Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

To je zajímavé. Já mám 42 PO s matnou keramickou lunetou a ty mi pocitově připadají menší než vlnky Hlavně teda na gumě. Podle mě mají i menší L2L než vlnky. 

Já měl plnotucnou verzi,ne dětskou

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to někdo, kdo má suby i vlnky? Mám obavu, že suby mi budou trochu malé, přece jen Omegy maji nejaký ten mm navic. Rád bych věděl, jestli byste zařadili oboje do stejné třídy a kategorie

IMG_2348.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, PetrKu napsal:

Je to někdo, kdo má suby i vlnky? Mám obavu, že suby mi budou trochu malé, přece jen Omegy maji nejaký ten mm navic. Rád bych věděl, jestli byste zařadili oboje do stejné třídy a kategorie

IMG_2348.jpeg

Urcite ti male nebudou. Mají kazde jine pouzdro,tak se to neda uplne srovnat.  Me sedi obojí dobre.  A kdyz vidim jak mas moony,tak male nebudou. A hlavne suby podle me nemůžou byt male nikomu ani fakt s velkou rukou.   

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Pivas napsal:

Urcite ti male nebudou. Mají kazde jine pouzdro,tak se to neda uplne srovnat.  Me sedi obojí dobre.  A kdyz vidim jak mas moony,tak male nebudou. A hlavne suby podle me nemůžou byt male nikomu ani fakt s velkou rukou.   

díky moc za názor

Odkaz ke komentáři

Dneska důchodkyně. Malé, lehké, nízké a přitom dokonalé. A na tom slunku ta modrá strašně vylezla.... Ještě pár let a budu s nima prudit ve vintage vláknu. 😀

20240120_103220.jpg

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Suhlas s @Pivas. Snad ti pomozu na zrovnanie fotky na mojej 18,5 ruke… suby su 40, nie najnovsie 41.

D7079921-C1F2-4CFC-98C0-CD716CD65E5E.thumb.jpeg.96e6b4d7cdf829f9d3ac5929d3a5b92b.jpeg

24C78466-08A3-4DC7-99F1-10D1EB5B9C3F.thumb.jpeg.6e6be5833eab1f803301ca69898654c0.jpeg

máš větší ruku než já a přesto vypadají dobře....díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...