Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Moony považuji za jedny z nejkrásnějších a nejkvalitnějších hodinek. Fajn na nich je, že je člověk může nosit jak saku tak ke sportovnímu oděvu a úplně nejlepší na nich je, že se jen tak neokoukají.
Vadí mi na nich jen 2 věci. Malá korunka, díky které mně natahování strojku vždycky příšerně štve a nedostatečná vodotěsnost.
Tohle všechno se dá ale zkousnout. Jsou prostě skvělé a všem jejich majitelům gratuluju k dobrému vkusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moony považuji za jedny z nejkrásnějších a nejkvalitnějších hodinek. Fajn na nich je, že je člověk může nosit jak saku tak ke sportovnímu oděvu a úplně nejlepší na nich je, že se jen tak neokoukají.
Vadí mi na nich jen 2 věci. Malá korunka, díky které mně natahování strojku vždycky příšerně štve a nedostatečná vodotěsnost.
Tohle všechno se dá ale zkousnout. Jsou prostě skvělé a všem jejich majitelům gratuluju k dobrému vkusu.

Jak píšeš,tyto dvě věci mě na nich také vadí a hlavně tu wr nedokáži překousnout
To je i důvod proč jsem je zatím nezkusil.
Ale ty tvé Havlovky,to je jiná

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Já nevím no, s moonama jsem se potapel na nádech v Americe a nic víc jsem nepotřeboval, ze břehu jsem pak stopoval velrybam dobu ponoru, na všechny aktivity dostačující. Pak mě omrzely, prodal jsem, abych si je po letech koupil zpět mnohem dráž, klasika.

Odkaz ke komentáři

Jak píšeš,tyto dvě věci mě na nich také vadí a hlavně tu wr nedokáži překousnout
To je i důvod proč jsem je zatím nezkusil.
Ale ty tvé Havlovky,to je jiná

Sent from my iPhone using Tapatalk

Havlovky jsou moc pěkné hodinky. Je pravda, že oproti Moonům mají vodotěsnost 100m, ale víc než sprchu a plavání v bazénu bych asi neriskoval.
Odkaz ke komentáři

Já nevím no, s moonama jsem se potapel na nádech v Americe a nic víc jsem nepotřeboval, ze břehu jsem pak stopoval velrybam dobu ponoru, na všechny aktivity dostačující. Pak mě omrzely, prodal jsem, abych si je po letech koupil zpět mnohem dráž, klasika.

Myslím, že podobnou zkušenost tady má spousta z nás. Raději nebudu počítat, kolikkrát jsem je měl a pak prodal
S tou vodou je to dost o odvaze. Na druhou stranu neznám nikoho, kdo by ty Moony kdy utopil.
U mně je to o tom, že s hodinkami lezu do vody, sauny atd, prostě to neřeším. Párkrát se mi stalo, že po příchodu na bazén jsem si uvědomil, že mám na ruce zrovna Moony a tak jsem řešil, jestli je nechat v šatně nebo ne, což např. s Rlx řešit nemusím

Abych nezapomněl, ještě jedna fotka

5ebb2131c691d08a33352ab9eedc3694.jpg
Odkaz ke komentáři

Sice fotka včerejší, ale POřád tohle. Moony si dávají pauzu a Marky jsou v lázních. 

Jo a příroda se úplně pomátla, já sice nejsem dendrolog, ale pupeny by měli být o měsíc později, ne? 

20240128_111335.jpg

20240128_111429.jpg

Odkaz ke komentáři

Tyhle PO jsou za me jasne nejlepsi, ale ja je musim mit na kaucuku, jajsem je na tom tahu snesl asi den... zaprve jsou pak desne tezky a ten tah je takovej fotrovsky/cikanskej, jak je takovej polstarkovej... moc se k nim vlastne nehodi. Samo je to muj subjektivni pocit... kdyby nekdo chtel origo tah, napiste SZ:)

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, Seamaster napsal:

Tyhle PO jsou za me jasne nejlepsi, ale ja je musim mit na kaucuku, jajsem je na tom tahu snesl asi den... zaprve jsou pak desne tezky a ten tah je takovej fotrovsky/cikanskej, jak je takovej polstarkovej... moc se k nim vlastne nehodi. Samo je to muj subjektivni pocit... kdyby nekdo chtel origo tah, napiste SZ:)

No jo, jenže ono je není na co dát. Jim nic nesluší, už jsem to tu řešil dříve... Já bych tak rád je přezul na něco jinýho, ale jen origo guma (ta se mi začala pomalu rozpadat) a nebo tah. NATO nesnáším, jiný tahy na to nejdou, jiný řemeny tomu nesluší, ani na Strapshopu mi vlastně neporadili, protože to tak prostě je. Mám je moc rád, ale co se obutí týče, je to bída. Ale zase - nic není dokonalé, že? :)  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...