Radek Cigi Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 51 minutami, Bertik napsal: Neškrtí, ale opravdu to připomíná kšandy , velmi pohodlné, nosím to lehce povolené, můj nejpohodlnější řemínek. JJ je to Nekton edice. Vybral jsem si je pro tu lunetu, matový číselník a pevné zadní víko s nádhernou gravírou. Díky za info, Bertiku. Je to povedená verze SMPc. Myslím, že tady na fóru budou možná jediné. Tak ať dělají jen radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 7 hodinami, Radik napsal: Já bych bohužel elastický nesnesl, resp. bych jeho elasticity nemohl využít, protože i při jen malém sevření tahu mám po chvíli pocit, že mi upadne ruka a musím to povolit. @bobipříště zkusím nezanedbat přípravu Skvělá fotka skvělých hodinek! A to je jiná BLUE, než na PO, co ?! A klidně by to ještě nějaký světlejší (jedovatější) odstín modré sneslo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 27 minutami, Radek Cigi napsal: Skvělá fotka skvělých hodinek! A to je jiná BLUE, než na PO, co ?! A klidně by to ještě nějaký světlejší (jedovatější) odstín modré sneslo . Na Pelagosy to nemá, ale ve srovnání s modrejma PO byl rozdíl propastnej ve prospěch SMP. No co se dá dělat. Ve finále ušetřím, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 10 hodinami, Radik napsal: Na Pelagosy to nemá, ale ve srovnání s modrejma PO byl rozdíl propastnej ve prospěch SMP. No co se dá dělat. Ve finále ušetřím, no Já To to říkal Když modrý, tak vlnky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Já dneska Speeduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Tak jsem ty babicky zmeril a delaji +3s. Trochu smutne ze jsou presnejsi nez moje cosc breitle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 15 minutami, krutor napsal: Tak jsem ty babicky zmeril a delaji +3s. Trochu smutne ze jsou presnejsi nez moje cosc breitle. Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Před hodinou, ave1112 napsal: PO Jj, moc pěkný:) 45,5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinw Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 V 5. 5. 2021 v 9:29, Adamsson napsal: Jsou kŕasný, co?:))..jedna archivní Parádička a dnes na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Před hodinou, martinw napsal: Parádička a dnes na tahu Jj, pěkný!!! Jen..ty moje asi půjdou do světa… tak se loučej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 22 hodinami, Adamsson napsal: Jj, moc pěkný 45,5? PRESNE Dakujem velmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Zdeňka zase leje tak zase PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 7 minutami, Adamsson napsal: Zdeňka zase leje tak zase PO Zdeňka je Tvoje manželka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 34 minutami, Vjace napsal: Zdeňka je Tvoje manželka? ..Dneska.. Nesnáším ten telefon!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Stále staré PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 7 minutami, Hrabe_X napsal: Stále staré PO. Nádhera. Ty se fakt povedly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se