Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

☺️🤟 Rozmýšlení co zítra ráno do práce. At si mohu zpravit náladu, alespoň něčím příjemným. Až se zas nahrne ta banda ...... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Zdravím všechny ve spolek. Hodinky už mám nějaký ten pátek, ale až dnes mě napadlo, že když už okukuju ty Vaše můžu se pochlubit i já. AT na černém krokodýlu. Myslím, že jim ta černá moc sluší...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Když už jsem je dnes vytáhnul, hodím je i sem 🙂

Odesláno
V 29. 11. 2020 v 19:19, African napsal:

Krásný den s GMT :punk:

To jsou moc krásný fotky i hodinky. Kde jsi to nafotil?

Odesláno
V 2. 12. 2020 v 21:41, Vítek75 napsal:

Dneska staroušky

Taky tak🙂

Odesláno
Před hodinou, Postal80 napsal:

Seamaster chrona s kalibrem 861? Co to je za rok prosim? Vypadaji v krasnem stavu

To jsou Seamaster Soccer Timer Chronograph kalibr 861 ref. číslo 145.020 a tipuji kolem roku 1970 . Podle dobové fotky, kde jsem byl vyfocen jako 1 roční mimino 1977 už je měl otec na ruce. Já je teď nosím. Budu muset zjistit jejich hodnotu, abych se mohl s bráchou vypořádat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...