Vladar91 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 Taky vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Žigi Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 před 56 minutami, Vladar91 napsal: Zelené peklo? Hodinky taky paráda koukám žes je koupil zpátky? Mno jo, moje zenové místo na zeměkouli Někdo na Bali, já na Ring si čistit hlavu. No sehnal jsem novější referenci, v baterce a s nabídkou co nešla odmítnout no. Teď je sbírka u ledu, rozprodaná, ale tohle jsem potřeboval na OWG nošení
Vladar91 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 před 2 hodinami, Žigi napsal: Mno jo, moje zenové místo na zeměkouli Někdo na Bali, já na Ring si čistit hlavu. No sehnal jsem novější referenci, v baterce a s nabídkou co nešla odmítnout no. Teď je sbírka u ledu, rozprodaná, ale tohle jsem potřeboval na OWG nošení Super, je to asi nejhezčí reference. Kdybych měl jenom jedny hodinky tak jsou bondovky jasná volba.
tomato Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 Trochu z jiného soudku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 Rozdíl 50 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 Vinobrani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 Dneska PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 Po dlouhé době na modro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 @tomato- Ty se mi libi,ne tak časté a o to lepsi.
Johanes Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Odesláno 9. října 2023 Můj první bílý cifr v životě.Bál jsem se,ale teď jsem nadšený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Odesláno 9. října 2023 V 5. 10. 2023 v 12:23, EpsteinBarr napsal: rano som sice pobehoval po dome s moonwatch pred odchodom do prace, ale nakoniec to dopadlo ako stale... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. very nice!
EpsteinBarr Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 @jenik77 dik...vcera dosiel kozeny navy od Barton. Trafit farbu cifernika je nemozne, ale zase, nie je to ziadny pruser. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 No, ked sa trochu "vylame" a chyti patinu, malo by to byt lepsie. Ale snad som este nevidel hodinky, ku ktorym nesadne obycajny cierny remen. Chystam sa skusit biely a zeleny silikon. Mozno tomu pomoze prave vyraznejsi kontrast.
Harwey Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 no skus, skus:) tusim som niekde cital, ze to ma rychloupinacie stezejky, ci? biela guma bude super, zelenu by som dal taku matnejsiu tmavsiu, ak by bola
M-72 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 před 20 minutami, Pivas napsal: To nema chybu. Viadukt před Valticema
Kupa54 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 před 2 hodinami, M-72 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super fotka
Tomak Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se