napsat inzerát.

Tak se předveď, třeba mě motivuješ.

Odesláno
před 17 minutami, Radik napsal:

To já mám v barvě celkem jasno, jen teda na tenhle level výdaje už podstatně míň.

A jakou barvu bys vybral?

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Vorel napsal:

A jakou barvu bys vybral?

Moje vysněná reference je tahle (zdroj: omegawatches.com):

Edit: pokud se nepletu, tak ji výše postoval @charpy ale možná to světlo zkreslilo...?

Edit 2: no a teď když listuju zpět, tak asi i Ty :D Jen to ostrý světlo tomu neudělalo dobře.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Radik
Odesláno
před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Spona na AT? Cim ta odradza, resp. v com by mal byt problem? Mne na nej nevadi nic.

Seiko, alebo teda Grand Seiko je ina kapitola. Pravdou sice je, ze uz mam len 2 kusy (GS). Snowflake asi v konecnom dosledku pojdu o dum dal, ale zatial si to "uzivaju" v sufliku. Inych Seiko je ten suflik samozrejme plny 🙂

Este jedna vec - ak mas rad presnost, 8900 je neskutocny kaliber.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A jak svítí, potápky to nejsou .. Jen mě napadlo zkoušel s nima někdo tady plavat ?

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Radik napsal:

Moje vysněná reference je tahle (zdroj: omegawatches.com):

Edit 2: no a teď když listuju zpět, tak asi i Ty :D Jen to ostrý světlo tomu neudělalo dobře.

Já zkoušel tyhle. Nevím, jestli je ta modrá stejná nebo ne. Přijde mi jiná. 

Edit: Je to focené v prodejně. Uvnitř vypadaly hezky. Ale byl jsem s nimi i na slunci a tam se mi ta modrá už moc nelíbila. 

Upraveno uživatelem Vorel
Odesláno
před 8 minutami, Vorel napsal:

Já zkoušel tyhle. Nevím, jestli je ta modrá stejná nebo ne. Přijde mi jiná. 

Edit: Je to focené v prodejně. Uvnitř vypadaly hezky. Ale byl jsem s nimi i na slunci a tam se mi ta modrá už moc nelíbila. 

Aha, máš pravdu, to je ta tmavší, ale když si dám na webu tyhle s těmi "mými" vedle sebe, vychází mi z toho lépe subjektivně ta "moje" modrá :) Ono to kdovíjak modrá není, chtít fakt modrý hodinky, tak je přeskočím, ale ty světle modrý prvky z toho pro mě dělají dokonalou kombinaci.

Odesláno
před 12 hodinami, Radik napsal:

Aha, máš pravdu, to je ta tmavší, ale když si dám na webu tyhle s těmi "mými" vedle sebe, vychází mi z toho lépe subjektivně ta "moje" modrá :) Ono to kdovíjak modrá není, chtít fakt modrý hodinky, tak je přeskočím, ale ty světle modrý prvky z toho pro mě dělají dokonalou kombinaci.

Mě se asi nejvíc líbí reference úplně bez těch světlemodrých prvků. Ještě někde musím okouknout černé. Potřeboval bych je spolu porovnat 🙂 

Odesláno
před 1 hodinou, Vorel napsal:

Mě se asi nejvíc líbí reference úplně bez těch světlemodrých prvků. Ještě někde musím okouknout černé. Potřeboval bych je spolu porovnat 🙂 

Krásný jsou všechny, o tom žádná. Teď si každej musí vybrat ten správnej detail, kterej z nich dělá subjektivně ty nej. A to je pro mě právě ten další bleděmodrej prvek. Já jsem prostě na barvičky vysazenej :)

Odesláno
před 10 minutami, Radik napsal:

Krásný jsou všechny, o tom žádná. Teď si každej musí vybrat ten správnej detail, kterej z nich dělá subjektivně ty nej. :)

Pravdu díš 🙂  

Odesláno

@Vorel @Radik
Nedostal som tu skor, takze este par viet k starsej teme. Vami postovana verzia so svetlomodrymi prvkami bola mojou prvou a jasnou preferenciou. Bez akehokolvek vahania. Bola okamzite dostupna a so slusnou zlavou. Mal som vsetky tri verzie vedla seba na velkom monitore niekolko dni a postupne som zistil (a kedze uz si nechcem kupovat hodinky s tym, ze je len otazka casu, kedy ich predam), ze tie svetlomodre prvky by mi casom zacali vadit. Modry cifernik bol jasnou volbou od zaciatku, nad ciernymi som ani neuvazoval. Takze som nakoniec isiel do tej "najobycajnejsej" verzie, zaroven najdrahsej a musel som cakat asi 2-3 tyzdne. Ale oplatilo sa. Jednoznacne su to hodinky, ktore nosim najcastejsie. 

No ale, dnes som vzal na milost moony 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...