Radik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 4 hodinami, Pivas napsal: @Žigi-Díky! Jen nevím jestli jsem neposkocil až moc,zatím s tim bojuju je pořádně nosit. před 4 hodinami, Žigi napsal: Přesně vím o čem mluvíš:) takhle jsem koupil Autavie a taky ne mám jen svátečně. Do práce si je prostě nevezmu. Ale ty hranice se posouvaj no:) To zvládneme:) vybral jsi dobře! Žádnej strach, to přijde. Nemá smysl s tím bojovat a z vlastní zkušenosti můžu říct, že se nad mejma vlnkama nikdy nikdo nepozastavil (kromě už známejch chronomagorů, který to chápou). 99,999% ostatních rozeznají, že máš na ruce hodinky. Nic víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Jedny pěknější než druhý.. A fotky super.. Tohle vlákno jde nahoru před 8 hodinami, Pivas napsal: Nikdy bych nevěřil, že sem někdy dam fotku, ale.... Gratulace, nový bondovky jsou famózní potápky.. Nebudeš litovat Jedna večerní.. Zkoušel jsem lumi.. Mobil ale nepustí při té tmě, tak to není moc vostrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Zdá se mi to jinak, nebo je tu spousta SMP(c) všech verzí, Moonů, ATček, ale už mnohem míň POček? A takový nový modrý PO tady snad nejsou vůbec. Jo, @rekib1 to tu zachraňuje aspoň s černo-oranžádama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) před 2 minutami, Radik napsal: Zdá se mi to jinak, nebo je tu spousta SMP(c) všech verzí, Moonů, ATček, ale už mnohem míň POček? A takový nový modrý PO tady snad nejsou vůbec. Jo, @rekib1 to tu zachraňuje aspoň s černo-oranžádama. Na POčka nemá každý koule a protože mám rád potápky byla to pro mě jasná volba!....navíc černo-oranžová kombinace je k potápkám dokonálá.... Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Nemôžem si pomôcť, ale mňa tieto hračičky hrozne vedia potešiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 1 minutou, Davis napsal: Nemôžem si pomôcť, ale mňa tieto hračičky hrozne vedia potešiť ty hodinky májí obrovskou sílu...jako žádné jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 27 minutami, rekib1 napsal: ty hodinky májí obrovskou sílu...jako žádné jiné... souhlasim, taky se na ne divam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 2 minutami, Lukas1234 napsal: souhlasim, taky se na ne divam a furt jsem na ně nikdy ...nedosáhnul mentálně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 4 minutami, rekib1 napsal: a furt jsem na ně nikdy ...nedosáhnul mentálně.... Moony jsou dost specifický. Nedivím se, pokud jsi vzal SMPC a PO. I já jsem Moony nakonec prodal bráchovi. Když vidím, jak se to s nima vyvíjí, tak nevím, jestli jsem neudělal blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) před 2 minutami, Radik napsal: Moony jsou dost specifický. Nedivím se, pokud jsi vzal SMPC a PO. I já jsem Moony nakonec prodal bráchovi. Když vidím, jak se to s nima vyvíjí, tak nevím, jestli jsem neudělal blbost Jasan chápu, no ale vzdycky se budou dát koupit .... ...otázka za kolik....? ceny každopádně porostou...ale asi u všech modelů... Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 16 hodinami, Pivas napsal: No,když by mi to někdo řekl před rokem,tak řeknu,že se zbláznil,ze tolik za hodinky nikdy nedám! Ještě jednou dik. Gratuluji ke krásným hodinkám!! Ty pocity chápu a znám, asi jako většina. Užívej si je, to se časem podá. No a kdyby ne, tak je prodáš, ale za čas stejně zase něco koupíš a už budeš víc nad věcí a budeš si je víc užívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 11 hodinami, rekib1 napsal: a furt jsem na ně nikdy ...nedosáhnul mentálně.... mne to trvalo 5 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Já si kupoval omegy jako první nadupaný hodinky. V té době jsem netušil, že další budou následovat... Takže jsem chtěl aby to byly oblekovky do práce, ale mohl jsem je nosit i na volný čas. AT tedy vyhrály. A i když čas plyne, pořád mám omegy (pro sebe) zaškatulkované víc jako ty elegantní než ty sportovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Dneska Bondovky na kůži. Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Tak já to tady s těma POčkama trochu napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 17 hodinami, rekib1 napsal: a furt jsem na ně nikdy ...nedosáhnul mentálně.... No ja je mam od vanoc, dlouho jsem tady studoval co a jak. A mam rozporuplne pocity. Kazdopadne vim, ze s prodejem budu hodne uvazovat, mel jsem PO z roku 2012 a dodnes mi je po noch smutno takze o moonech si to uz rozmyslim! Jeste kdyz jsem prvni majitel. Ale jsou to proste kultovni hodinky vhodne do obleku pod kosili k jeans a nebo proste jen k plavkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 3 minutami, Radik napsal: Tak já to tady s těma POčkama trochu napravím. TOP! Hlavne ty svitici indexy v noci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Jsou POmpézní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigmac Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Má někdo takhle starý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se