M-72 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Jsou fakt dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 před 1 hodinou, M-72 napsal: Jsou fakt dobrý Vypadají skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 před 1 hodinou, M-72 napsal: Jsou fakt dobrý Koukám na ty tvoje fotky už pár dní a fakt vypadaj peckově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Dik kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Docela jsem si v poslední době oblíbil barevný gumy ve stylu tropicu.. Nosím na potapkách a zkouším i Speedy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Ranni ptace. Ale vstavani ve 4:30 bych si klidne odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Po lete zpet na kuzi a proste jim slusi "vsechno"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Tah je super, ale znovu mě láká točit řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 @OWG- Dobre ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 před 1 hodinou, Pivas napsal: @OWG- Dobre ty Dekuju, Rolby šly z domu a tyhle moony teď mám do komba se SMPc :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Super dvojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 V 15. 10. 2023 v 10:01, Axel napsal: Docela jsem si v poslední době oblíbil barevný gumy ve stylu tropicu.. Nosím na potapkách a zkouším i Speedy.. Ta žlutá jim moc sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Od srpna tahám jen tyto 2254. Ač je tah super pohodlný, přehodil jsem teď na nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Od srpna tahám jen tyto 2254. Ač je tah super pohodlný, přehodil jsem teď na nato. Za mě nejlepší Omegy. Měl jsem je dvakrát a kdybych nechtěl zkusit něco jiného,tak tyhle určitě zůstanou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Jo, jsou vyborny, dneska uz vintage zalezitost, sehnat je ale v peknym stavu je orisek.. vsechno olesteny, prebrouseny kusy.. Rucky i tah lepsi nez u klasickych vlnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 před 23 minutami, Axel napsal: Jo, jsou vyborny, dneska uz vintage zalezitost, sehnat je ale v peknym stavu je orisek.. vsechno olesteny, prebrouseny kusy.. Rucky i tah lepsi nez u klasickych vlnek Stačí sehnat nejvíc jeté potvory a dokoupit za 30k nové servisní pouzdro se vším všudy Takže se jen přehodí strojek s cifrem a ručkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 (upraveno) @Fade Myslim ze tohles kdysi resil semnou a ja ti uz tehda rek, ze je to cypovina celkem... Proc kupovat novy pouzdro za 30 a nekoupit rovnou zachovalej kus? Navic prijdes o SN na nozce pouzdra... Ano jde to, ale proc by to nekdo probuh delal??? Upraveno 19. října 2023 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 @Seamaster jasně. Akorát pokud nejsou k sehnání za normální prachy a máš je na nošení a ne do sbírky včetně papírů atd, sériové číslo asi nebudeš vlastně moc řešit. Jakože jsem se díval na nějaké NOS a zachovalé kousky a to všechno chodí snad za 80k. A to se bavíme o vlnkách, kterých byly tři prdele. Takže když seženeš nějaké dojebané potvory za 25 až 30k a k tomu pouzdro, jsi na 55 až 60 za vzhledově nové hodinky, akorát nemáš na nožce to původní sériové číslo. Ale když nemáš ani ty papíry, tak co, vlastně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se