AlexSad Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září V 10. 9. 2026 v 23:54, Axel napsal: Jedna pracovní.. dneska celý den na cestách Pořád mě baví, už jsem konzerva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co děláš za práci že máš tyto rukavice?
ivan_989 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Cez Víkend ma dátum fakt netrápi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
George86 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Klasika všech klasik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Jarett Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Včerejší ladění 1967 & 1970 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Miriablo Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Kdyby mely na ruce zustat jen jedny, budou to tyhle. Tech tisic odstinu modry co meni napric cely dnem jsou pecka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
LordSpar Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Dnes po strasne dlouhe dobe cesta na mesic Sent from my iPhone using Tapatalk 7
Jarett Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Dnešní Speedmaster meeting Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
Campino Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Pekny den prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Leviathann Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září @Jarett Jsem si zpočátku sám sobě říkal, jestli to není divný, mít doma víc speedů, ale už jsem to překonal a i ženu jsem nějak zpracoval a množí se to.... Fotku moc oceňuju, paráda na to koukat! A co musím ještě říct, na Moonech mám rád i to, že jim prostě sluší ty škrábance, na té předchozí fotce je to krásně vidět, jak každý každej ten šrám definuje jednotlivý kus hodinek. Za mě dokonalé! 1
PavelH Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ygys Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Speedy do každej rodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
jenik77 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
bohus76 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Na ruce sice ne, no nevadí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
KurtCz Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Borra Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Borra Odesláno neděle v 06:49 Nahlásit Odesláno neděle v 06:49 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
edas Odesláno neděle v 14:35 Nahlásit Odesláno neděle v 14:35 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Vladar91 Odesláno pondělí v 12:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:03 Lemania 5100 v Teutonic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ctvrtek Odesláno pondělí v 19:05 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:05 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Jarett Odesláno úterý v 12:50 Nahlásit Odesláno úterý v 12:50 #SpeedyTuesday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se