Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Seamaster napsal:

Ty GMTcka jsou velka parada, kupodivu nejsou moc v kurzu. Ja furt jejich inspiraci.IMG_3294.thumb.jpeg.4069669a10f0d3125b92f16be8ccccf5.jpeg

Zítra mají představit nové Omegy. Snad mezi nimi bude remake těchto. A snad budou mít všechny zužující se tah.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se konečně donutil na živou obhlídků ATček, který už mně pár měsíců lež v hlavě. Bohužel nebo naštěstí (jak se to vezme) neměli čistě tmavěmodrý model. Jinak nevím jak by to dopadlo. Ale tak menší srovnávačka toho co tam měly podle líbivosti. Můj poznatek je, že by bleděmodrý prvky by mně tam asi nakonec vadily. Světlejší modrý jsou pěkný, ale poté co se tu objevily, asi budu dál mířit na tmavě modrý.

trio.jpg.5cfa0cae1222320b120c295b83bf3066.jpg

Jinak nová kolekce se mi líbí, s ciframe je to horší, ale dýnko je naprostá paráda. Tak že by s tím ještě časem zamíchaly tyhle? Teda jako nemůžu říct, že by se mně ta barva cifru na fotce líbila, tohle obzvlášť by asi chtělo vidět naživo. Ale obávám se, že cena bude smrtící. Ale to dýnko, hmmm, škoda že není takový na těch výše. Pak bych už asi neváhal.

(zdroj: omegawatches.com)

omega-seamaster-aqua-terra-150m-co-axial

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Radik napsal:

Tak jsem se konečně donutil na živou obhlídků ATček, který už mně pár měsíců lež v hlavě. Bohužel nebo naštěstí (jak se to vezme) neměli čistě tmavěmodrý model. Jinak nevím jak by to dopadlo. Ale tak menší srovnávačka toho co tam měly podle líbivosti. Můj poznatek je, že by bleděmodrý prvky by mně tam asi nakonec vadily. Světlejší modrý jsou pěkný, ale poté co se tu objevily, asi budu dál mířit na tmavě modrý.

Hezké srovnání 🙂 Mě se taky nejvíc líbí čistě tmavomodrý, bez světlých prvků 🙂

Odkaz ke komentáři

Řeším malé velké dilema. Nejspíš k moři vyhrají Omegy 300. Ale na čem je tam vzít?
O tah mám trošku obavu ohledně písku . Mám origo černou gumu,ale tu moc nemusím.
Napadá vás něco jiného?

Foto ilustrační c6239ed5cc0fdd1f015d73a0c659fe73.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Juraj11 napsal:

Řeším malé velké dilema. Nejspíš k moři vyhrají Omegy 300. Ale na čem je tam vzít?
O tah mám trošku obavu ohledně písku . Mám origo černou gumu,ale tu moc nemusím.
Napadá vás něco jiného?

Tak možnosť je kúpiť Sailcloth od Zuludiver, príp. gumu od Zealande, ťah by som k moru rozhodne nebral😉

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Juraj11 napsal:

Napadá vás něco jiného?

Já bych se moře nijak nebál, měl jsem v moři x hodinek na tahu a neřekl bych že jim to uškodilo🙂. Origo guma od Omegy je ale k moři super, tam jí přijdeš na chuť. Za mě lepší než kupovat nějakou jinou🙂.

Odkaz ke komentáři

V 30. 6. 2023 v 21:01, Radik napsal:

Jinak nová kolekce se mi líbí, s ciframe je to horší, ale dýnko je naprostá paráda. Tak že by s tím ještě časem zamíchaly tyhle? Teda jako nemůžu říct, že by se mně ta barva cifru na fotce líbila, tohle obzvlášť by asi chtělo vidět naživo. Ale obávám se, že cena bude smrtící. Ale to dýnko, hmmm, škoda že není takový na těch výše. Pak bych už asi neváhal.

(zdroj: omegawatches.com)

Nejake te modraky pri solnej vezi v Bochni…

IMG_6341.jpeg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, miguel napsal:

Nejake te modraky pri solnej vezi v Bochni…

IMG_6341.jpeg

Je to hrůza. Ty nový s tím ještě můžou zamíchat. Na webu jsem z barvy krapet rozpačitej, ale dělám si naději, že v reálu by mohly bejt mnohem lepší. A nemají průhled, ale nádherně zdobený dýnko. To je velký plus.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...