bohus76 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Ty jsou ale velmi pěkné....jen ten řemen je takový,no nelíbí se mi na nich
Seamaster Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) Jasne, je to individualni vec, ale me se na natu dost libi teda, at uz na cernym, nebo na tomhle khaki, kdy to presne sedi na tu plesnivou lumi. Origo military nato bylo sedy 19mm, ale to se me nelibilo. Navic tohle je uz 5. kus, mam to na tahu, tropicu, a na 3 ruznych natech...dochazi mozne verze Upraveno 3. září uživatelem Seamaster 2
Vlcak Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Já dnes vintage, ref. 166.028. I když tyto, narozdíl od sourozenců 168.022, nebyly certifikovány jako COSC Chronometer, tak za poslední týden dělají -0,5 s/den. A to ve svých 52 letech, i když na to podle mě vůbec nevypadají. 3
Juraj11 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Ta modrá se tak blbě fotí Přitom je úžasná Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Vlcak Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Mám k nim i původní kovový náramek, ale já mám holt raději kožené řemeny. Tento už má něco za sebou a budu muset najít časem náhradu. K tomu pouzdru sedí, když je řemen rozšířen proti 20 mm šířce mezi nožkami. Takových moc není a tento RIOS se už asi nedělá Máte nějaký tip?
Juraj11 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Novy prirustek do rodiny, mame radost GratulaceTaké už delší dobu po nich pokukujuTo jsou 42mm?U mě stále stejně Sent from my iPhone using Tapatalk
kloubik Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Diky...ano 42mm. Trochu neplanovany nakup, jeden cas jsem koukal po limitce Liquidmetal tohoto prvniho modelu s calibrem 2500, ale nikdy aktivne neshanel... Tyhle 2201.50 mi prijdou jako nejvetsi klasika z PO rady. 1 1
Fade Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 3 hodinami, kloubik napsal: Diky...ano 42mm. Trochu neplanovany nakup, jeden cas jsem koukal po limitce Liquidmetal tohoto prvniho modelu s calibrem 2500, ale nikdy aktivne neshanel... Tyhle 2201.50 mi prijdou jako nejvetsi klasika z PO rady. Ty jsem se snažil odkoupit od Kapelnika tady z fora, protože po nich čumím už dlouho, ale nechtěl je prodat, jen vyměnit. Prosím, neříkej mi, že je prodal a na mě se vysral
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se