M-72 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Už je jim přes 40 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 3 hodinami, M-72 napsal: Už je jim přes 40 let Krásný čtyřicítky. Já mám proti tomu dvouletýho kojence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 10 minutami, Borra napsal: Krásný čtyřicítky. Já mám proti tomu dvouletýho kojence... I kojenec se počítá. Moony jsou prostě krásný a nadčasový... před 10 minutami, Borra napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Na starý rok moje prvé vážne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Venčení dravé zvěře před obědem. V tuto chvíli moje nejstarší hodinky. Ale půjde nám to spolu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna PF 2024! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) V 25. 12. 2023 v 11:36, huhu4d napsal: Hodil som ich sice do vymeny, ale zaroven minprisli 2 aftermarket bezel inserts ( modry a cierno cerveny) tak zvazujem ci si neurobim custom model. Bohuzial zeleny insert zatial nieje …. Double post.. Upraveno 3. ledna uživatelem Sundance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 25. 12. 2023 v 11:36, huhu4d napsal: Hodil som ich sice do vymeny, ale zaroven minprisli 2 aftermarket bezel inserts ( modry a cierno cerveny) tak zvazujem ci si neurobim custom model. Bohuzial zeleny insert zatial nieje …. Wow to mě nenapadlo měnit lunetu, ale teď když to vidím, tak některý kombinace by mohly být zajímavé Jak se to vlastně dělá, jak tam luneta drží atd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Mini planet ocean do kazdej rodiny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Prvni den v provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Již nějaký ten pátek v provozu S ještě doporučuji SPACE - outlast od fi. Rukka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna @gun4 - Gratulace ! Top hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Před hodinou, Pivas napsal: @gun4 - Gratulace ! Top hodinky. Diky,jsou na oceli ale na gume to mam radsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Ideal mit oboji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Po delší době zase na ruce.. a stále baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Globule cestují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Modry bezel, cierny dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se