EpsteinBarr Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Tiez speedy, ale v trosku tradicnejsom obuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Já na tohle hold někdy nemám odhad. Takže dík za zpětnou vazbu. Ten NATO strap mám původně na SKX, až tak divoký mi to nepřišlo . co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Já jsem si v pátek objednal na ocelový 3861 gumu z moonshine gold modelu, tak jsem zvědavej, jak to bude vypadat až budou převlečený, pošlu fotky! Nemá náhodou už někdo zkušenost / fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Taky se teda dnes přidám se Speedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 3 hodinami, AdaMoss napsal: Já na tohle hold někdy nemám odhad. Takže dík za zpětnou vazbu. Ten NATO strap mám původně na SKX, až tak divoký mi to nepřišlo . co tohle? Mucha better! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 7 hodinami, AdaMoss napsal: Já na tohle hold někdy nemám odhad. Takže dík za zpětnou vazbu. Ten NATO strap mám původně na SKX, až tak divoký mi to nepřišlo . co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 2700m nad mořem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Já dnes tyto modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 BambusovkaNikdy bych nevěřil,ale začínám té gumě přicházet na chuť Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 AT na eko-bio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Speedy na moonshine gold gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 28 minutami, FrantisekKlm napsal: Speedy na moonshine gold gumě Za me naprosto super. Na kolik ta guma a spona prijde? (klidne do sz:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Ty...tiez uz hladam Najpr ma napadlo, ze je to zealande alternativa s original sponou. Ale asi nie, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 (upraveno) před 4 minutami, EpsteinBarr napsal: Ty...tiez uz hladam Najpr ma napadlo, ze je to zealande alternativa s original sponou. Ale asi nie, co? Imho kolem 20k? Chris ze Zealande mi psal, ze gumu na moony (20mm) zatim nedelaj. MoonSwatche ale bohuzel ano Upraveno 2. srpna 2023 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Musím uznat, že ty Moony na tý gumě vypadají fakt dobře. Jsem nečekal, že jim to tak sedne, ale 20K teda není zrovna málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Guma na moonech je jako kuze na diverech. Jako de to, ale mam vzdy pocit, ze je neco spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 @Kid_A Tady posilam kody spony a gumy a ceny od Dusaka 032Z017245 – 8.420,- 025STZ007387 – 8.420,- @Seamaster to je sila zvyku A zkus takhle argumentovat Paneristum ti bez kuze na diverech nedaj ranu! kazdopadne kovovej tah (ten novej na 3861) rozhodne vypada lepe, o tom zadna. Ja jsem chtel mit nejaky alternativy, tak jsem vyzkousel tu gumu a nelituju i pres vyssi cenu…je to zas neco jinyho - kdyz je to leto jinak maji takovej detail na vnitrni strane (viz foto) - relief mesicni krajiny - jestli jenom to neni duvod ke koupi, tak uz nevim co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 1 minutou, FrantisekKlm napsal: @Kid_A Tady posilam kody spony a gumy a ceny od Dusaka 032Z017245 – 8.420,- 025STZ007387 – 8.420,- @Seamaster to je sila zvyku A zkus takhle argumentovat Paneristum ti bez kuze na diverech nedaj ranu! kazdopadne kovovej tah (ten novej na 3861) rozhodne vypada lepe, o tom zadna. Ja jsem chtel mit nejaky alternativy, tak jsem vyzkousel tu gumu a nelituju i pres vyssi cenu…je to zas neco jinyho - kdyz je to leto jinak maji takovej detail na vnitrni strane (viz foto) - relief mesicni krajiny - jestli jenom to neni duvod ke koupi, tak uz nevim co moc diky, je to min, nez jsem cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Planet Ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 1 hodinou, Seamaster napsal: Guma na moonech je jako kuze na diverech. Jako de to, ale mam vzdy pocit, ze je neco spatne Svätá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se