Juraj11 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna To je zajímavé. Já mám 42 PO s matnou keramickou lunetou a ty mi pocitově připadají menší než vlnky Hlavně teda na gumě. Podle mě mají i menší L2L než vlnky. Já měl plnotucnou verzi,ne dětskou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Plnotučná je prostě boží a z domu nikdy nepůjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Já měl plnotucnou verzi,ne dětskou Sent from my iPhone using Tapatalk ojoj, to by mi utrhlo ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Je to někdo, kdo má suby i vlnky? Mám obavu, že suby mi budou trochu malé, přece jen Omegy maji nejaký ten mm navic. Rád bych věděl, jestli byste zařadili oboje do stejné třídy a kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Plnotučná je prostě boží a z domu nikdy nepůjde... Tyto staré jsou super,sedí na ruce mnohem lépe než ty novější Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna AT, ako inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 5 hodinami, PetrKu napsal: Je to někdo, kdo má suby i vlnky? Mám obavu, že suby mi budou trochu malé, přece jen Omegy maji nejaký ten mm navic. Rád bych věděl, jestli byste zařadili oboje do stejné třídy a kategorie Urcite ti male nebudou. Mají kazde jine pouzdro,tak se to neda uplne srovnat. Me sedi obojí dobre. A kdyz vidim jak mas moony,tak male nebudou. A hlavne suby podle me nemůžou byt male nikomu ani fakt s velkou rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Stay raw with Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 15 hodinami, Pivas napsal: Urcite ti male nebudou. Mají kazde jine pouzdro,tak se to neda uplne srovnat. Me sedi obojí dobre. A kdyz vidim jak mas moony,tak male nebudou. A hlavne suby podle me nemůžou byt male nikomu ani fakt s velkou rukou. díky moc za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Dneska důchodkyně. Malé, lehké, nízké a přitom dokonalé. A na tom slunku ta modrá strašně vylezla.... Ještě pár let a budu s nima prudit ve vintage vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Prva laska je len jedna… letos maji 20 let… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Se čtyřnohým synem u stádečka daňků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Speedsoniky v terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Já teď také tahám jedny stodvacítky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna V 20. 1. 2024 v 10:02, PetrKu napsal: díky moc za názor Suhlas s @Pivas. Snad ti pomozu na zrovnanie fotky na mojej 18,5 ruke… suby su 40, nie najnovsie 41. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 14 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Suhlas s @Pivas. Snad ti pomozu na zrovnanie fotky na mojej 18,5 ruke… suby su 40, nie najnovsie 41. máš větší ruku než já a přesto vypadají dobře....díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Jediný, co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 10 hodinami, villain83 napsal: Jediný, co mám. Moony jsou klasika. Super hodinky které neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se