African Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2020 Krásný den s GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2020 (upraveno) Rozmýšlení co zítra ráno do práce. At si mohu zpravit náladu, alespoň něčím příjemným. Až se zas nahrne ta banda ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2020 uživatelem Lobber
pciza Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Dneska se mi vratily z Onyxu. Paráda! Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Zdravím všechny ve spolek. Hodinky už mám nějaký ten pátek, ale až dnes mě napadlo, že když už okukuju ty Vaše můžu se pochlubit i já. AT na černém krokodýlu. Myslím, že jim ta černá moc sluší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jenkiz Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Když už jsem je dnes vytáhnul, hodím je i sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vítek75 Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Dneska staroušky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 V 29. 11. 2020 v 19:19, African napsal: Krásný den s GMT To jsou moc krásný fotky i hodinky. Kde jsi to nafotil?
African Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 před 46 minutami, Tomak napsal: To jsou moc krásný fotky i hodinky. Kde jsi to nafotil? Teplické skály, můj druhý domov
Radik Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Tak sem konečně taky zas něco utrousím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2020 Moony v zimě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2020 A Bondovky v praci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2020 V 2. 12. 2020 v 21:41, Vítek75 napsal: Dneska staroušky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pt.stepanek@seznam.cz Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2020 Já teď nosím tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 před 14 hodinami, pt.stepanek@seznam.cz napsal: Já teď nosím tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seamaster chrona s kalibrem 861? Co to je za rok prosim? Vypadaji v krasnem stavu
pt.stepanek@seznam.cz Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Před hodinou, Postal80 napsal: Seamaster chrona s kalibrem 861? Co to je za rok prosim? Vypadaji v krasnem stavu To jsou Seamaster Soccer Timer Chronograph kalibr 861 ref. číslo 145.020 a tipuji kolem roku 1970 . Podle dobové fotky, kde jsem byl vyfocen jako 1 roční mimino 1977 už je měl otec na ruce. Já je teď nosím. Budu muset zjistit jejich hodnotu, abych se mohl s bráchou vypořádat.
Postal80 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Jsou luxusni!! Velka krasa.. a s historii. Moc krasne hodinky. Palec hore kamarade
nastycrew52 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2020 Cesta z města Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip_J Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 Prostě POčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se