Radik Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Já teda bez vlnek, ale jinak zatím pořád spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dneska Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dneska Vintage Pěkný, tak o ty jsem se pokoušel minulý týden v aukci na Ebay AT. Nedopadlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dík, to je škoda že se ti ta aukce nepovedla vyhrát. Jsou suprový, skvělé se nosí, tah je neuvěřitelně pohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Vintage nálada a datum neřeším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Pěkný, tenhle mesh k nim fakt sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Díky, chvilku trvalo než jsem ho sehnal.Teď jsou to chrona i pro fanoušky potápek, jako jsem já ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jsou krásný, nemít tak pitomou sponu na tahu, tak jsem je vzal kvůli datumce místo milgů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 jo, tyhle oranzady jsou genialni. maji jinej drajv nez golfy. kdyz uz kombo, tak oranzady a golfy. Btw. defaultne chodej na remenu tusim.Vubec si je neumim predstavit na tahu. Golfy naopak ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jo, z fabriky chodia jedine na tejto koži. Na tahu táto verzia nebola nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Dnes stylově ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Obě že včerejška, ale na ruce pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Pekná Modra...pod uhlom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jsem čekal kdo si všimne a ono ani za pět dní nic Já teda bez vlnek, ale jinak zatím pořád spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 dnes Seamastery, včera Speedy... co zítra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Ladičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 stealth bond007ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Ja ako vzdy PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se