marecenator Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Proste pohodli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Cesta z města Páčia sa mi, tá červená dáva tomu iný šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Dneska AT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 V 7. 12. 2020 v 21:27, Radik napsal: Prostě POčka divam se na tvoji fotku uz asi paty krat, to jsou moc hezke hodinky. Akorat mne vzdy prisly tezke a mozna trochu nepohodlne. Jsou 38mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ivo, dej ty AT na nějaký hezký hnědý řemenSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Jo, tem by slusela nejaka hneda/modra kuze.. @nastycrew52 Co to je za remen? Hezky k nim sedne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 1 hodinou, marecenator napsal: divam se na tvoji fotku uz asi paty krat, to jsou moc hezke hodinky. Akorat mne vzdy prisly tezke a mozna trochu nepohodlne. Jsou 38mm? Nene, tohle jsou 42mm. Co se týká hmotnosti, tak těžký jsou, tím spíš na tahu. Ale to už je pak otázka, co kdo na ruce snese. Jak jsem časem zjistil, já tíhnu spíš k těm těžším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, Axel napsal: @nastycrew52 Co to je za remen? Hezky k nim sedne Tento, akorát mám verzi na překlápěčku. https://www.jean-rousseau.com/us/shop/compass-strap-4/686002-cordura-black-us/ Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem nastycrew52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Před hodinou, nastycrew52 napsal: Tento, akorát mám verzi na překlápěčku. https://www.jean-rousseau.com/us/shop/compass-strap-4/686002-cordura-black-us/ Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Prostě POčka Nedávej sem takové fotky, teď jsem koupil bondovky a POčka už neutáhnu Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 3 hodinami, Jenkiz napsal: Nedávej sem takové fotky, teď jsem koupil bondovky a POčka už neutáhnu Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Aspoň víš, na který další k těm bondovkám šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 9 hodinami, Igicz napsal: Ivo, dej ty AT na nějaký hezký hnědý řemen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Zvážím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Moony v X6M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 VlnkyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Omegy PO tmě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Dvě dnešní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Heart-beat each piece of watch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 11 hodinami, rekib1 napsal: Heart-beat each piece of watch... I u mě by se něco podobnýho našlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ahoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se