Juraj11 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 To je zajímavé. Já mám 42 PO s matnou keramickou lunetou a ty mi pocitově připadají menší než vlnky Hlavně teda na gumě. Podle mě mají i menší L2L než vlnky. Já měl plnotucnou verzi,ne dětskou Sent from my iPhone using Tapatalk
Leviathann Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Plnotučná je prostě boží a z domu nikdy nepůjde... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Já měl plnotucnou verzi,ne dětskou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk ojoj, to by mi utrhlo ruku
PetrKu Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Je to někdo, kdo má suby i vlnky? Mám obavu, že suby mi budou trochu malé, přece jen Omegy maji nejaký ten mm navic. Rád bych věděl, jestli byste zařadili oboje do stejné třídy a kategorie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Plnotučná je prostě boží a z domu nikdy nepůjde... Tyto staré jsou super,sedí na ruce mnohem lépe než ty novější Sent from my iPhone using Tapatalk
Campino Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 AT, ako inak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 před 5 hodinami, PetrKu napsal: Je to někdo, kdo má suby i vlnky? Mám obavu, že suby mi budou trochu malé, přece jen Omegy maji nejaký ten mm navic. Rád bych věděl, jestli byste zařadili oboje do stejné třídy a kategorie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Urcite ti male nebudou. Mají kazde jine pouzdro,tak se to neda uplne srovnat. Me sedi obojí dobre. A kdyz vidim jak mas moony,tak male nebudou. A hlavne suby podle me nemůžou byt male nikomu ani fakt s velkou rukou.
ivan_989 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Stay raw with Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrKu Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 před 15 hodinami, Pivas napsal: Urcite ti male nebudou. Mají kazde jine pouzdro,tak se to neda uplne srovnat. Me sedi obojí dobre. A kdyz vidim jak mas moony,tak male nebudou. A hlavne suby podle me nemůžou byt male nikomu ani fakt s velkou rukou. díky moc za názor
Leviathann Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Dneska důchodkyně. Malé, lehké, nízké a přitom dokonalé. A na tom slunku ta modrá strašně vylezla.... Ještě pár let a budu s nima prudit ve vintage vláknu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Prva laska je len jedna… letos maji 20 let… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Se čtyřnohým synem u stádečka daňků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gregorianovic Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 AT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Speedsoniky v terénu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta M Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IWCmann Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Já teď také tahám jedny stodvacítky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 V 20. 1. 2024 v 10:02, PetrKu napsal: díky moc za názor Suhlas s @Pivas. Snad ti pomozu na zrovnanie fotky na mojej 18,5 ruke… suby su 40, nie najnovsie 41. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrKu Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 14 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Suhlas s @Pivas. Snad ti pomozu na zrovnanie fotky na mojej 18,5 ruke… suby su 40, nie najnovsie 41. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. máš větší ruku než já a přesto vypadají dobře....díky
villain83 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Jediný, co mám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 10 hodinami, villain83 napsal: Jediný, co mám. Moony jsou klasika. Super hodinky které neomrzí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se