Gombo Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zeeberdee Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 ATčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xprcz01 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Dnešek ve znamení speedů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Dnešek ve znamení speedůSedej pěkne koukám
Radik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Už tu dlouho nebyly vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xprcz01 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Sedej pěkne koukám I ty ATčka sedí perfektně. Ta modrá má prostě něco do sebe...
Radik Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 ~~~~~~~~~~ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Krasne, ale musim povedat, ze mi tam chyba bystupwny nazov a logo omegy, ~~~~~~~~~~ DSCN1634.JPG
ave1112 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Planety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dawe009 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Samé SMP - dark side of the moon sa tu nenájde ?Nájde.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Krasne, ale musim povedat, ze mi tam chyba bystupwny nazov a logo omegy, Jojo, jen tištěné logo a název značky tady je a bude zdrojem nekonečné kritiky...
shewcza Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Já se bojím, že s aplikovaným logem a nedej bůh ještě s nápisem omega už by to bylo dost přeplácaný.
Radik Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 To je otázka. Na POčkách jsou aplikovaný indexy i název a logo a kupodivu mně přijdou "klidnější" než tyhle vlnky. Asi to dělá to, že indexy SMPček nejsou zkosený jako u POček. A pak samozřejmě vlnky. Na těchdle hodinkách mně plasticita určitě nechybí. Možná máš pravdu, že ještě s aplikovaným logem a názvem by to bylo až moc.
Zeeberdee Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Narvu to i sem, kdyz jsem to tak (podle me) hezky vyfotil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 pre mna velmi uspokojive foto.... Nájde..
Mar7in Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Konecne klid s cas na rozdychani dnesni ?ostudy? u Dusaka. Sent from my iPhone using Tapatalk
brownwld Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Fotka naprd, ale tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Konecne klid s cas na rozdychani dnesni ?ostudy? u Dusaka. Sent from my iPhone using TapatalkCos provedl?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se