Roland Sands Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Jinak mě farky štveš, že podobný vlákno vyrobíš až v okamžiku, kdy se hodinkově ustaluju a z Omeg mám už jen klasický hesalit moony. Takže ti sem prdnu kromě moonů i bejvalky, na který s láskou vzpomínám. Speedmaster Professional Moonwatch TinTin.Ty TinTiny jsou prostě parádní. Ještě ti nechybí?Já jedu klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 kluci diky, iso jsem dal do supliku no...vy eesteti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 SpeedySaturday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Ty TinTiny jsou prostě parádní. Ještě ti nechybí?Já jedu klasiku.Tintiny byly fajn, ale nemám ani řidičák... tak byly ty racing chrona na mě takový nepatřičný Chlapi, donedávna byla Omega parta na chmagu jiná v tom, že neměla wristshot vlákno. Teď, když ho má (Farky nevypadá, že by se nechal snadno vypískat), co se domluvit, že by naše vlákno mělo přidanou hodnotu v tom, že se u fotky uvede typ hodinek? Postupně by z toho vznikla obrazová databáze s možností zpětného vyhledávání... to jiná wristshotvlákna nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Kdyz tak pekne prosis Martine, tak tez neco pripadam i s nazvama a ref Omega Speedmaster 60th Anniversary ref. 311.10.39.30.01.001 + Omega Speedy Tuesday ref. 311.32.42.30.01.001 Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Kdyz tak pekne prosis Martine, tak tez neco pripadam i s nazvama a ref Omega Speedmaster 60th Anniversary ref. 311.10.39.30.01.001 + Omega Speedy Tuesday ref. 311.32.42.30.01.001Paráda. Hlavně ty Speedy Tuesday. Já doufám, že tak v půlce května mi doma přistanou klasický Moony s hesalitem... Plánoval jsem je už k Vánocům, ale nějak se to pozdrželo. Tak doufám, že to konečně vyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 No tak i já tedy. Omega speedmaster FOIS, numbered edition, ref.311.32.40.30.01.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Už je to tu zase. Omega na ruce. Doufám, že to ADMIN BRZO ZAMKNE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 tak urcitee ...a at to vezme pekne postupne, muze zacit od pismena Be :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 To nebylo myšleno špatně, ale proč myslíš, že tady tohle téma po tolika letech není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 to neřeš .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 To nebylo myšleno špatně, ale proč myslíš, že tady tohle téma po tolika letech není.Proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Protoze ho Omegari nechteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 svet se meni...i lidi tady ...proste pokrok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Protoze ho Omegari nechteli...Ok.. je / byl nejakej konkretni duvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Já myslím, že hodně lidí prostě nezvládalo tolik krásy koncentrované do jednoho vlákna - ve všeobecném se to homeopaticky rozmělní a citlivější duše to unesou líp. @ ava: no a teď si to někteří omegáři přejou. Kde je problém? S tímhle přístupem bych byl opatrný. Sám jsem staré přání několika starých členů respektoval a nikdy mě nenapadlo žádné podobné vlákno nevytvořit; když se ale našel nadšenec, který to udělal, o existenci vlákna (které nic neporušuje) myslím rozhodne jen to, zda do něj budou lidé přispívat nebo zda upadne v zapomění. A srovnávat Omegu s Rolexem, jak tu někde zaznělo, je poněkud unfair... Omega měla a má poněkud pestřejší modelové portfolio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Zapomnění! Fuj, hrubka hned po ránu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Koncentrovana krasa je genialni vysvetleni. Jsem tu 5 minut i s cestou, ale Omegy tu ma daleko vice lidi nez Rolex, cili bych si troufl budoucnost videt spis pozitivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Komu se to nelibi, at... uz jsem to zminoval v prispevku c.2. Vlakna tu maj orienty, G-Shocky, rusky hodinky, becka, erka, ivececka, instalateri a dalsi. Vo co gou?Jedna starsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Tahle limitka Quantum of Solace 007 je parádní... docela by mě zajímalo přímé srovnání čitelnosti s obyč PO 2500 s jednoduchým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se