bobi Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Vladino125,máš tam špatné datum Já i dnes bělásci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Co ti poviem…2 tyzdne boli na ruke moonwatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 tak jsem zas pogryndal vylohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Tak jsem je musel konečně taky zkusit a jsou fakt super..mám z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Díky Kidovi, je to parada streda odbejdnano v pátek doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 před 2 hodinami, semi001 napsal: Díky Kidovi, je to parada streda odbejdnano v pátek doma pěkně sladěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Vypada to paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 před 4 hodinami, semi001 napsal: Díky Kidovi, je to parada streda odbejdnano v pátek doma Legendarni:) Dobra volba! Jeste vem i cervenej:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Pořád Nektony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 (upraveno) před 11 hodinami, semi001 napsal: Díky Kidovi, je to parada streda odbejdnano v pátek doma Taky jsem se inspiroval . Objednáno v neděli a dnes doma , ale zatím takto Upraveno 3. května 2022 uživatelem Slaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 To balení je fakt super, čekal jsem to v sáčku a v obálce.. Ale ta krabička s otvíráním na magnet a pak ještě toto, mi přijde fajn .. Tah jsem hned uložil do tohoto krásného obalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Zkusil jsem prohodit tah AT <-> SMPc, co to udělá. Na ruce dnes zůstaly AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Děkovalo se tu Kidovi, tak taky musím. Diky za tip, jsou furt naprosto boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 V 27. 4. 2022 v 20:11, feltharg napsal: To jsou ty mé bývalky? Jestli ano, tak jsem moc rád, že je stále máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 13 hodinami, semi001 napsal: To balení je fakt super, čekal jsem to v sáčku a v obálce.. Ale ta krabička s otvíráním na magnet a pak ještě toto, mi přijde fajn .. Tah jsem hned uložil do tohoto krásného obalu Na kolik tahle guma přijde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 To jsou ty mé bývalky? Jestli ano, tak jsem moc rád, že je stále máš.Už sem nevěděl z hlavy který jsou který tak jsem otevřel tabulky a podle jízdy a Sn to jsou ony na ruce už tři dny. Jsou pohodlný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Děkovalo se tu Kidovi, tak taky musím. Diky za tip, jsou furt naprosto boží Koukám ze jsme je dnes fotili ve stejný čas ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 před 9 hodinami, Sphinxx napsal: Na kolik tahle guma přijde? 150$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 před 33 minutami, semi001 napsal: 150$ Teda EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se