pciza Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Ani jsem nevěděl že je máš.Jsou parádní a kdyby náhodou byly někdy na prodej,tak na mně mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Super sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Ani jsem nevěděl že je máš.Jsou parádní a kdyby náhodou byly někdy na prodej,tak na mně mysli. Zatím asi ne, ale nikdy nevíš... Jsi v pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Fakt jsem se zamiloval. Myslíte že by jim seknul hnědý kroko? Barva jako Cognac nebo tan? Dik za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Dle mých zkušeností jde k modrýmu cifru blbě napasovat cokoliv jiného, než zvolil výrobce. Ale nějaká středně hnědá nebo koňak by se asi dal skloubit. Na světlejší odstín už to moc nevidím, ale chce to vyzkoušet na živo. Ono záleží i na struktuře konkrétního řemenu a složitosti ciferníku, nakonec i krokouš má mnoho variant velikosti vzoru... Toliko za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 praveze by som skusil nejaky bledy, bezovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Dneska jsem zkoušel jestli jim bude pasovat mesh... co říkáte? Večerní nostalgie s knížkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Já bych nechal ten co je - ladí to k sobě pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Ladí no adi zkusím přiložit. Jinak typově jedině kroko nebo možná pštros? Chtělo by to vidět na netu fotky nejsou.. bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Ja bych zkusil neco hnedo-sediveho a modrym prositim ktere bude ladit odstinem k cifru!! Neco podobneho jako tady ma kolega jak mel v inzerci tu CK modrou limitku moonu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Ja bych zkusil neco hnedo-sediveho a modrym prositim ktere bude ladit odstinem k cifru!! Neco podobneho jako tady ma kolega jak mel v inzerci tu CK modrou limitku moonu!!thx! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Na konci února to budou dva měsíce co jsou na ruce. Bez nutnosti seřizovat. Pak dám šanci zas nějakým jiným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) No filter Beauty Upraveno 15. února 2020 uživatelem ave1112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Skoro se bojim to sem dat,kdyz je to tady same PO... ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Nos a uzivaj Super sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Fakt jsem se zamiloval. Myslíte že by jim seknul hnědý kroko? Barva jako Cognac nebo tan? Dik za tip :-) K mym Oriskam s modrym cifrem sel nejlepe prave hnedej remen.. Hneda s modrou vypada super, ja bych se toho vubec nebal S krokousem se svetlym prositim chybu neudelas PS: sorry, ze to tu plevelim jinou znackou.. vyjimecne Pridam jeste jednu starsi, tematickou, ktera sem vice zapadne.. Upraveno 15. února 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) omyl, sorry... Upraveno 15. února 2020 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Dneska černý, zítra bílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 tak po 2 letech meho chronobundusu sem se rozhoupal a koupil me vysvene SMPc a protoze me bavi menit reminky, a nejsem moc "tahovej" tak puvodni ac skvelej kovovej remen sel dolu, aspon se neosoupe :-) pokud mate nejaky fotky, kde mate ruzna nato strapy nebo kozene reminky, tak budu rad kdyz nahodite fotky pro inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Dobre dopoledne vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se