Vladino125 Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Po několika měsících vezmu je na dovcu, neb jsou to prave tooly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2021 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Trochu barviček na léto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Hezké to máte kluci. Snad se tu brzo ukáže i osoba, která zakoupila ty zlaté Omegy Speedmaster Mark 2, co byly v sekci Prodám. Utekly mi, nu což. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 před 8 hodinami, Bertik napsal: Trochu barviček na léto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Supeeeeeer Ten ný se mi taky libil!!!! …kdepak ho mají?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 před 6 hodinami, M-72 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodně cool! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července 2021 uživatelem ave1112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 15 hodinami, Adamsson napsal: Supeeeeeer Ten ný se mi taky libil!!!! …kdepak ho mají?? Ahoj, mají ho v hodinářství Frýdl. Velký výběr NATO a jiných řemínků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Před hodinou, Bertik napsal: Ahoj, mají ho v hodinářství Frýdl. Velký výběr NATO a jiných řemínků. Dikas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Tak trochu přebírám štafetu, když @rekib1 ty svoje myslím pustil. Do konce roku si zakazuju byť jen myšlenky na další hodinky Na druhou stranu, když mě nechytly modrý, tak byl tohle jen upgrade z předchozích, takže to bolelo o trochu míň... Fotit se teda budou pěkně blbě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Právě teď, Radik napsal: Tak trochu přebírám štafetu, když @rekib1 ty svoje myslím pustil. Do konce roku si zakazuju byť jen myšlenky na další hodinky Na druhou stranu, když mě nechytly modrý, tak byl tohle jen upgrade z předchozích, takže to bolelo o trochu míň... Fotit se teda budou pěkně blbě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Supeeeer!! Gratulujuuuuu, smekám, Ó velký Vezíre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 1 minutou, Adamsson napsal: Supeeeer!! Gratulujuuuuu, smekám, Ó velký Vezíre Děkuji No... POčka mi učarovaly, fakt že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 PéÓčka mě dostaly taky hned napoprvé. Teď bych chtěl ty první 45,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Takže… co plánuješ za řemipnky..??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: Tak trochu přebírám štafetu, když @rekib1 ty svoje myslím pustil. Do konce roku si zakazuju byť jen myšlenky na další hodinky Na druhou stranu, když mě nechytly modrý, tak byl tohle jen upgrade z předchozích, takže to bolelo o trochu míň... Fotit se teda budou pěkně blbě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. VELKA GRATULACIA PANE SU NADHERNE a aby som len nekecal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Tak trochu přebírám štafetu, když [mention=26211]rekib1[/mention] ty svoje myslím pustil. Do konce roku si zakazuju byť jen myšlenky na další hodinky Na druhou stranu, když mě nechytly modrý, tak byl tohle jen upgrade z předchozích, takže to bolelo o trochu míň... Fotit se teda budou pěkně blbě Tohle je fakt bomba. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 3 hodinami, Radik napsal: Tak trochu přebírám štafetu, když @rekib1 ty svoje myslím pustil. Do konce roku si zakazuju byť jen myšlenky na další hodinky Na druhou stranu, když mě nechytly modrý, tak byl tohle jen upgrade z předchozích, takže to bolelo o trochu míň... Fotit se teda budou pěkně blbě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tyhle ti schvaluju! Gratulace, sou bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 4 hodinami, Radik napsal: Fotit se teda budou pěkně blbě Krásný kukajdy,gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 @ave1112, @ragu, @MíraMíra, @bobi Díky přátelé, radost fakt veliká, jsou super a snad mi ten klid nějakou dobu vydrží. @Adamsson Jako min. do konce léta zůstanou na tahu, pokud bude chuť a rozpoložení, hodím je na zimu na černo-oranž řemen. Ale jinak nejsem řemenovej experimentátor, takže nic dalšího neplánuju. Ze zkušeností s předchozím modelem ale vím, že ten řemen z nich udělal úplně jiný hodinky. Jinak první postřehy a srovnání s předchozím modelem: při první obhlídce jsem je porovnával vedle sebe a nedá se říct, že by jedny byly výrazně lepší než druhý. Je to velmi subjektivní a oboje mají něco do sebe. Předchozí generace je matná, což výrazně eliminuje odlesky, ale zároveň snižuje celkovej kontrast. To tyhle celokeramiky se sice lesknou jak psí kulky, ale kontrast je mnohem vyšší, černá na nich je černější, ale celkovej dojem silně závisí na tom, jaká barva převažuje v okolí, kde zrovna jsou. Měl jsem původně strach z velikosti, ale i když jsou to 43,5mm, je to i na moji kostnatou ruku naprosto v pohodě. L2L je +- stejná jako u předchůdce, který měl delší nožky, a tady mi přijde, že větší průměr dává dostatek prostoru pro krásu cifru a z toho pohledu nepodstatný nožky tomu ustoupily. Myslím, že je to tak dobře. Ani vejška není žádná tragédie. Suma sumárum, vyhodnotil jsem tyhle jako ty pravý, zpět už se ohlížet nechci, starý jsou v dobrých rukou a to mi stačí. Zajímavý je, že série diverů-bondovek mi dává jako celek a trojice smysl. Ale série těchdle POček (byť by se dala taky sestavit černo-oranž trojka) mi už přijde jako naprostej úlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se