Harwey Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 2 minutami, Axel napsal: Origo Mitsukoshi předpokládám... pěknej a vzácnej kousek no mas to tam napisane v kanji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 (upraveno) Já dnes baterky Upraveno 23. června 2023 uživatelem Ivo_S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 GMT Anniversary 50 years Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Ty GMTcka jsou velka parada, kupodivu nejsou moc v kurzu. Ja furt jejich inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Presne, jsou skvely, tyhle i "Great white" verze. A jak sedej na ruce! Obcas se mi po nich styska... Libi se mi Vlasto jak jim jses vernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 1 hodinou, Seamaster napsal: Ty GMTcka jsou velka parada, kupodivu nejsou moc v kurzu. Ja furt jejich inspiraci. Zítra mají představit nové Omegy. Snad mezi nimi bude remake těchto. A snad budou mít všechny zužující se tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Normální den v kanclu. Když sem si je kdysi ještě na škole vysnil, tak jsem si představoval, jaké to bude, až je budu nosit každý den. A teď je mám a musím se trochu přemlouvat, abych je pustil na ruku místo modrých BB58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Tak jsem se konečně donutil na živou obhlídků ATček, který už mně pár měsíců lež v hlavě. Bohužel nebo naštěstí (jak se to vezme) neměli čistě tmavěmodrý model. Jinak nevím jak by to dopadlo. Ale tak menší srovnávačka toho co tam měly podle líbivosti. Můj poznatek je, že by bleděmodrý prvky by mně tam asi nakonec vadily. Světlejší modrý jsou pěkný, ale poté co se tu objevily, asi budu dál mířit na tmavě modrý. Jinak nová kolekce se mi líbí, s ciframe je to horší, ale dýnko je naprostá paráda. Tak že by s tím ještě časem zamíchaly tyhle? Teda jako nemůžu říct, že by se mně ta barva cifru na fotce líbila, tohle obzvlášť by asi chtělo vidět naživo. Ale obávám se, že cena bude smrtící. Ale to dýnko, hmmm, škoda že není takový na těch výše. Pak bych už asi neváhal. (zdroj: omegawatches.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Planet ocean 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Pěkný víkend všem Něco si tu taky odložím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 22 hodinami, Radik napsal: Tak jsem se konečně donutil na živou obhlídků ATček, který už mně pár měsíců lež v hlavě. Bohužel nebo naštěstí (jak se to vezme) neměli čistě tmavěmodrý model. Jinak nevím jak by to dopadlo. Ale tak menší srovnávačka toho co tam měly podle líbivosti. Můj poznatek je, že by bleděmodrý prvky by mně tam asi nakonec vadily. Světlejší modrý jsou pěkný, ale poté co se tu objevily, asi budu dál mířit na tmavě modrý. Hezké srovnání Mě se taky nejvíc líbí čistě tmavomodrý, bez světlých prvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Řeším malé velké dilema. Nejspíš k moři vyhrají Omegy 300. Ale na čem je tam vzít?O tah mám trošku obavu ohledně písku . Mám origo černou gumu,ale tu moc nemusím.Napadá vás něco jiného?Foto ilustrační Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 40 minutami, Juraj11 napsal: Řeším malé velké dilema. Nejspíš k moři vyhrají Omegy 300. Ale na čem je tam vzít? O tah mám trošku obavu ohledně písku . Mám origo černou gumu,ale tu moc nemusím. Napadá vás něco jiného? Foto ilustrační Sent from my iPhone using Tapatalk Tak možnosť je kúpiť Sailcloth od Zuludiver, príp. gumu od Zealande, ťah by som k moru rozhodne nebral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 4 hodinami, Juraj11 napsal: Řeším malé velké dilema. Nejspíš k moři vyhrají Omegy 300. Ale na čem je tam vzít? O tah mám trošku obavu ohledně písku . Mám origo černou gumu,ale tu moc nemusím. Napadá vás něco jiného? Foto ilustrační Sent from my iPhone using Tapatalk Já bych se moře nijak nebál, měl jsem v moři x hodinek na tahu a neřekl bych že jim to uškodilo. Origo guma od Omegy je ale k moři super, tam jí přijdeš na chuť. Za mě lepší než kupovat nějakou jinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 V 30. 6. 2023 v 21:01, Radik napsal: Tak jsem se konečně donutil na živou obhlídků ATček, který už mně pár měsíců lež v hlavě. Bohužel nebo naštěstí (jak se to vezme) neměli čistě tmavěmodrý model. Jinak nevím jak by to dopadlo. Ale tak menší srovnávačka toho co tam měly podle líbivosti. Můj poznatek je, že by bleděmodrý prvky by mně tam asi nakonec vadily. Světlejší modrý jsou pěkný, ale poté co se tu objevily, asi budu dál mířit na tmavě modrý. Jinak nová kolekce se mi líbí, s ciframe je to horší, ale dýnko je naprostá paráda. Tak že by s tím ještě časem zamíchaly tyhle? Teda jako nemůžu říct, že by se mně ta barva cifru na fotce líbila, tohle obzvlášť by asi chtělo vidět naživo. Ale obávám se, že cena bude smrtící. Ale to dýnko, hmmm, škoda že není takový na těch výše. Pak bych už asi neváhal. (zdroj: omegawatches.com) Nejake te modraky pri solnej vezi v Bochni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Před hodinou, miguel napsal: Nejake te modraky pri solnej vezi v Bochni… Je to hrůza. Ty nový s tím ještě můžou zamíchat. Na webu jsem z barvy krapet rozpačitej, ale dělám si naději, že v reálu by mohly bejt mnohem lepší. A nemají průhled, ale nádherně zdobený dýnko. To je velký plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 8500 ma vychadzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Jsou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Super fotka. Ja ty modre chtel porad vymenit za cerne a tydy jim to teda sekne,ze si rikam jestli to neni jedno jaka barva. Jsou super oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Teda jestli to nejsou cerne,nekdy z fotek to nejde ani poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se