Kid_A Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 2 hodinami, Postal80 napsal: ... @No at jen nekecam, jste me navnadili.., jdu je vytahnout z boxu a natocit. Ano, je to brutalni KOMBO! Já vím, že to je do jinýho vlákna, ale nahoře tam kouskem vykukují KonTiki Nevím proč mě tam tak zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 45 minutami, Radik napsal: Já vím, že to je do jinýho vlákna, ale nahoře tam kouskem vykukují KonTiki Nevím proč mě tam tak zaujaly. Protože máš ty samý co já, a navíc jsou modrý Radíku, že?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 2 hodinami, Postal80 napsal: Protože máš ty samý co já, a navíc jsou modrý Radíku, že?! Přesně tak A já jsem k nim dokonce sehnal tah, což považuju za extra úspěch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 51 minutami, Radik napsal: Přesně tak A já jsem k nim dokonce sehnal tah, což považuju za extra úspěch! Jj, vim. To jsem četl - a cumel.. ja zase furt očumuju ty zelený bronzovky s inhousem.. Ale tady v Omeze nás Borci asi zabijou.. Jeste bych mohl přidat Laco, co mám dnes na ruce a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 před 14 hodinami, Postal80 napsal: Jj, vim. To jsem četl - a cumel.. ja zase furt očumuju ty zelený bronzovky s inhousem.. Ale tady v Omeze nás Borci asi zabijou.. Jeste bych mohl přidat Laco, co mám dnes na ruce a je to. Jo, pšššt, tady jsme v blbým vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Bond James Bond Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Omega aj keď zo včera. Na slnku je tá biela uzasna. Ale budem musieť to už obmeniť nakoľko PO sa smutne dívajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Bondovky Nekton na gumě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Podzim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 19 hodinami, Vladino125 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omega aj keď zo včera. Na slnku je tá biela uzasna. Ale budem musieť to už obmeniť nakoľko PO sa smutne dívajú. Tak Ti to s těmi Bondovkami vyšlo? Gratuluju! Jak jsi spokojený s bílým ciferníkem? A co PO? Ty půjdou do světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Zpeť na koženom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Tak Ti to s těmi Bondovkami vyšlo? Gratuluju! Jak jsi spokojený s bílým ciferníkem? A co PO? Ty půjdou do světa? Ano tak to vyšlo, viac má to ťahalo aj keď viac finančne zavolali . PO zatiaľ neplánujem pustiť, sú to skvele hodinky a už aj v taksie zohnatelnom preverený, naviac 42 sedí úplne super. Prikladám porovnanie. Sucasne vidím že nutne potrebujem Moony, no keď sa dívam na tieto AT od kolegu @Davis …okamžite by som ich zobral, v tomto prevedení sa mi najviac páčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Bílá a černá, pěkné kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 V 29. 10. 2021 v 17:18, Vjace napsal: Tak to díky za důvěru, ale ani náhodou. V ČR dodali dva kusy, teď to prý má být tempo cca 1ks za dva měsíce (u Dušáka) a na mě se má dostat až někdy. Nic určitého. Takže bohužel Ale jedny už na fóru jsou. Ale jsem jako pěna, majitel se musí prásknout sám Sent from my iPhone using Tapatalk 1 kus za 2 mesice neni tak zly. Ma nekdo tuseni jaka je ocekavana kadence u jinych AD v ČR? (Hanak, DEAL, Art de Suisse) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 4 minutami, brownwld napsal: 1 kus za 2 mesice neni tak zly. Ma nekdo tuseni jaka je ocekavana kadence u jinych AD v ČR? (Hanak, DEAL, Art de Suisse) To tempo se týká asi jen OB, ne AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 (upraveno) před 5 minutami, Vjace napsal: To tempo se týká asi jen OB, ne AD. Ja si prave rikal. Moc jsem to tedka nesledoval, ale co vim, tak nejakou dobu zpet (mozna porad, fakt nevim) chodily kusy jen do OB. EDIT: Tak jsem prolezl Omegaforums a je tam zminka o JEDNOM cloveku, co je mel zatim dostat od AD. Upraveno 1. listopadu 2021 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 1. 11. 2011 to je teda jedniček to se tak někdy povede. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 V 23. 10. 2021 v 14:17, Radik napsal: @martar Omega stáj 2021 nemá chybu! Já jsem teda poslední dobou taky línej fotit... nebo to pak upravovat. Počátkem listopadu to budou 4 měsíce v kuse na ruce. Spokojenost stále veliká. Na ostatní téměř ani nekoukám, natož abych je dával na ruku. Není to divný? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Není to divný, to se dá dost dobře s PO pochopit. Jediný co mě ještě nenechává chladným, jsou IWC Portuguese Yacht Club v růžovým goldu, ale jinak se na jiný hodinky taky nekoukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Znovu a opět na palubě, Seamaster už mám potřetí, podruhé tuto milou referenci (to je divný) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se