Kapelnik Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Big size. What else…“Small” size:-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Big size. What else…Jó starý POčka jsou super ty bych bral hnedJen dle fota bych soudil,že na tvojí packu trošku velké Abych jen blbě nekecal Sent from my iPhone using Tapatalk 2
jenik77 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 49 minutami, Jocker napsal: Prosím, co to je vpravo? https://www.omegawatches.com/en-ch/watch-omega-speedmaster-reduced-38347838 1
PickyR Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna S kamarádem jsem provedli dvouměsíční výměnu jeho Moonů za moje NTTD, tak si teď můžu užívat pohled na tyhle hodinkový ikony 2 1
ctvrtek Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna V 15. 4. 2025 v 10:49, Harwey napsal: pekna kozka tiez nie je zla Máš pravdu, střídám to 1
Greenhornik Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Možná trochu nepopulární názor, ale kromě hesalitu mě baví i ta hliníková vložka tachymetrické stupnice. Až na ruce mi to dává smysl. Jinak na hesalitových moonech je fajn, že vypadají dobře za jakéhokoliv osvětlení. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se