Ondrej71 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 SMP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 10 hodinami, MíraMíra napsal: Tak jsou doma, gratulace a ať dělaj radost Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 VAhal jsi mezi modrymi a cernymi? Nebo modra byla jasna volba? Lakaji me taky spis ty modre, zas cerna je takova jistota...
Kid_A Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Apollo 8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 11 hodinami, Seamaster napsal: VAhal jsi mezi modrymi a cernymi? Nebo modra byla jasna volba? Lakaji me taky spis ty modre, zas cerna je takova jistota... Až teď mi došlo, že jsem si ty černé ani nevyzkoušel, i když jsem k tomu měl řadu příležitostí. Temně modrou barvu mám na hodinkách nejraději, tak jsem o černé variantě ani neuvažoval. Že mi tato barva sedí už mám vyzkoušeno z dřívějších hodinkových experimentů a nosit je na aftermarket řemenech neplánuji, takže ani nehrozí zklamání nad neladícím odstínem dokoupeného příslušenství …
semi001 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Dnes mé nejoblíbenější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 tie najobycajnejsie a zaroven jedny z najkrajsich hodiniek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Klasika:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Dneska taky větrám modráky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
davok Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Přišel čas vyzkoušet klasiku, dobré jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Dnes skoroBondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 Posledne dni nosim vkuse moony, ale @Tomak aj @semi001 ma tu silno presviedcaju, ze potrebujem modre hodinky. Zatial s tym bojujem, ale mam obavu, ze je to vopred prehraty boj... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 před 15 minutami, EpsteinBarr napsal: Posledne dni nosim vkuse moony, ale @Tomak aj @semi001 ma tu silno presviedcaju, ze potrebujem modre hodinky. Zatial s tym bojujem, ale mam obavu, ze je to vopred prehraty boj... To znám, proto mám radši dvoje ( AT a SMP )
baza Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 Modrá je dobrá :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 před 19 hodinami, davok napsal: Přišel čas vyzkoušet klasiku, dobré jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 19 hodinami, Jeronimo napsal: Dnes skoroBondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkné to máte!
Vladino125 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 Dneska taky větrám modráky Vidim dobre a mas fvojfarebny tah ?
bobi Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 před 2 minutami, Vladino125 napsal: Vidim dobre a mas fvojfarebny tah ? Neé,nemám.Sice to tak vypadá,ale asi to dělalo to sluníčko
Adamsson Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 Zase.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 V 27. 2. 2023 v 14:44, Ondrej71 napsal: SMP Hulky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta zelená je parádní!!!
davok Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 před 8 hodinami, Akam napsal: Pěkné to máte! Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se